kallair Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα, Ο κολλητός μου αντιμετωπίζει πρόβλημα με το siemens που δίνει η φορθνετ και έτσι θέλει να το αλλάξει. ποιο αdsl2+ router με ασύρματο προτείνετε; μας ενδιαφέρει να είναι σταθερό και φθηνό.
poulinos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 αν εχει χαλια γραμμη θα πηγαινα σε Thomson 585 αν εχει καλη γραμμη θα πηγαινα σε καποιο netgear.εχουν ανοιχτει απειρα θεματα για routers>μια καλη επιλογη ειναι και το wag200 αν το βρει φτηνα.για μενα δεν αξιζει τωρα να παει σε ρουτερ τον 20 ευρω διοτι μια φορα το παιρνεις και το κρατας για πολυ καιρο οποτε ας παρει κατι καλο απο την αρχη να μην σπαει τα νευρα του.
kallair Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Κοιτα, το siemens του, αν έχω προσέξει καλά, τα παίζει με τις ζέστες και κάνει επανεκκινήσεις και μετά αρνείται πεισματικά να ξανασυνδεθεί. του πρότεινα να βρει απ τις αγγελίες εδώ κάποιο μεταχειρισμένο αλλά δεν θέλει μεταχειρισμένο. ασχετο-σχετικό. το thomson που δίνει η φορθνετ δεν ξέρω αν κάνει να του το προτείνω γιατι εμένα μου κάνει το εξής κουλό. εκεί που είναι συνδεμένο και όλα καλά, ξαφνικά κάνει επανεκινησεις και συγχρονίζεται σε adsl2 αντί για adsl2+. επανεκκινήσεις κάνει ακόμη κ αν είναι σε adsl2 mode. διορθώνεται κάπως αυτό;
poulinos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 το siemens εχει θεμα με τις ζεστες και η λυση ειναι μονο fan.για το thomson εχεις δικιο.κανει restart και με firmware update διορθωνεις πολλα πραγματα. https://www.yousendit.com/download/K0JUeEVXcWZqY3F4dnc9PQ εδω ειναι το firmware. και να κανει restart εμενα παντως επαιζε παλι σε adsl2+.θα μπορουσες μετα το firmware να το δοκιμασεις η να βαλεις και καρφωτα adsl2+
cmaniac Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Το προβλημα με το siemens εχει λυθει προ καιρου με το firmware απο εδω Συστηνω να μην το πεταξει ο φιλος σου και να το εχει καβατζα γιατι ειναι πολυ καλυτερο απ οσο νομιζεις.
cmaniac Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Το προβλημα με το siemens εχει λυθει προ καιρου με το firmware απο εδω Συστηνω να μην το πεταξει ο φιλος σου και να το εχει καβατζα γιατι ειναι πολυ καλυτερο απ οσο νομιζεις.
poulinos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 ειναι πολυ σταθερο πραγματι αλλα θελει και κανα ανεμηστηρακι.ναι ξεχασα να γραψω οτι στο site tis forthnet εχει και ενα νεο firmware το οποιο διορθωνει το θεμα που δεν παιρνει ευκολα Ip και πρεπει να κανεις Πολλα connect.
poulinos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 ειναι πολυ σταθερο πραγματι αλλα θελει και κανα ανεμηστηρακι.ναι ξεχασα να γραψω οτι στο site tis forthnet εχει και ενα νεο firmware το οποιο διορθωνει το θεμα που δεν παιρνει ευκολα Ip και πρεπει να κανεις Πολλα connect.
kallair Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 όμορφα! βλέπω να κάνω μόντα και να του κουμπωνω πάνω ένα ανεμιστηράκι. σε συνδιασμό με το νέο firmware ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα! πάω να δοκιμάσω το νέο firmware στο thomson. thanks πουλινέ! edit: poyline πως κάνω εγκατάσταση το αρχείο bli που μου εστειλες; υπάρχει κάποιος installer; σε ποια έκδοση το αναβαθμίζει; όμορφα! βλέπω να κάνω μόντα και να του κουμπωνω πάνω ένα ανεμιστηράκι. σε συνδιασμό με το νέο firmware ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα! πάω να δοκιμάσω το νέο firmware στο thomson. thanks πουλινέ! edit: poyline πως κάνω εγκατάσταση το αρχείο bli που μου εστειλες; υπάρχει κάποιος installer; σε ποια έκδοση το αναβαθμίζει; Οκ βρήκα λύση. χρησιμοποίησα τον installer απ το adslgr και έκανα hard reset για να μπορέσω να κάνω το update.
kallair Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 όμορφα! βλέπω να κάνω μόντα και να του κουμπωνω πάνω ένα ανεμιστηράκι. σε συνδιασμό με το νέο firmware ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα! πάω να δοκιμάσω το νέο firmware στο thomson. thanks πουλινέ! edit: poyline πως κάνω εγκατάσταση το αρχείο bli που μου εστειλες; υπάρχει κάποιος installer; σε ποια έκδοση το αναβαθμίζει; όμορφα! βλέπω να κάνω μόντα και να του κουμπωνω πάνω ένα ανεμιστηράκι. σε συνδιασμό με το νέο firmware ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα! πάω να δοκιμάσω το νέο firmware στο thomson. thanks πουλινέ! edit: poyline πως κάνω εγκατάσταση το αρχείο bli που μου εστειλες; υπάρχει κάποιος installer; σε ποια έκδοση το αναβαθμίζει; Οκ βρήκα λύση. χρησιμοποίησα τον installer απ το adslgr και έκανα hard reset για να μπορέσω να κάνω το update.
poulinos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 με προλαβες.στο siemens βαλε ανεμηστηρακι βαλε firmware και φανακι.στο thomson μονο firmware.μπερδευτηκα και εγω τωρα τι εχεις.το siemens Εχει θεμα με την ζεστη και θεμα να μην παιρνει Ip και θελει και φαν και firmware.το firmwarE ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ site της forthnet και το περνας μεσα απο το μενου στο thomson θελει τον installer αλλα δενθελει φαν .δεν εχει θεμα με την ζεστη.το firmware διορθωνει καμποσα ειδικα αυτο που κανει reboot.
kallair Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 κανα guide για μοντα με ανεμιστηρακι παιζει; εστω φωτος!!
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 καποιος ειχε σηκωσει φωτο που επαιρνε ρευμα μεσα απο το ιδιο το ρουτερ.πανω απο την πλακετα δηλαδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.