andreapaog328 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 έχει να προτείνει κανείς κανένα καλό rss reader? θα ήθελα να κάνει sync με google reader...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 έχει να προτείνει κανείς κανένα καλό rss reader? θα ήθελα να κάνει sync με google reader... Προσωπικά χρησιμοποιώ το NetNewsWire.
tr3quart1sta Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 σε λιγο καιρο βγαινει και το Pulse το οποιο προς το παρον υπαρχει μονο για iPad και εχει πολυ καλα reviews...!
vag3d Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Είχα το "ProRSS" αλλά μετά από κάποια αναβάθμιση μου έσπαγε τα νεύρα (δεν θυμάμαι τώρα τι ακριβώς έκανε ή δεν έκανε και μου έσπαγε τα νεύρα, αλλά κάτι πήγαινε στραβά για να τον άλλαξα...!!! Looll..). Πλέον έχω τον "RssRunner". Ίσως υπάρχει και κανένας καλύτερος, έχω καιρό να το ψάξω. Ο ProRSS είχε πολύ καλό interface όμως. Θυμάμαι οτι μου άρεσε σαν χρήση. Αν θυμηθώ τι άρχισε να κάνει και μου την έσπασε για να τον αλλάξω, θα ποστάρω.
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Ο ProRSS είχε πολύ καλό interface όμως. Θυμάμαι οτι μου άρεσε σαν χρήση. Αν θυμηθώ τι άρχισε να κάνει και μου την έσπασε για να τον αλλάξω, θα ποστάρω. Εχω την εντυπωση πως ξεχνουσε την rss list.Και λεω εχω την ετνυπωση γιατι δεν θυμαμαι 100% αν ηταν οντως αυτος που εσπαγε και τα δικα μου νευρα. (..η χαρα της αμφιβολιας ειναι το ποστ)
vag3d Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Εχω την εντυπωση πως ξεχνουσε την rss list.Και λεω εχω την ετνυπωση γιατι δεν θυμαμαι 100% αν ηταν οντως αυτος που εσπαγε και τα δικα μου νευρα.(..η χαρα της αμφιβολιας ειναι το ποστ) Βασικά πρέπει να προσπαθούσα να καταχωρήσω ένα RSS feed και δεν το έκανε για κάποιο λόγο...!!! Δηλαδή ενώ πριν εκείνο το ρημάδι το update του προγράμματος είχα το RSS Feed μέσα και δούλευε, ξαφνικά μετά το update δεν ανανέωνε το RSS Feed με αποτέλεσμα να δείχνει πάντα "0" (μηδέν) new feeds στο συγκεκριμένο και να μην κάνει update. Έσβησα και ξανα-πέρασα τότε το RSS Feed από εκείνο το Site και δεν το καταχωρούσε ή δεν το ανανέωνε...(κάτι τέτοιο). Ε, είχα εκνευριστεί τόσο πολύ που έψαξα απεγνωσμένα και βρήκα άλλον RSS Feeder και μετά συμβιβάστηκα (αφού δούλευε ο δεύτερος RSS Feeder που βρήκα) με το interface του. Ο Pro RSS Reader όμως κατά τα άλλα ήταν υπέροχος RSS Feeder...!!! Πολύ καλό interface. (αλλά άμα δεν κάνει σωστά την δουλειά του, τι να το κάνεις). Δεν έχω δοκιμάσει με τα καινούρια updates αν διορθώθηκε το πρόβλημα...τον έχω ξεχασμένο κάπου και έχω άπειρο καιρό να τον ξανά τρέξω και να δοκιμάσω... (..η χαρα της αμφιβολιας ειναι το ποστ) Lol...είμαστε απίστευτοι....χαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.