lelos1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 αυτός ο crucial o 64αρις λέει τίποτα που τον λινκαρε κάποιος και πιο πριν τον έχει κάνεις? η πρόλογο πουλάνε με το up to 355 σαν την οτενετ. http://www.crucial.com/eu/store/partspecs.aspx?IMODULE=CTFDDAC064MAG-1G1
LouCi4er Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 αυτός ο crucial o 64αρις λέει τίποτα που τον λινκαρε κάποιος και πιο πριν τον έχει κάνεις? η πρόλογο πουλάνε με το up to 355 σαν την οτενετ. http://www.crucial.com/eu/store/partspecs.aspx?IMODULE=CTFDDAC064MAG-1G1 355 read πιανει σε Sata 3,σε Sata 2 δεν ξεπερναει τα 250 περιπου.Εχει πολυ καλο read ειδικα αν τον συνδεσεις και σε Sata 3,φτηνος ειναι,αξιοπιστος παρα πολυ μιας και η Crucial ανηκει στην Intel( οχι ολη,καποιο ποσοστο της αρκετα μεγαλο) αλλα αυτο το 70 write ειναι απελπιστικα μικρο.Πιο αργο write και απο μηχανικο εχει.
gsa-electronics Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μπουταρεις χωρις κανενα δισκο συνδεδεμενο πανω στη μητρικη και μολις μπεις dos συνδεεις μονο αυτον που θες να κανεις erase. Σ' ευχαριστω και παλι φιλε μου για την απαντηση σου θα το δοκιμασω.
Nik.K Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 355 read πιανει σε Sata 3,σε Sata 2 δεν ξεπερναει τα 250 περιπου.Εχει πολυ καλο read ειδικα αν τον συνδεσεις και σε Sata 3,φτηνος ειναι,αξιοπιστος παρα πολυ μιας και η Crucial ανηκει στην Intel( οχι ολη,καποιο ποσοστο της αρκετα μεγαλο) αλλα αυτο το 70 write ειναι απελπιστικα μικρο.Πιο αργο write και απο μηχανικο εχει. 355 read ? Σχεδον σε ολα τα συγκριτικα δεν εχω δει πανω απο 305-315.......
LouCi4er Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 355 read ? Σχεδον σε ολα τα συγκριτικα δεν εχω δει πανω απο 305-315....... Πιανει στο ΑΤΤο: http://www.hexus.net/content/item.php?item=26358&page=3
Nik.K Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 348......Ισως αν και παλι χλωμο, τον εχει ενα φιλαρακι και πανω απο 315 ακομα και σε ΑΤΤΟ δεν του εχει βγαλει γιαυτο το λεω. Οπως και να εχει το 80 write ειναι τραγικο.
LouCi4er Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 348......Ισως αν και παλι χλωμο, τον εχει ενα φιλαρακι και πανω απο 315 ακομα και σε ΑΤΤΟ δεν του εχει βγαλει γιαυτο το λεω.Οπως και να εχει το 80 write ειναι τραγικο. Κοιτα και ο Sandoforce λεει 285 και εγω πανω απο 275 δεν τον εχω δει.Παντως εχεις δικιο,το 80 write ειναι τραγικοτατο.
