Προς το περιεχόμενο

δηλωση αριθμων

Vintage Jewel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οταν θα παω να δηλωσω το κινητο μου πρεπει να προσεξω κατι?

επισης γνωριζετε αν πρεπει να δωσω καποιο χρηματικο αντιτιμο για την δηλωση των κινητων?

Δημοσ.

Χτες διέκοψα το συμβόλαιο μου και πήρα κάρτα. Είπα στην κοπέλα του καταστήματος που με εξυπηρετούσε να το δηλώσει asap. Να μην τα πολυλογώ, είχα και άλλες ασχολίες στο συγκεκριμένο κατάστημα κινητής, πήρα ότι χαρτιά μου αναλογούσαν χωρίς να τα τσεκάρω και έφυγα. Δεν μου δόθηκε κανένα χαρτί που να λέει ότι ταυτοποίησα το καρτοκινητό. Έμαθα αργότερα ότι παίρνεις και κάποιο χαρτί όταν κάνεις την παραπάνω ενέργεια. Ωστόσο αυτός μου το είπε κάποιος που είχε κάρτα για χρόνια. Διάβασα στο νετ πως όλες οι κάρτες από τον Νοέμβρη είναι κλειδωμένες και μόνο αν δηλωθούν ανοίγουν για χρησιμοποίηση. Μήπως για αυτό δεν μου έδωσε εμένα χαρτί ή την έκανε την πατάτα της με κίνδυνο - ίσως και εν μέσω διακοπών - να βρεθώ χωρίς αριθμό?

Δημοσ.

Χτες διέκοψα το συμβόλαιο μου και πήρα κάρτα. Είπα στην κοπέλα του καταστήματος που με εξυπηρετούσε να το δηλώσει asap. Να μην τα πολυλογώ, είχα και άλλες ασχολίες στο συγκεκριμένο κατάστημα κινητής, πήρα ότι χαρτιά μου αναλογούσαν χωρίς να τα τσεκάρω και έφυγα. Δεν μου δόθηκε κανένα χαρτί που να λέει ότι ταυτοποίησα το καρτοκινητό. Έμαθα αργότερα ότι παίρνεις και κάποιο χαρτί όταν κάνεις την παραπάνω ενέργεια. Ωστόσο αυτός μου το είπε κάποιος που είχε κάρτα για χρόνια. Διάβασα στο νετ πως όλες οι κάρτες από τον Νοέμβρη είναι κλειδωμένες και μόνο αν δηλωθούν ανοίγουν για χρησιμοποίηση. Μήπως για αυτό δεν μου έδωσε εμένα χαρτί ή την έκανε την πατάτα της με κίνδυνο - ίσως και εν μέσω διακοπών - να βρεθώ χωρίς αριθμό?

Δημοσ.

Το νούμερο που ήταν συμβόλαιο έκανες κάρτα; αν ναι τότε είχαν τα στοιχεία σου και ήταν ήδη δηλωμένο

Δημοσ.

Το νούμερο που ήταν συμβόλαιο έκανες κάρτα; αν ναι τότε είχαν τα στοιχεία σου και ήταν ήδη δηλωμένο

Δημοσ.

Εγω αυτο που παρατηρησα ειναι οτι η κοσμοτε δινει χαρτια η βονταφον οχι.Δηλαδη ενω το δηλωσα κανονικα,ρωτησα να παιρνω καποιο χαρτι και μου ειπαν οχι.Και αλλοι γνωστοι μου παλι δεν πηραν καποιο χαρτι.

Δημοσ.

Εγω αυτο που παρατηρησα ειναι οτι η κοσμοτε δινει χαρτια η βονταφον οχι.Δηλαδη ενω το δηλωσα κανονικα,ρωτησα να παιρνω καποιο χαρτι και μου ειπαν οχι.Και αλλοι γνωστοι μου παλι δεν πηραν καποιο χαρτι.

Δημοσ.

Όχι, νέο αριθμό! Εντάξει μου ζήτησε ταυτότητα αλλά δεν ξέρω αν την ήθελε για την διακοπή του συμβολαίου ή για να περάσει τα στοιχεία μου στο καρτοκινητό

Χμμμ μάλιστα. Μάλλον είναι λίγο ότι να ναι η κατάσταση.

