Προς το περιεχόμενο

EBW.gr -5% σε όλα τα αξεσουάρ των παιχνιδομηχανών!!!

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άσχετα με την "έκπτωση" η διαφορά τιμής σε μερικά πράγματα είναι λίγο ύποπτη

ή πλαισιο, μουλτιράμα, εσοπ, που έχουν ακριβός τις ίδιες τιμές σε αρκετά προιόντα μας δουλεύουν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά το μαγαζί είναι αξιόπιστο, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από όσο γνωρίζω.

αλλά Φίλε ''gherudos'' εσύ δεν είσαι ο admin του PSP.GR ? Αυτό το post το έκανες για να δείξεις προσφορά (ο θεός να την κάνει προσφορά με -5%) ή να αυξήσεις τα μέλη του PSP.GR?

Φυσικά και ΔΕΝ είμαι ο admin του PSP.GR αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πιό είναι το πρόβλημά σου.

Φυσικά και ΔΕΝ είμαι ο admin του PSP.GR αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πιό είναι το πρόβλημά σου.

1ο Αν δεν είναι στην ομάδα των ADMIN του PSP.GR τότε γιατί στέλνονται email από το PSP.GR με το nickname sou? E-mail με τα οποία λέγετε στα μέλη να κλικάρουν τα banner δήθεν για να υποστηρίξουνε το site -για να μην πω την τσέπη του PSP.GR-.

2o Γιατί βάζεις DONATION στην υπογραφή σου για λογαριασμό του PSP.GR, για το καλό της ψυχή σου?

3ο Το -5% σε καμιά περίπτωση δεν είναι προσφορά αλλά αποβλέπει στο να κάνει το PSP.GR περισσότερα τα μέλη του.

Αυτά τα λίγα.

1ο Αν δεν είναι στην ομάδα των ADMIN του PSP.GR τότε γιατί στέλνονται email από το PSP.GR με το nickname sou? E-mail με τα οποία λέγετε στα μέλη να κλικάρουν τα banner δήθεν για να υποστηρίξουνε το site -για να μην πω την τσέπη του PSP.GR-.

2o Γιατί βάζεις DONATION στην υπογραφή σου για λογαριασμό του PSP.GR, για το καλό της ψυχή σου?

3ο Το -5% σε καμιά περίπτωση δεν είναι προσφορά αλλά αποβλέπει στο να κάνει το PSP.GR περισσότερα τα μέλη του.

Αυτά τα λίγα.

πολυ σκληρος!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

περα απ την πλακα αν θεωρουμε -5% προσφορα τι να πω, εχουμε ξεφυγει τελειως!

Αυτά τα λίγα.

1)Δεν βλέπω πουθενά στην υπογραφή μου να γράφει PSP.GR

Δεν έχω καμία σχέση με το PSP.GR δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημά σου όμως.

2)Σου απάντησα στο 1.Δεν γνωρίζω το PSP.GR και δεν με ενδιαφέρει αν θα αυξήσει τα μέλη του ή όχι.

3)Σε περίοδο οικονομικής κρίσης ακόμη και το 5% είναι προσφορά και αυτό το υποφόρουμ δημιουργήθηκε γι αυτόν ακριβώς τον λόγο για να παραθέτουμε προσφορές που γνωρίζουμε.

4)Είσαι κομπλεξικός.

5)Αν δεν σ αρέσει η προσφορά μπορείς απλά να μην την χρησιμοποιήσεις.

1)Δεν βλέπω πουθενά στην υπογραφή μου να γράφει PSP.GR

Δεν έχω καμία σχέση με το PSP.GR δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημά σου όμως.

2)Σου απάντησα στο 1.Δεν γνωρίζω το PSP.GR και δεν με ενδιαφέρει αν θα αυξήσει τα μέλη του ή όχι.

3)Σε περίοδο οικονομικής κρίσης ακόμη και το 5% είναι προσφορά και αυτό το υποφόρουμ δημιουργήθηκε γι αυτόν ακριβώς τον λόγο για να παραθέτουμε προσφορές που γνωρίζουμε.

4)Είσαι κομπλεξικός.

5)Αν δεν σ αρέσει η προσφορά μπορείς απλά να μην την χρησιμοποιήσεις.

Δεν γραφει PSP.GR γραφει ομως PSPGR....οντως το ενα ειναι Psp.gr και το αλλο pspgr.net σωστα?... :P

Δεν γραφει PSP.GR γραφει ομως PSPGR....οντως το ενα ειναι Psp.gr και το αλλο pspgr.net σωστα?... :P

οταν εγραφα PSP.GR εννοώ το γνωστο site pspgr.net. Δεν έδωσα και πολυ σημασία στο πως γράφετε. Ο φίλος Gerundos καταλαβαίνει που αναφέρομαι.

Καλό είναι να μην υποτιμάς την νοημοσύνη των άλλων.

To DONATION είπες τελικά για ποιο site είναι για να τελειώσει η κουβέντα... απάντησε εσυ για να μην βγάζουμε συμπεράσματα.

Τέλος δες όλα τα ποστ μου και τσέκαρε τη συμπεριφορά μου και αν είμαι κομπλεξικος.

Εφόσον το λές και μόνος σου ότι είναι γνωστό δεν χρειάζεται να διαφημιστεί το pspgr. Όσο για το Donation που λές δεν είδα να αναγράφω κάτι στο μήνυμα που αναφέρω την προσφορά. Είσαι κομπλεξικός και αδικαιολόγητος, δεν έκανα κάτι κακό και δεν χρειάζεται να απολογηθώ για τίποτα. Α και που είσαι όταν θέλεις να αγοράσεις ένα προιόν και το βρίσκεις ακριβότερα κατά 5% από άλλο μαγαζί να το παίρνεις από το μαγαζί που το έχει ακριβότερα!

PSP.GR Gerundos τι άλλο θα διαβάσουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...