scrooge Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 επαναφερω το θεμα για να πω οτι τα θεματα με τα bad sectors κλπ που ειχε ο ssd μου στην αρχη, ηταν φυσικα οντως false alarm και με το τελευταιο firmware 1.24 που εβαλα μολις τωρα, (ειχα μεινει με το 1.11) εχουν εξαφανιστει και αυτα πληρως και τωρα ολα τα προγραμματα βγαζουν οτι ο σκληρος ειναι μια χαρα. (εκτος του HDsentinel που λεει your hard drive is PERFECT. και απο κατω please backup your data, your drive is failing:P) EDIT: μετα απο αναβαθμιση στο τελευταιο HDsentinel, που εχει υποστηριξη για SSD, κ αυτο το λαθος διορθωθηκε και τωρα δειχνει οτι ο σκληρος ειναι μια χαρα.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα.Πηρα τον vertex 2 60 gb.Παω να περασω το τελευταιο firm 1.24 ,και στο στο software μου λεει να βαλω το φιρμ,πατα το 1.24 που το εχω στην επιφανεια εργασεις και λεω load firm.Κολλαει το pc,με κετα απο 1 λεπτο ,κανει επανεκινηση.Το θεμα ειναι οτι με το που ξαναμπαιμνω μου λεει οτι εχω παλι το 1.22.Γιατι?Το εχω γυρισει απο ide στο αλλο και αλλαξα και στο start [αρχειο]απο 3 σε 0.ΤΟ τριμ ειναι ενεργο Επιπλεον ετρεξα ενα benchmark και μου βγαζει πολυ χαμηλα read και write http://img152.imageshack.us/img152/4069/93384453.png
yiannis_1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα.Πηρα τον vertex 2 60 gb.Παω να περασω το τελευταιο firm 1.24 ,και στο στο software μου λεει να βαλω το φιρμ,πατα το 1.24 που το εχω στην επιφανεια εργασεις και λεω load firm.Κολλαει το pc,με κετα απο 1 λεπτο ,κανει επανεκινηση.Το θεμα ειναι οτι με το που ξαναμπαιμνω μου λεει οτι εχω παλι το 1.22.Γιατι?Το εχω γυρισει απο ide στο αλλο και αλλαξα και στο start [αρχειο]απο 3 σε 0.ΤΟ τριμ ειναι ενεργο Επιπλεον ετρεξα ενα benchmark και μου βγαζει πολυ χαμηλα read και write http://img152.imageshack.us/img152/4069/93384453.png Για να καταλάβω μισό λεπτό. Προσπαθείς να κάνεις firmware update απο το δισκο που εχει ήδη το OS??? Γιατί αν κάνεις κάτι τέτοιο είναι μάλλον περίεργο που αναρωτιέσαι γιατί δε δουλευει. :lol: Δεν ξέρω πως δουλευει η φάση με τους vertex 2 αλλά και κινγστον με ιντελ κοντρόλερ και σε κινγκστον με σαμσουνγκ ήθελε boot cd για την διαδικασία ή εστω boot απο άλλον δίσκο με φορτωμένο λειτουργικό.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Παίδες το έβαλα σε άλλο pc έτρεξε το firm και άρχισε και κατεβαζε. Σε ένα σημείο Κόλλησε και έκανε επανεκινιση. Απο εκείνο το σημείο και Μετά δεν τον βλέπουν τα windows. Τι κάνω τωρα;
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 ΤΟ εβγαλα και το ξαναεβαλα και δουλευει.Για να καταλβω.Γιαν α γινει φιρμ update δεν πρεπει να εχει ο δισκοςμεσα windows?Εγω το εβαλα σε αλλο pc με windows και ετρξε απο εκειαλλα κολλησε.Δεν το ξαναδοκιμαζω μην μου μεινει στα χερια .εχει την 1.22 πανω,οποτε δεν νομιζω να εχουμε πολλες διαφορες.
yiannis_1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Τώρα που διάβασα το instructions του firm update λέει πως δεν είναι απαραίτητο. Στους 2 δικούς μου οπως σου είπα πα παραπάνω η διαδικασία του firmware update δε γίνεται μέσα απο τα windows και όλα τα data του δίσκου σβήνονται. Πολλοί στο site της ocz ρωτάνε αν παίζει ρόλο το AHCI - ide native κατά την διάρκεια του update. Επίσης οταν crossflashara το firmware του kinston-intel G2 που εχω κάποιες μητρικές είχαν πρόβλημα με τον εντοπισμό καιτην αναβάθμιση του update και νομίζω πως κάπου έπεσε το μάτι στο motherboard της υπογραφής σου. Τέσπα όλες αυτές υποθέσεις είναι δοκίμασε σε άλλο hardware τελείος διαφορετικό και με stock settings αν θες την γνώμη μου.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Ολα κομπλε. Δεν μου λες τωρα,γιατι στο ide bootaρει πιο γρηγορα το pc[17sec]ενω στο AHCI κνει 38 δευτερα και αν και στα benchmark δειχνει μεγαλυτερα read ,στο πρακτικο τομεα μου φαινετε πιο αργο απο τον Ide?Παραξενο δεν ειναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.