sintalkas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Γεια σας παιδιά εχώ ενά media player της storex ο οποίος δεν υποστηρίζει ελληνικούς υπτιτλούς (τα εμφανίζει σαν αλαμπουρνέζικα-κινέζικα) με αποτελεσμά ναμην μπορώ να δω την ταινιά.Για αυτό θα ηθέλα να μου προτείνετε ένα πρόγραμμα που να διαβάζει το αρχείο υποτιτλών και να τους ενσωματώνει στην ταινία. Το μηχάνακι δείχνει κανονικά τους ενσωματωμένους υποτίτλους .
tarantules Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 AVIAddXSubs : Free και το σημαντικότερο ΔΕΝ κάνει reencode την ταινία...
talisman Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Συμφωνω με το avidemux.Για μενα μετα απο πολλες δοκιμες το καλυτερο απο αποψη ποιοτητας στο τελικο αποτελεσμα και αρκετα γρηγορο.
sintalkas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Ρε παιδιά θα τρελαθώ όλοι οι υπότιτλοι μου βγαίνουν αλαμπουρνέζικα και ενώ έχω κάνει την ενσωμάτωση στη ταινία το vlc μου βγάζει στην αρχή το μήνυμα .divx και μετά δεν βγάζει κανέναν υπότιτλο.
TheELF Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Πρώτον ξέχνα οτιδήποτε πρόγραμμα σου βγάζει .divx χρειάζεσαι ειδική υποστήριξη για τέτοιου είδους αρχεία,οποιοδήποτε πρόγραμμα η συσκευή πρέπει να πληρώσει για να έχει υποστήριξη για .divx. Τώρα αν αλλάξεις το όνομα από .divx σε .avi ενδέχεται να παίξει σωστά,μπορεί όμως και όχι. Για να ενσωματώσεις ελληνικούς υπότιτλους πρέπει να έχεις και κάποιο ελληνικό font(γραμματοσειρά) σε .ttf π.χ. http://www.lucius-hartmann.ch/diverse/greekfonts/#unicode και να διαλέξεις και την σωστή κωδικοποίηση ,έτσι ώστε να εμφανιστούν σωστά στο τέλος.
TheELF Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Πρώτον ξέχνα οτιδήποτε πρόγραμμα σου βγάζει .divx χρειάζεσαι ειδική υποστήριξη για τέτοιου είδους αρχεία,οποιοδήποτε πρόγραμμα η συσκευή πρέπει να πληρώσει για να έχει υποστήριξη για .divx. Τώρα αν αλλάξεις το όνομα από .divx σε .avi ενδέχεται να παίξει σωστά,μπορεί όμως και όχι. Για να ενσωματώσεις ελληνικούς υπότιτλους πρέπει να έχεις και κάποιο ελληνικό font(γραμματοσειρά) σε .ttf π.χ. http://www.lucius-hartmann.ch/diverse/greekfonts/#unicode και να διαλέξεις και την σωστή κωδικοποίηση ,έτσι ώστε να εμφανιστούν σωστά στο τέλος.
Heatspreader Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μην είναι γκρι (να έχει δηλαδή Interface) ή να είναι εύκολο, το οποίο να ενσωματώνει τους υπότιτλους στη ταινία, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα επιλογής On/Off. Να είναι κολλημένοι πάνω στη ταινία. Έχω κατεβάσει μία ταινία και θέλω να τη δω στο PS3 ενός φίλου. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.