kondan Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Καλησπερα σε ολους, μολις αγορασα ενα macbook pro,και ενω ειμαι γενικα ενθουσιασμενος (ειναι το πρωτο μου,εδω και πολλα χρονια παιζω μονο με pc),εχω την εξης απορια: εγκατεστησα τα office μιας και τα χρησιμοποιω πολυ στην δουλεια μου,αλλα οταν φορτωνω τα αρχεια μου δεν μου αναγνωριζει μακροεντολες στο xl,και καποιους αυτοματισμους που εχω γενικα. Ειναι δυνατον να εχω την ιδια οψη με τα xl του pc; Ακουσα οτι μπορω να εγκαταστησω και windows 7 στο mac, κατι τετοιο θα ελυνε το προβλημα; Σας ευχαριστω πολυ Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Καλησπερα σε ολους,μολις αγορασα ενα macbook pro,και ενω ειμαι γενικα ενθουσιασμενος (ειναι το πρωτο μου,εδω και πολλα χρονια παιζω μονο με pc),εχω την εξης απορια: εγκατεστησα τα office μιας και τα χρησιμοποιω πολυ στην δουλεια μου,αλλα οταν φορτωνω τα αρχεια μου δεν μου αναγνωριζει μακροεντολες στο xl,και καποιους αυτοματισμους που εχω γενικα. Ειναι δυνατον να εχω την ιδια οψη με τα xl του pc; Ακουσα οτι μπορω να εγκαταστησω και windows 7 στο mac, κατι τετοιο θα ελυνε το προβλημα; Σας ευχαριστω πολυ Η εγκατάσταση windows θα έλυνε το πρόβλημα σου. Δυστυχώς η Microsoft αν και ξεκίνησε το office πρώτα για mac το παράτησε ώστε να υποστηρίξει το windows version.Λένε ότι η επόμενη έκδοση office θα είναι λιγότερο προβληματική. Αν περιμένεις το update πιστεύω θα ταλαιπωρηθείς λιγότερο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasodikis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Φίλε μου είναι πονεμένη ιστορία..... Αν σου είναι απολύτως απαραίτητο το office στη δουλειά σου και δε σου αρκουν το οpenoffice ή το iWork (με απαράδεκτο και ελεεινο numbers = excel) τότε θα προσπαθήσεις αρχικά με virtual machine (π.χ. parallels, vmware ktl) και αν ακόμα και τότε υπάρχει πρόβλημα ... τοτε βάλε και windows (bootcamp)... To office για μακ είναι άθλιο... για να έχει ορθογραφία πρέπει να πληρώσεις πάνω από την αξία του. Έχει αθλιο interface και πολλα προβλήματα συμβατότητας. Το office 2011 βρίσκεται τώρα σε beta 4 και έιναι πολλά υποσχόμενο... Ευτυχώς .... δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις και στα κείμενα με καλύπτει το pages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 ότι είπαν οι παραπάνω +έχω εδώ και λίγους μήνες το 2011 beta και, παρόλο που είναι beta, είναι μακράν καλύτερο από το 2008 το συνιστώ ανεπιφύλακτα για όσους δουλεύουν office σε mac. Όσο είχα μόνο το 2008 αναγκαζόμουν να φορτώνω windows για να δουλεύω, πράγμα που πλέον κάνω σπάνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasodikis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 ότι είπαν οι παραπάνω+έχω εδώ και λίγους μήνες το 2011 beta και, παρόλο που είναι beta, είναι μακράν καλύτερο από το 2008 το συνιστώ ανεπιφύλακτα για όσους δουλεύουν office σε mac. Όσο είχα μόνο το 2008 αναγκαζόμουν να φορτώνω windows για να δουλεύω, πράγμα που πλέον κάνω σπάνια. μπορείς να γράφεις ελληνικά? Είναι γνωστό πρόβλημα ότι δε φαίνονται οι μη λατινικοί χαρακτήρες... Εμένα στη beta 4 τα ελληνικά δε φάινονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 είχα βάλει την beta 2 λειτουργούσε τέλεια (Ελληνικά χωρίς ορθογράφο πάντα) και δεν έχω τολμήσει να την αλλάξω, αυτό που λες για την 4 δεν το ήξερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Πότε βλέπουν την επίσημη διάθεση του 2011; γιατί όταν δουλεύω office (κάθε μέρα δηλαδή) μου έρχεται να πετάξω το mac στον βόθρο και να κρεμαστώ με καλτσοδέτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 κάπου μέσα στο 10 (παρόλο που ονομάζεται 2011 ) κάποια στιγμή είχανε πει για summer vacations αλλά δεν νομίζω τόσο σύντομα, ίσως το τελευταίο τετράμηνο του 2010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μετά το 2004 που ήταν απλά μια καλή υπόσχεση για κάτι καλύτερο στο μέλλον, και το απόλυτο φιάσκο του 2008, το 2011 είναι η τελευταία ευκαιρία που δινω στo Office:Mac. