Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Neotion Np4+ Fta σε Philips 32PFL9603D

stamatis_uoa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, αγόρασα το συγκεκριμένο module της neotion http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807404 και αντιμετωπίζω το εξής προβλημα: ενώ στην αναζήτηση βρίσκει και τα 12 ψηφιακά κανάλια όταν προσπαθώ να δω κάποιο κανάλι της digea έχω μόνο ήχο και όχι εικόνα ενώ με τα κρατικά ψηφιακά δεν αντιμετωπίζω αντίστοιχο πρόβλημα.

Έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος ανάλογο ζήτημα και πως μπορεί να λυθεί?

Ευχαριστώ.

---------- Προσθήκη στις 20:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:49 ----------

Να συμπληρώσω πως πρώτα έγινε firmware update στην τηλεόραση και μετά εγκαταστάθηκε το module.

Δημοσ.

εγώ έχω μια philips aurea και είχα το ίδιο πρόβλημα με τα κανάλια. Ήχος ναι εικόνα όχι. Μίλησα όμως με μια κοπέλα στο support και μου είπε ότι πρέπει να πάς στην αναζήτηση καναλιών και να διαλέξεις χώρα την ισπανία. (Το πρόβλημα λένε θα το διορθώσουν σε επόμενο update.)

Δημοσ.

εγώ έχω μια philips aurea και είχα το ίδιο πρόβλημα με τα κανάλια. Ήχος ναι εικόνα όχι. Μίλησα όμως με μια κοπέλα στο support και μου είπε ότι πρέπει να πάς στην αναζήτηση καναλιών και να διαλέξεις χώρα την ισπανία. (Το πρόβλημα λένε θα το διορθώσουν σε επόμενο update.)

Δημοσ.

Και χωρίς την κάρτα μέσα πάλι ήχο αλλά χωρίς εικόνα θα είχες στα κανάλια της Digea. Αυτό σημαίνει μάλλον ότι η κάρτα δεν είναι συμβατή με την τηλεόρασή σου.... βρίσκεται μέσα στη λίστα με τις συμβατότητες της Neotion?

Δημοσ.

Και χωρίς την κάρτα μέσα πάλι ήχο αλλά χωρίς εικόνα θα είχες στα κανάλια της Digea. Αυτό σημαίνει μάλλον ότι η κάρτα δεν είναι συμβατή με την τηλεόρασή σου.... βρίσκεται μέσα στη λίστα με τις συμβατότητες της Neotion?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...