kostandinos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 καλησπερα , μητρικες , micro-ATX και ΑΤΧ ,εχουν διαφορες στην ποιοτητα η την αποδοση ? γενικα εκτος απ'το μεγεθος , τι διαφορες εχουν ?
Nik.K Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Γενικα ασχετα με μερικες πολυ καλες λυσεις της ASUS πχ τα m-ATX ειναι για Home Cinema και οχι τοσο για ολοκληρωμενα PC. Ωστοσο λογο μεγεθους θυσιαζουν πολλα σε σχεση με τα μεγαλα αδερφακια τους. Πχ κοιτα τις λιστες μεταξυ της ASUS Extreme II/III (ATX) και GENE II/III (m-ATX).
kostandinos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 δεν κατατοπιστικα και πολυ , κατι πιο συγκεκριμενο....
PCharon Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 στην ποιοτητα η την αποδοση Η ποιότητα - κατασκευής; - είναι όπως και στις άλλες της όποιας εταιρείας. Για την απόδοση, κοιτάς τί chipset έχουν και αυτό παίρνεις. Όσα θα απέδιδε το chipset και σε ATX μητρική τα ίδια θα αποδίδει και σε αυτή. Οι θυσίες αφορούν συνήθως το πλήθος των περιφερειακών (slots) και τη δυνατότητα O/C. Ούτως ή άλλως αυτές οι μητρικές προορίζονται για κουτιά με μικρές δυνατότητες ψύξης, οπότε δεν απαιτούνται ικανότητες για γομάρια συνθέσεις και είναι ΟΚ τα όσα προσφέρουν για το σκοπό που υπάρχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.