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα μας πουλήσει η MS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirBabis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Πολλά προβλήματα το 2008, όχι ελληνικός ορθογραφικός έλεγχος . Όλοι ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο για το 2011. Προσωπικά επειδή χρησιμοποιώ αρκετά το office με προβληματίζει ιδιαίτερα το γεγονός και θα το σκεφτώ διπλά όταν ξαναγοράσω laptop για το αν θα είναι mac ή όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 και με office 2004 και με office 2008 είχα πάντα εγκατεστημένο ένα neoffice ( η mac πειραγμένη εκδοχή του openoffice ). Υπήρξαν στιγμές που με xls του 2007 δεν τα άνοιγε το 2008 ενώ τα άνοιγε το neoffice και το αντίστροφο, go figure! Από τη στιγμή που έχω μόνο mac αποφάσισα στο macbook pro να έχω dual boot το os x με win 7. Είναι λίγες οι φορές που κάνω boot στα 7 αλλά είναι καλό να έχεις όλες τις διαθέσιμες επιλογές. Στο pro έχω ένα δίσκο 360 και έχω δώσει τα 100gb στα win7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 μπορείς να γράφεις ελληνικά?Είναι γνωστό πρόβλημα ότι δε φαίνονται οι μη λατινικοί χαρακτήρες... Εμένα στη beta 4 τα ελληνικά δε φάινονται Στην beta 2 ειχα μικρο προβλημα με τα ελληνικα. Εγραφα κανονικα, ενω και το 80% των ελληνικων κειμενων(-γραμματοσειρων) επαιζαν σωστα. Το υπολοιπο 20% εβγαινε με τετραωνακια. Στην beta 4 δεν παιζουν σχεδον καθολου τα ελληνικα. Οποτε για ελληνικα κειμενα παιζω με το neooffice ή parallels και win7/office 2007. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 μπορείς να γράφεις ελληνικά?Είναι γνωστό πρόβλημα ότι δε φαίνονται οι μη λατινικοί χαρακτήρες... Εμένα στη beta 4 τα ελληνικά δε φάινονται Στην beta 2 ειχα μικρο προβλημα με τα ελληνικα. Εγραφα κανονικα, ενω και το 80% των ελληνικων κειμενων(-γραμματοσειρων) επαιζαν σωστα. Το υπολοιπο 20% εβγαινε με τετραωνακια. Στην beta 4 δεν παιζουν σχεδον καθολου τα ελληνικα. Οποτε για ελληνικα κειμενα παιζω με το neooffice ή parallels και win7/office 2007. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kondan Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Σας ευχαριστω ολους. Απ οτι φαινεται θα κανω αυτο με το dual boot και τα windows 7, για να βαλω και outllok κλπ. Σκεφτειτε εχω ενα προγραμμα που χρησιμοποιω, που πατας ενα κουμπι και στελνει απευθειεας report μεσω outllook (με ειχαν βοηθησει καποια παιδια απο ενα ελληνικο φορουμ για office), υπαρχει ποτε περιπτωση οσο δυνατο και καλο να ειναι το νεο office του mac, να μην δημιουργησει καποιες ασυμβατοτητες; Εχει καποια μειονεκτηματα το mac γι αυτη την επιλογη; Μετα απο 15 χρονια με pcs, η μεταβαση στα mac δεν μπορει να γινει απευθειεας, χρειαζεται η μεση λυση νομιζω... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kondan Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Σας ευχαριστω ολους. Απ οτι φαινεται θα κανω αυτο με το dual boot και τα windows 7, για να βαλω και outllok κλπ. Σκεφτειτε εχω ενα προγραμμα που χρησιμοποιω, που πατας ενα κουμπι και στελνει απευθειεας report μεσω outllook (με ειχαν βοηθησει καποια παιδια απο ενα ελληνικο φορουμ για office), υπαρχει ποτε περιπτωση οσο δυνατο και καλο να ειναι το νεο office του mac, να μην δημιουργησει καποιες ασυμβατοτητες; Εχει καποια μειονεκτηματα το mac γι αυτη την επιλογη; Μετα απο 15 χρονια με pcs, η μεταβαση στα mac δεν μπορει να γινει απευθειεας, χρειαζεται η μεση λυση νομιζω... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.