Orion_ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή. Με το που ανοίγει αρχίζει και σφυρίζει και δεν σταματάει με τίποτα. Προσπάθησα να εντοπίσω από που έρχεται και νομίζω ότι είναι απ την κάρτα γραφικών. Υπάρχει κάποια τέτοια περίπτωση? Καμιά ιδέα για να σιγουρευτώ?
SpirosLouis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δεν νομίζω η κάρτα γραφικών σου να έκανε τέτοιο θόρυβο. Η μητρική μπορεί και "σφυρίζει". Αν μπορείς ηχογράφησε αυτόν τον ήχο και επίσης πες από τι αποτελείτε ο υπολογιστής σου. Δεν σταματάει ακόμα και όταν ανοίξουν τα windows; Μηπως έχεις κάποιο ups απάνω του;
Orion_ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Η μητρική γιατί να σφυρίζει? Μέχρι χθες άρχιζε να σφυρίζει όταν άνοιγα πολλά προγράμματα ταυτόχρονα,χθες έκανα ένα format για να βάλω win7 και από τότε σφυρίζει συνέχεια,δεν σταματάει καθόλου. Μπήκα και από kubuntu και από console login του kubuntu και τίποτα, ακόμα σφύριζε. Οπότε πλέον ούτε εγώ πολυβλέπω να φταίει η κάρτα γραφικών αλλά από κάπου εκεί έρχεται ο θόρυβος. Το PC έχει core 2 duo E4500, nvidia geforce 8600 και abit IP35. (και 2GB DDR2 RAM, αλλά δνε νομίζω να παίζει κάποιο ρόλο). Και όχι δεν έχει κάποιο UPS
SpirosLouis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Η κάρτα γραφικών από ότι ξέρω δεν έχει κάποιο ηχείο σε αντίθεση με την μητρική. Μηπως έκανες κανένα Overclock; Θερμοκρασίες έχεις κοιτάξει; Πείραξες τίποτα από bios;
Orion_ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Πιστεύω θα το θυμόμουν άμα έκανα overclock Θερμοκρασίες δεν έχω κοιτάξει τώρα θα τις δω, αν και τώρα που το σκέφτομαι δεν είχε κουμπώσει και πολύ καλά η ψήκτρα... Λες να είναι από αυτό ε?
SpirosLouis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μπορεί να βαράει κόφτες πριν τα τινάξει τι να πω.
sistah Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Ναι, για κοιτα λιγο αν εχει κουμπωσει η ψυκτρα γιατι αν δεν εχει κουμπωσει οι θερμοκρασιες θα εχουν φτασει στο απειρο και θα σου καει τιποτα..
SpirosLouis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Με παραξευνεύει όμως και με αποθεί ταυτόχρονα από την ιδέα του προβλήματος θερμοκρασίας το ότι δεν σβήνει. Η δεν το κρατάς ανοιχτό για πολύ;
Orion_ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Ναι έχουν ξεφύγει οι θερμοκρασίες. 80-90 πηγαίνουν σε CPU και mobo. Το θέμα είναι ότι η γ#^@#^ η ψήκτρα δεν κουμπώνει με τίποτα. Καταραμένες οι ψήκτρες του socket 775. Πόσο μάλλον αυτό το κτήνος που έχω βάλει εγώ από πάνω. Τεσπα ευχαριστώ παιδιά όταν καταφέρω να την κουμπώσω θα δω πως πάει και άμα συνεχίσει να σφυρίζει θα συνεχίσω το θέμα. Καλό απόγευμα
SpirosLouis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Τίποτα ρε φίλε μου. Ότι θες μπορείς να ρωτίσεις.
nem52 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Καταλαβατε δηλαδη γιατι σφυριζε.... Ειναι οπως οταν βραζεις με τη χυτρα! Ετσι εβραζε και αυτο :p:p:p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.