gsa-electronics Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας και παλι. μετα απο μερικους μηνες χρησης του vetrex 2 σε επομενο format βλεπω εκπληκτος πως η αποδοση του δισκου στα windows 7 απο 7,7 που ηταν τωρα επεσε στα 7,5. Τη παιζει αραγε με συτη την περιπτωση? εχει συμβη και σε αλλον αυτο? λετε να ειναι μαπες τελικα οι ssd?
liopyr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Η βαθμολογία επιδόσεων των windows δεν είναι απλά μία βλακεία και μισή, είναι μία βλακεία και μισή που κάνει και updates, με φυσιολογικό αποτέλεσμα όσο ανεβαίνουν οι ταχύτητες των ssd (γενικότερα), να ανεβαίνουν και οι απαιτήσεις υψηλής βαθμολογίας.
LouCi4er Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας και παλι. μετα απο μερικους μηνες χρησης του vetrex 2 σε επομενο formatβλεπω εκπληκτος πως η αποδοση του δισκου στα windows 7 απο 7,7 που ηταν τωρα επεσε στα 7,5. Τη παιζει αραγε με συτη την περιπτωση? εχει συμβη και σε αλλον αυτο? λετε να ειναι μαπες τελικα οι ssd? Τον εκανες κανονικο format?
LuNaTiC Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Sorry βλεποντας τα GB και τις τιμες που γράψατε ...δεν ειναι μια καλη επιλογη και ενας ssd σαν τον NOVA64 η ο Force60 που πηρα εγω τελικα?
liopyr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Sorry βλεποντας τα GB και τις τιμες που γράψατε ...δεν ειναι μια καλη επιλογη και ενας ssd σαν τον NOVA64 η ο Force60 που πηρα εγω τελικα? Πλέον ναι. Τον Ιούλιο που ανοίχθηκε το thread δεν υπήρχαν αυτές οι επιλογές.
gsa-electronics Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Τον εκανες κανονικο format? Ναι τον εκανα κανονικα φορματ, και καθε φορα που τον κανω φορματ και ξαναβαζω τα windows 7 πεφτει και απο μια μοναδα. δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται. εψαξα στην ocz αλλα δεν εχει κανενα utility για να τον κανω διαγραφη μηπως και ερθει παλι στα ισια του. Μηπως ξερει κανενας καποιο καταληλο προγραμμα να τον διαγραψω?
LouCi4er Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Sorry βλεποντας τα GB και τις τιμες που γράψατε ...δεν ειναι μια καλη επιλογη και ενας ssd σαν τον NOVA64 η ο Force60 που πηρα εγω τελικα? Ο Nova 64 ειναι η καλυτερη επιλογη πιστευω.Και απο χρηματα και απο επιδοσεις. ---------- Προσθήκη στις 22:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:20 ---------- Ναι τον εκανα κανονικα φορματ, και καθε φορα που τον κανω φορματκαι ξαναβαζω τα windows 7 πεφτει και απο μια μοναδα. δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται. εψαξα στην ocz αλλα δεν εχει κανενα utility για να τον κανω διαγραφη μηπως και ερθει παλι στα ισια του. Μηπως ξερει κανενας καποιο καλο προγραματακι να τον διαγραψω? Καλα δεν ειδες στην OCZ που λενε: Never full format an ssd.Πρεπει να τον γεμισεις 0 με το secure errase και μετα να εγκαταστησεις τα win.Η διαδικασια αυτη επαναφερει τον σκληρο στην κατασταση που τον αγορασες.Απαγορευεται το format δια ροπαλου.
