ihthiologos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 ρε παιδια μπορει καποιος να μου πει τι ειναι αυτο το ratio και που μας βοηθαει????
isay Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 ratio είναι ο λόγος/αναλογια Παραδειγμα κάποια sites έχουν λόγο 1:1, δηλαδή για να κατεβάσεις 10ΜΒ πρέπει να έχεις ανεβάσει 10ΜΒ
Deathy Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Το ρατιο σου δειχνει ποσο εχεις δωσει στους αλλους και ποσο εχεις παρει παντα πρεπει να εχεις δωσει περισσοτερο απο οτι εχεις παρει αλλα τις περισσοτερες φορες ουτε τα μισα δεν δινεις.
ihthiologos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Το ρατιο σου δειχνει ποσο εχεις δωσει στους αλλους και ποσο εχεις παρει παντα πρεπει να εχεις δωσει περισσοτερο απο οτι εχεις παρει αλλα τις περισσοτερες φορες ουτε τα μισα δεν δινεις. ναι ρε παιδια εγω ρωταω πρακτικα τι κερδιζω αφου αν κοιταω να εχω το ρετιο αναβεσμενο επωφελουμε εγω πουθενα????
achilleas_f Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 ναι ρε παιδια εγω ρωταω πρακτικα τι κερδιζω αφου αν κοιταω να εχω το ρετιο αναβεσμενο επωφελουμε εγω πουθενα???? Εξαρτάται. Σε κάποιους trackers, αν το ράτιο πέσει κάτω από 1 ή κάτω από ένα ποσοστό τέλος πάντων, προειδοποιείσαι και αν δεν το ανεβάσεις διαγράφεσαι
GreekG33k Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Σε μερικά σιτες μπορεί να φας ban αν δεν κρατάς το ρατιο σου υψηλό (γύρω στο 1), αλλά τις περισσότερες φορές δεν έχει σημασία.
sistah Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Ειναι και ηθικο το θεμα.. Ασχετα αν εισαι σε Private trackers που σε κανουν ban καλο ειναι να φτανεις τουλαχιστον στο 1 ratio.
hydro9 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Και περα απο ολα αυτα που ειπαν τα παιδια, υπαρχει και η περιπτωση που με οσο μεγαλυτερη ταχυτητα ανεβαζεις, τοσο μεγαλυτερη ειναι η ταχυτητα που κατεβαζεις..
pournaras Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μπορει να παιξει ρολο ακομη και στο search (αναλογα τα forums), αν εχεις πολυ χαμηλο ratio σου κοβει πολλα απο τα αποτελεσματα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Και περα απο ολα αυτα που ειπαν τα παιδια, υπαρχει και η περιπτωση που με οσο μεγαλυτερη ταχυτητα ανεβαζεις, τοσο μεγαλυτερη ειναι η ταχυτητα που κατεβαζεις.. όχι και τόσο συνηθισμένο, άσε που από ένα σημείο και πάνω το απεριόριστο upload μπουκώνει τη σύνδεση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.