nemesiskp Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Αυτες τις μερες αγορασα νεο συστημα και του περασα windows 7.Στο συστημα αυτο εβαλα την creative xfi titanium που ειχα.Το θεμα μου ειναι οτι μετα την εγκατασταση των drivers της εχει αλλαξει το menu στο entertainment mode και δεν μπορω να αλλαξω τα khz.Στα αλλα 2 mode(game,audio creation) μπορω κανονικα.Απο τις ρυθμισεις των windows μου διχνει οτι στελνει κανονικα σε 48khz , αλλα στον ενισχυτη(ο οποιος διχνει ποσα khz σημα παιρνει μου διχνει 96khz).Εχω δοκιμασει παλιους,νεους drivers το menu παραμενει το ιδιο και δεν με αφηνει να αλλαξω τα khz οπως μπορουσα στα xp.Καμια ιδεα για το πως θα το αλλαξω? ---------- Προσθήκη στις 16:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:00 ---------- Καποιος????
nemesiskp Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μιας και το παραπανω προβλημα με τα khz το ελυσα και για να μην ανοιγω νεο θεμα:Τωρα σε οποιοδηποτε Mode και να βαλω την καρτα και σε οτιδηποτε khz ακουω κατι "σκασιματα" απο τα ηχεια (σε ακαθοριστο χρονικο διαστημα) σαν να μπουκωνει η καρτα ηχου.Επισης ενω στην αρχη σε διαφορες ταινιες ειχα dolby digital και dts τωρα δεν εχει καν ηχο.Εχω βγαλει-βαλει drivers και αποτελεσμα δεν ειδα.Επισης να σημειωσω οτι μετα απο την απεγκατασταση των drivers τα windows(7) βρισκουν μονα τους την καρτα ηχου και χωρις καποιο cd βαζουν drivers και η καρτα παιζει κανονικα(εκτος απο τα σκασιματα που συνεχιζονται)-ειναι λογικο αυτο????Δεν μπορω να καταλαβω τι επαθε γιατι στα xp δουλευε μια χαρα.Αν καποιος ξερει κατι ας βοηθησει γιατι ειμαι στο σημειο να την πεταξω απο το παραθυρο.Μηπως ειναι καμια ρυθμιση στα windows γιατι δεν τα εχω μαθει ακομα καλα και ψαχνομαι.Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.