naftis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μετά από 18 (?) χρόνια τα λεωφορεία του ΟΣΕ πάλι στη Πάτρα. :-) Από αύριο Κυριακή 4/7/10, Για τη διαδρομή Κιάτο – Πάτρα – Κιάτο δρομολογούνται νέα λεωφορεία Express, δίχως ενδιάμεσες στάσεις με το χρόνο του δρομολογίου να φτάνει τη 1 ώρα και 30 λεπτά. Επισημαίνεται πως η διαδρομή Πειραιάς – Κιάτο – Πειραιάς διεξάγεται ήδη με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο, γι’ αυτό και όλα τα λεωφορεία θα έχουν ανταπόκριση με τα αντίστοιχα δρομολόγια του Προαστιακού. Επίσης (πολύ καλό ! για φοιτητές στην Πάτρα): Για την εξυπηρέτηση των σπουδαστών των Πανεπιστήμιου, των εργαζομένων και των επισκεπτών του Νοσοκομείου Πάτρας, καθώς και των κατοίκων των γύρω περιοχών καθιερώνεται η νέα υπηρεσία συνδυασμένης μεταφοράς: Αγ. Ανδρέας – Ρίο – Αγ. Ανδρέας με τρένο, το οποίο θα είναι ανταποκρινόμενο με το κυκλικό δρομολόγιο λεωφορείου Ρίο – Νοσοκομείο – Πανεπιστήμιο – Ρίο. πηγή: http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1838555 http://www.capital.gr/NewsSave.asp?id=1004102 Το παραπάνω σημαίνει ότι τα ταξίδι Πάτρα - Αθήνα, θα γίνεται σε χρόνο περίπου 3 ωρών, αλλά από φθινόπωρο με την ηλεκτροκίνηση των συρμών, πιθανόν θα πέσει και κάτω από 2,5 ώρες Επίσης σπάει και το μονοπώλιο των ΚΤΕΛ.
Haldol Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Όσο συζητάμε για ανταποκρίσεις και μετεπιβιβάσεις το ΚΤΕΛ δεν έχει ανταγωνιστή. Ακόμα κι εγώ που είμαι φίλος του σιδηροδρόμου από hobby, δε θα το προτιμήσω. Είναι άσκοπη ταλαιπωρία.
andreapaog328 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Επίσης (πολύ καλό ! για φοιτητές στην Πάτρα): Για την εξυπηρέτηση των σπουδαστών των Πανεπιστήμιου, των εργαζομένων και των επισκεπτών του Νοσοκομείου Πάτρας, καθώς και των κατοίκων των γύρω περιοχών καθιερώνεται η νέα υπηρεσία συνδυασμένης μεταφοράς: Αγ. Ανδρέας – Ρίο – Αγ. Ανδρέας με τρένο, το οποίο θα είναι ανταποκρινόμενο με το κυκλικό δρομολόγιο λεωφορείου Ρίο – Νοσοκομείο – Πανεπιστήμιο – Ρίο. . καλοκαιριάτικα το βάλανε αυτό? που δεν είναι κανένας... εδιτ. το Άγιος Ανδρέας που λέει τι είναι? το νοσοκομείο???
naftis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Όσο συζητάμε για ανταποκρίσεις και μετεπιβιβάσεις το ΚΤΕΛ δεν έχει ανταγωνιστή. Ακόμα κι εγώ που είμαι φίλος του σιδηροδρόμου από hobby, δε θα το προτιμήσω. Είναι άσκοπη ταλαιπωρία. Είναι και αυτό μια άποψη... ---------- Προσθήκη στις 16:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:23 ---------- καλοκαιριάτικα το βάλανε αυτό? που δεν είναι κανένας... εδιτ. το Άγιος Ανδρέας που λέει τι είναι? το νοσοκομείο??? Είναι η εκκλησία του Αγ. Ανδρέα, στην Ν. πλευρά της πόλης προς τον Πύργο. Η όλη απόσταση είναι 8-9 χιλιόμετρα κατά μήκος της πόλης. Καλή κίνηση, ελπίζω να πετύχει. Βέβαια μέσα στο καλοκαίρι έχει ρίσκο.
gang Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Είναι και αυτό μια άποψη... ---------- Προσθήκη στις 16:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:23 ---------- Είναι η εκκλησία του Αγ. Ανδρέα, στην Ν. πλευρά της πόλης προς τον Πύργο. Η όλη απόσταση είναι 8-9 χιλιόμετρα κατά μήκος της πόλης. Καλή κίνηση, ελπίζω να πετύχει. Βέβαια μέσα στο καλοκαίρι έχει ρίσκο. μιλάμε και για δρομολόγια express του προαστιακού μέχρι Κιάτο? ξέρουμε ημέρες/ώρες για αυτά ή ακόμα δεν έχουν μπει. πάντως προς το παρόν με 100 λεπτά διαδρομή Αθήνα- Κιάτο δεν συμφέρει..
