prothipourgos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Για χαρά, γράψανε ένα φίλο για ΚΤΕΟ και είπα να ψάξω και για το δικό μου τί παίζει. Έχω ένα BMW του 95 με πρώτη άδεια κυκλοφορίας το 2005. Όσο το έχω δεν το έχω περάσει ΚΤΕΟ, γνωρίζετε πότε πρέπει να πάω ή πότε έπρεπε να πάω μάλλον???? Και οι τιμές πόσο πάνε πάνω κάτω στα ιδιωτικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Κοίταξε ΕΔΩ ΥΓ: Κλείσε ραντεβού να πας άμεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Γύρω στα 40 ευρώ. Προηγούμενο τεχνικό έλεγχο δεν έχεις; Λογικά θα γράφει ημερομηνία πάνω, κάθε 2 χρόνια είναι. Κάνε ένα τσεκαπ εκεί που το πας για σερβις και πάρε μαζί σου πυροσβεστήρα, τρίγωνο και φαρμακείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Εισαι εκπροθεσμος (4 ετη απο την αρχικη αδεια και καθε 2 χρονια μετα) και θα πληρωσεις καπου στα 85 ευρω μαζι με το προστιμο και την καρτα καυσαεριων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Εισαι εκπροθεσμος (4 ετη απο την αρχικη αδεια και καθε 2 χρονια μετα) και θα πληρωσεις καπου στα 85 ευρω μαζι με το προστιμο και την καρτα καυσαεριων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Εμενα μου ραψανε κοστουμι κανονικα ουτε εγω το ξερα οτι επρεπε να χα περασει ΚΤΕΟ κανονικα μπορεις να δεις ποτε πρεπει να περασεις ΚΤΕΟ στην πινακιδα στο στρογγυλο στικερ που σου δινουν οταν περνας ΚΤΕΟ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waldo_Vrs Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Εμενα μου ραψανε κοστουμι κανονικα ουτε εγω το ξερα οτι επρεπε να χα περασει ΚΤΕΟ κανονικα μπορεις να δεις ποτε πρεπει να περασεις ΚΤΕΟ στην πινακιδα στο στρογγυλο στικερ που σου δινουν οταν περνας ΚΤΕΟ. Ακριβώς...εκείνο το αυτοκολιτάκι έχει 2 χρήσεις: 1) Δείχνει άμεσα άναλογα με το χρώμα του πιο κοντινό έτος πρέπει να περάσεις 2) Στο σημείο που έχει μια μαύρη εγκοπή και πάντα μπαίνει στην θέση 12 ενώς ρολογιού είναι ο μήνας στον οποίο πρέπει να πας και στο κέντρο οι 2 αριθμοί το έτος!!!. Όσο το αφήνεις μαζεύετε και μετά πληρώνεις πάρα πολά...αν αργήσεις 10 μέρες μετά την προθεσμία είναι +11 ευρώ...αν περάσεις έναν μήνα μετά το μήνα της προθεσμίας είναι +38 ευρώ και μετά στο επόμενο πάει +80 νομίζω...δεν συμφέρει...υπολογίζεις 50ευρώ το ΚΤΕΟ και + μετά το πρόστιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clockwork Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Εισαι εκπροθεσμος (4 ετη απο την αρχικη αδεια και καθε 2 χρονια μετα) και θα πληρωσεις καπου στα 85 ευρω μαζι με το προστιμο και την καρτα καυσαεριων. ετσι ακριβως. Και μην αγωνεσαι και τοσο για τριγωνα,φαρμακεια κτλ...πρεπει να εχει χοντρη καφριλα το αμαξι για να μη το περασουν. Παντως εννοειται πως πρεπει να τα εχεις αυτα ανεξαρτητα απο το κτεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.