LuNaTiC Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Πλέον ναι. Τον Ιούλιο που ανοίχθηκε το thread δεν υπήρχαν αυτές οι επιλογές. Σωστο και αυτο...τι χαζος που ειμαι
gsa-electronics Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Ο Nova 64 ειναι η καλυτερη επιλογη πιστευω.Και απο χρηματα και απο επιδοσεις. ---------- Προσθήκη στις 22:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:20 ---------- Καλα δεν ειδες στην OCZ που λενε: Never full format an ssd.Πρεπει να τον γεμισεις 0 με το secure errase και μετα να εγκαταστησεις τα win.Η διαδικασια αυτη επαναφερει τον σκληρο στην κατασταση που τον αγορασες.Απαγορευεται το format δια ροπαλου. δηλαδη καθε φορα που θελουμε να κανουμε φορματ για να ξανα βαλουμε τα windows θα σβηνουμε με το secure errase? thanks LouCi4er θα το δοκιμασω και βλεπουμε.
LouCi4er Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 δηλαδη καθε φορα που θελουμε να κανουμε φορματ για να ξανα βαλουμε τα windows θα σβηνουμε με το secure errase?thanks LouCi4er θα το δοκιμασω και βλεπουμε. ssd μου ηθελες,καλα να παθεις. Κοιτα καλο ειναι να γινεται μια φορα καθε 6 μηνες οπως λενε και οι guru στο forum της OCZ.Τωρα καθε ποσο εχεις σκοπο να περνας τα windows ας πουμε?
gsa-electronics Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 ssd μου ηθελες,καλα να παθεις. Κοιτα καλο ειναι να γινεται μια φορα καθε 6 μηνες οπως λενε και οι guru στο forum της OCZ.Τωρα καθε ποσο εχεις σκοπο να περνας τα windows ας πουμε? Αναλογος με τα πειραματα που κανω, τα ταλεπωρω λιγακι τα windows και καθε 3-4 μηνες κανω και κανα φορματ για να φρεσκαρετε το συστημα.
skatopaido Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Παιδια κατι ασχετο.το Advanced SystemCare ,προγραμμα που φρεσκαρει το συστημα κανει κακο στους ssd?εχετε υποψη σας κατι τετοιο?ενοειται με την ανασυγκροτηση απενεργοποιημενη.το χρησιμοποιω 2 χρονια,πριν παρω ssd και ημουν πολυ ικανοποιημενος.btw πηρα και εγω πριν καμια 10αρια μερεσ τον Corsair nova v64 και ειμαι ευχαριστιμενος απλα επεσε το Health status στο 98% και λεω μην φταιει το Advanced SystemCare
LouCi4er Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Παιδια κατι ασχετο.το Advanced SystemCare ,προγραμμα που φρεσκαρει το συστημα κανει κακο στους ssd?εχετε υποψη σας κατι τετοιο?ενοειται με την ανασυγκροτηση απενεργοποιημενη.το χρησιμοποιω 2 χρονια,πριν παρω ssd και ημουν πολυ ικανοποιημενος.btw πηρα και εγω πριν καμια 10αρια μερεσ τον Corsair nova v64 και ειμαι ευχαριστιμενος απλα επεσε το Health status στο 98% και λεω μην φταιει το Advanced SystemCare Κοιτα το συγκεκριμενο προγραμμα δεν το εχω δουλεψει και δεν ξερω να σου πω.Παντως μην σε αγχωνει το Health,εμενα στον Vertex 2 απο την πρωτη μερα μου το δειχνει 87%.
gsa-electronics Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Πρεπει να τον γεμισεις 0 με το secure errase και μετα να εγκαταστησεις τα win.Η διαδικασια αυτη επαναφερει τον σκληρο στην κατασταση που τον αγορασες. Δοκιμασα σημερα το secure errase αλλα μετα το μπουτ ζηταει καποια εντολη. τι πρεπει να κανω για να ξεκινηση το προγραμμα?
LouCi4er Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δοκιμασα σημερα το secure errase αλλα μετα το μπουτζηταει καποια εντολη. τι πρεπει να κανω για να ξεκινηση το προγραμμα? Κοιτα λιγο εδω και εδω.Μπουταρεις χωρις κανενα δισκο συνδεδεμενο πανω στη μητρικη και μολις μπεις dos συνδεεις μονο αυτον που θες να κανεις erasse.Διαβασε τα και τα δυο και δες ποια μεθοδος σου κανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.