pantermaros Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Καλησπερα παιδια.. Οπως γραφει ο τιτλος το λαπτοπ μ ΜΒ το αγορασα πριν απο μια βδομαδα.. Ηταν ολα καλα με την μπαταρια κρατουσε σχεδον 6 με 8 ωρες τωρα τελευταια χωρις λογο πεφτει η μπαταρια παρα πολυ γρηγορα. Περιπου μια ωρα τελειωνει η μπαταρια.. Μηπως ετυχε να εχει τετοιο προβλημα σε σας?? Παρακαλω αν ξερει καποιος απο σας να μου πει πως μπορω να το διορθωσω για να κραταει η μπαταρια πολλες ωρες (μου θυμισει σαν το ιδιο προβλημα με το Iphone) Επισης κατι δν μου αρεσε η αποδοση της μπαταριας τωρα τελευταια.. Ευχαριστω πολυ.. ---------- Προσθήκη στις 15:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:08 ---------- Ξεχασα να σας πω εκει που βαζω τον φορτιση της μπαταριας στο λαπτοπ μ 8ερμανεται πολυ ....
tr3quart1sta Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Καλησπερα παιδια.. Οπως γραφει ο τιτλος το λαπτοπ μ ΜΒ το αγορασα πριν απο μια βδομαδα.. Ηταν ολα καλα με την μπαταρια κρατουσε σχεδον 6 με 8 ωρες τωρα τελευταια χωρις λογο πεφτει η μπαταρια παρα πολυ γρηγορα. Περιπου μια ωρα τελειωνει η μπαταρια.. Μηπως ετυχε να εχει τετοιο προβλημα σε σας?? Παρακαλω αν ξερει καποιος απο σας να μου πει πως μπορω να το διορθωσω για να κραταει η μπαταρια πολλες ωρες (μου θυμισει σαν το ιδιο προβλημα με το Iphone) Επισης κατι δν μου αρεσε η αποδοση της μπαταριας τωρα τελευταια.. Ευχαριστω πολυ.. ---------- Προσθήκη στις 15:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:08 ---------- Ξεχασα να σας πω εκει που βαζω τον φορτιση της μπαταριας στο λαπτοπ μ 8ερμανεται πολυ .... σερβισ
pantermaros Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Πως το ξερεις οτι 8ελει σερβς?? Εισαι σιγουρος μηπως εγινε κ σε σενα το ιδιο προβλημα.. Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση ..
iznodur Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 φιλε μου δεν ειναι λογικο να πεφτει τοσο γρήγορα ... κοιτα στο system profiler την κατασταση της ... καλο θα ειναι να κανεις calibration πρωτα και μετα service
pantermaros Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Οκ φιλε.. σε ευχαριστω πολυ .. Θα το κοιταζω κ 8α το αφησω παλι να δω πως ειναι αλλιως το στελνω σε σερβις!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.