stamatis_uoa Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα, αγόρασα το συγκεκριμένο module της neotion http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807404 και αντιμετωπίζω το εξής προβλημα: ενώ στην αναζήτηση βρίσκει και τα 12 ψηφιακά κανάλια όταν προσπαθώ να δω κάποιο κανάλι της digea έχω μόνο ήχο και όχι εικόνα ενώ με τα κρατικά ψηφιακά δεν αντιμετωπίζω αντίστοιχο πρόβλημα. Έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος ανάλογο ζήτημα και πως μπορεί να λυθεί? Ευχαριστώ. ---------- Προσθήκη στις 20:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:49 ---------- Να συμπληρώσω πως πρώτα έγινε firmware update στην τηλεόραση και μετά εγκαταστάθηκε το module.
devout84 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 εγώ έχω μια philips aurea και είχα το ίδιο πρόβλημα με τα κανάλια. Ήχος ναι εικόνα όχι. Μίλησα όμως με μια κοπέλα στο support και μου είπε ότι πρέπει να πάς στην αναζήτηση καναλιών και να διαλέξεις χώρα την ισπανία. (Το πρόβλημα λένε θα το διορθώσουν σε επόμενο update.)
devout84 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 εγώ έχω μια philips aurea και είχα το ίδιο πρόβλημα με τα κανάλια. Ήχος ναι εικόνα όχι. Μίλησα όμως με μια κοπέλα στο support και μου είπε ότι πρέπει να πάς στην αναζήτηση καναλιών και να διαλέξεις χώρα την ισπανία. (Το πρόβλημα λένε θα το διορθώσουν σε επόμενο update.)
gtsamour Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Και χωρίς την κάρτα μέσα πάλι ήχο αλλά χωρίς εικόνα θα είχες στα κανάλια της Digea. Αυτό σημαίνει μάλλον ότι η κάρτα δεν είναι συμβατή με την τηλεόρασή σου.... βρίσκεται μέσα στη λίστα με τις συμβατότητες της Neotion?
gtsamour Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Και χωρίς την κάρτα μέσα πάλι ήχο αλλά χωρίς εικόνα θα είχες στα κανάλια της Digea. Αυτό σημαίνει μάλλον ότι η κάρτα δεν είναι συμβατή με την τηλεόρασή σου.... βρίσκεται μέσα στη λίστα με τις συμβατότητες της Neotion?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.