Proikothiras27 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 ενταξει παιδια .... παω πασο...δεν μου εχουν τυχει αυτα που λες ...και δεν γνωριζω... Προγραμματα τυπου ConvertXto DVD ειναι για αρχαριους οποτε προσπαθησε κατι αλλο που να κανει καλυτερη δουλεια..Δεν καταλαβαινω τι κολληματα εχεις ωστε να μπαινεις σε διαδικασιες να να κανεις soft subs οπως λες ...αφου μπορεις να καψεις πανω το srt και τερμα... Με ενα ωραιο scriptακι το βάζεις στο AVS to DVD και εισαι θεος...θα εχεις ενα ποιοτικο dvd με hardsubs..τελοςπαντων , ισως ειμαι και εκτος τοπικ οποτε σταματω εδω...τα λεμε.
Proikothiras27 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 ενταξει παιδια .... παω πασο...δεν μου εχουν τυχει αυτα που λες ...και δεν γνωριζω... Προγραμματα τυπου ConvertXto DVD ειναι για αρχαριους οποτε προσπαθησε κατι αλλο που να κανει καλυτερη δουλεια..Δεν καταλαβαινω τι κολληματα εχεις ωστε να μπαινεις σε διαδικασιες να να κανεις soft subs οπως λες ...αφου μπορεις να καψεις πανω το srt και τερμα... Με ενα ωραιο scriptακι το βάζεις στο AVS to DVD και εισαι θεος...θα εχεις ενα ποιοτικο dvd με hardsubs..τελοςπαντων , ισως ειμαι και εκτος τοπικ οποτε σταματω εδω...τα λεμε.
TheELF Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Sorry αλλα θέμα format είναι όταν θες να είναι selectable,αν θες να τους επιλέγεις όποτε θες δηλαδή,αν είναι να τους κάνεις μέρος της εικόνας παίζουν πολλά και διάφορα. Οποτε έχει μεγάλη σημασία αν θες να τους κάνεις soft η hard encoding(και αφού παραδέχεσαι ότι δεν είσαι καλός στην συνεννόηση ,γιατί αγχώνεσαι τόσο).
oneofthem Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 άκυρο, έχετε δίκιο γίνεται έτσι απλά ήμουν κουρασμένος, αφού αν ενσωματωθεί στην εικόνα δεν έχεις κανένα περιορισμό στην αρχή όντως δεν καταλάβαινε τι λέγαμε αλλά τώρα δεν κατάλαβα εγώ τι έγραφε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.