Δημοσ.

λοιπόν, ακούστε!Δεν υπάρχει κανένα κρυφό σημείο στην ταυτοποίηση των καρτοκινητών. Το μόνο σημείο που πρέπει να προσέξετε είναι να ζητήσετε (εάν το θέλετε) να μην μπείτε στον κατάλογο. Αν δεν πείτε τίποτα σημαίνει ότι θα μπείτε στον κατάλογο και θα μπορεί να σας βρει ο καθένας μεσω 11888 κτλ.

Όσο για το αν "παίρνουμε κάποιο χαρτί φεύγοντας" δεν είναι και εντελώς απαραίτητο. Δεν σημαίνει ότι αν δεν πάρεις το χαρτί δε σου δηλώσανε τον αριθμό. Το όλο θέμα υπόκειται στον εκάστοτε πωλητή. Αν δεν έχει χρόνο δε στο εκτυπώνει και σου λέει ότι δεν χρειάζεται.

Δημοσ.

Wrong. Δε γίνεται αυτόματα. Δε πέρασε πολύς καιρός που μετέτρεψα το συμβόλαιό μου (ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 15) σε What's Up.

Δεν είχε δηλωθεί αυτόματα. Μου έρχονταν κανονικά μηνύματα στο κινητό να πάω να το δηλώσω. Ώσπου --από περιέργεια πιο πολύ-- μια μέρα πήγα και ρώτησα... και όντως δε γινόταν η δουλειά κατευθείαν. Σε αυτή την περίπτωση η περιέργεια δε τη σκότωσε τη γάτα... αλλιώς θα έχανα ένα έυκολο νούμερο που έχω χρόνια. :-(

Δημοσ.
Wrong. Δε γίνεται αυτόματα. Δε πέρασε πολύς καιρός που μετέτρεψα το συμβόλαιό μου (ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 15) σε What's Up.

Δεν είχε δηλωθεί αυτόματα. Μου έρχονταν κανονικά μηνύματα στο κινητό να πάω να το δηλώσω. Ώσπου --από περιέργεια πιο πολύ-- μια μέρα πήγα και ρώτησα... και όντως δε γινόταν η δουλειά κατευθείαν. Σε αυτή την περίπτωση η περιέργεια δε τη σκότωσε τη γάτα... αλλιώς θα έχανα ένα έυκολο νούμερο που έχω χρόνια. :-(

Δεν το ξέρω σίγουρα, εικασία έκανα απλός... καλά που είσαι "περίεργος" δηλαδή :P

Δημοσ.

Ό,τι να ναι κάνουν!Σε cosmote που δηλώθηκε τις ημέρες του Πάσχα η υπάλληλος πολύ εξυπηρετική (με πέρασε μέσα απ τον γκισέ για να βλέπω που συμπλήρωνε στο pc τα στοιχεία - με ρώτησε από μόνη της αν θέλω να φαίνομαι στους καταλόγους-έβγαλε φωτοτυπίες κτλ).Μετά από 2 μέρες μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι πραγματοποιήθηκε η δήλωση επιτυχώς και όλα οκ.

Την ίδια μέρα σε κατάστημα wind για δήλωση πάλι στραβομουτσούνιασαν.....ούτε ρώτησαν αν θέλω την εγγραφή στους καταλόγους (τους είπα ότι δεν επιθυμώ...και με κοίταζαν σαν να μην ήξεραν τί τους λέω)φωτοτυπία ταυτότητας στο τσακ να μην έβγαζαν, χαρτί ότι έγινε η ταυτοποίηση δεν έδιναν...μήνυμα δεν ήρθε ποτέ...ας ελπίσω ότι δεν θα χω καμιά έκπληξη τον αύγουστο!!!

Αυτά...το Πάσχα που δεν είχε και τρελλή κίνηση για ταυτοποιήσεις....φαντάζομαι τώρα τελευταίες μέρες...να είστε προσεκτικοί για το πέρασμα των στοιχείων σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...