gang Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Είναι και αυτό μια άποψη... ---------- Προσθήκη στις 16:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:23 ---------- Είναι η εκκλησία του Αγ. Ανδρέα, στην Ν. πλευρά της πόλης προς τον Πύργο. Η όλη απόσταση είναι 8-9 χιλιόμετρα κατά μήκος της πόλης. Καλή κίνηση, ελπίζω να πετύχει. Βέβαια μέσα στο καλοκαίρι έχει ρίσκο. μιλάμε και για δρομολόγια express του προαστιακού μέχρι Κιάτο? ξέρουμε ημέρες/ώρες για αυτά ή ακόμα δεν έχουν μπει. πάντως προς το παρόν με 100 λεπτά διαδρομή Αθήνα- Κιάτο δεν συμφέρει..
naftis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 μιλάμε και για δρομολόγια express του προαστιακού μέχρι Κιάτο? ξέρουμε ημέρες/ώρες για αυτά ή ακόμα δεν έχουν μπει.πάντως προς το παρόν με 100 λεπτά διαδρομή Αθήνα- Κιάτο δεν συμφέρει.. Είναι 80 λεπτά τώρα και από φθινόπωρο θα πέσει σε 50-55 λεπτά. Μια χαρά είναι. και γρήγορα είναι και πιο φτηνά είναι και πιο trendy και πιο φιλικά με το περιβάλλον είναι. Δεν το λέω μόνο εγώ. Το λένε οι χιλιάδες επιβάτες κάθε μέρα. Βέβαια απευθείας Αθήνα-Κιάτο δεν μπορεί να γίνει τώρα. Θα γίνει όμως με το intercity Αθήνα - Πάτρα.
naftis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 μιλάμε και για δρομολόγια express του προαστιακού μέχρι Κιάτο? ξέρουμε ημέρες/ώρες για αυτά ή ακόμα δεν έχουν μπει.πάντως προς το παρόν με 100 λεπτά διαδρομή Αθήνα- Κιάτο δεν συμφέρει.. Είναι 80 λεπτά τώρα και από φθινόπωρο θα πέσει σε 50-55 λεπτά. Μια χαρά είναι. και γρήγορα είναι και πιο φτηνά είναι και πιο trendy και πιο φιλικά με το περιβάλλον είναι. Δεν το λέω μόνο εγώ. Το λένε οι χιλιάδες επιβάτες κάθε μέρα. Βέβαια απευθείας Αθήνα-Κιάτο δεν μπορεί να γίνει τώρα. Θα γίνει όμως με το intercity Αθήνα - Πάτρα.
gang Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Είναι 80 λεπτά τώρα και από φθινόπωρο θα πέσει σε 50-55 λεπτά.Μια χαρά είναι. και γρήγορα είναι και πιο φτηνά είναι και πιο trendy και πιο φιλικά με το περιβάλλον είναι. Δεν το λέω μόνο εγώ. Το λένε οι χιλιάδες επιβάτες κάθε μέρα. όταν σιγουρέψουμε αυτό με τα express λεωφορεία θα το προτιμήσω...
gang Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Είναι 80 λεπτά τώρα και από φθινόπωρο θα πέσει σε 50-55 λεπτά.Μια χαρά είναι. και γρήγορα είναι και πιο φτηνά είναι και πιο trendy και πιο φιλικά με το περιβάλλον είναι. Δεν το λέω μόνο εγώ. Το λένε οι χιλιάδες επιβάτες κάθε μέρα. όταν σιγουρέψουμε αυτό με τα express λεωφορεία θα το προτιμήσω...
naftis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 όταν σιγουρέψουμε αυτό με τα express λεωφορεία θα το προτιμήσω... οκ καλώς να έρθεις γιατί εγώ πάω και έρχομαι συχνά
naftis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 όταν σιγουρέψουμε αυτό με τα express λεωφορεία θα το προτιμήσω... οκ καλώς να έρθεις γιατί εγώ πάω και έρχομαι συχνά
andreapaog328 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Είναι η εκκλησία του Αγ. Ανδρέα, στην Ν. πλευρά της πόλης προς τον Πύργο. ουπς...FAIL .
andreapaog328 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Είναι η εκκλησία του Αγ. Ανδρέα, στην Ν. πλευρά της πόλης προς τον Πύργο. ουπς...FAIL .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.