scrooge Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 λοιπον δοκιμασα σε ich10. τα ιδια ΑΚΡΙΒΩΣ. δεν ειναι θεμα amd.ο δικος μου εχει πεσει στα 63 mb/s στο write με το read να ειναι ιδιο με το δικο σου. κ μενα 7.7 βγαζει κ 448 bad sectors. στο everest γαμαει οπως σε σενα. μαλλον ειναι οτι να ναι τα προγραμματα γιατι με το αττο μου παει φουλ 247 στο write.
gsa-electronics Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Που ακριβώς δεν σε έχει αφήσει ικανοποιημένο; Στην αναγνωση και στην εγραφη, επρεπε να ηταν πολυ πιο πανω.
liopyr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Πέρα από τα bench, στην πραγματική χρήση δε σε ικανοποιεί;
gsa-electronics Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 λοιπον δοκιμασα σε ich10. τα ιδια ΑΚΡΙΒΩΣ. δεν ειναι θεμα amd.ο δικος μου εχει πεσει στα 63 mb/s στο write με το read να ειναι ιδιο με το δικο σου. κ μενα 7.7 βγαζει κ 448 bad sectors. στο everest γαμαει οπως σε σενα. μαλλον ειναι οτι να ναι τα προγραμματα γιατι με το αττο μου παει φουλ 247 στο write. Φιλε scrooge μαλλων ειναι θεμα προγραμματων δεν μπορει και οι δυο δισκοι να ειναι ελλατωματικη. Θα δοκιμασω κι εγω ενα τεστ με το αττο να δω τι ψαρια πιανει. ---------- Προσθήκη στις 17:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:30 ---------- Πέρα από τα bench, στην πραγματική χρήση δε σε ικανοποιεί; Ναι στην πραγματικη χρηση παει πολυ ωραια ειναι αρκετα γρηγορος δισκος, και ολα τα προγραμματα ανοιγουν ταχυτατα.
EddieObscurant Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Φιλε EddieObscurant σκεφτομαι να περασω drivers AHCI απο το cd της μητρικης μου να δω μηπως παιζει τιποτα απο εκει, μηπως γνωριζεις πως γινετe η διαδικασια για τα windows 7? Φλοπι δεν εχω στο συστημα απο usb stik γινετε? αναφερε σε παρακαλω αν ξερεις. Αν κατάλαβα καλά έχεις ήδη ahci (πχ της microsoft) και θες να περάσεις άλλους ahci (πχ αυτους που είχε η μητρική σου)? Αν ρωτάς αυτό , τότε λογικά γίνεται κανονικά απο τα windows με το cd της μητρικής. Γνώμη πάντως είναι ότι δεν θα δεις διαφορά, καθώς των win λογικά θα είναι πιο καινούριοι. Βέβαια υπάρχει πάντα η περίπτωση κάτι να πάει στραβά και να μην μπορεις να μπεις στα win και είτε να χρειαστεις ένα repair της εγκατάστασης ή ακόμα και φορμάτ (αν και δεν το νομίζω).
gsa-electronics Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δειτε εδω τεστ με το αττο, η επιδωσεις εδω ειναι πολυ καλες (Φιλε scrooge πραγματι εδω τα σπαει!!!)
scrooge Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 αμα δεις πιο πισω ακριβως τις ιδιες επιδοσεις εχω και εγω στο αττο. δεν ξερω τι μπορει να παιζει και ναι ο δισκος ειναι ταχυτατος στην κανονικη χρηση. δεν μπορει να ειναι κατι αλλο περα απο τα προγραμματα που να ειναι buggαρισμενα πιστευω κ ελπιζω..
gsa-electronics Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Και σε ξενα site που τους κανουν τεστ ειδα το ιδιο κι εκει, σε ορισμενα προγραμματα οπως το cristal, το AS SSD τον δειχνουν χαμηλα. Αρα κατι γινετε με τα προγραμματα δεν φταιει ο δισκος, και μαλιστα γραφουν πως ειναι απο τους ποιο κορυφαιους τις αγορας. ---------- Προσθήκη στις 21:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:40 ---------- λοιπον..στο λειτουργικο τον νιωθω σφαιρα βεβαια. επισης, κατα το boot αργει κ κολλαει. δηλαδη: στο "εκκινηση των windows" μενει παραπανω χρονο κ απο το απλο raid 0 που ειχα. αυτο επειδη δεν διαβαζει απο τον σκληρο. απλα κοιμαται. το φωτακι δεν αναβει καν. οταν παρει μπρος κ αναψει τοτε φορτωνει κ σε πεταει μπαμ στο desktop. εχει κανεις ssd τετοιο στυλ η αλλο γενικοτερα? Το ιδιο κι εμενα!
scrooge Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 λοιπον ακου να σου πω τωρα τι εγινε με το boot time κ πως φτιαχτηκε. πηγα τον ssd οπως ειπα σε εναν φιλο με intel. ολα καλα εκει. ερχομαστε εδω, bootarουμε κ περιεργως μπαινει μεσα, βαζει drivers κ δεν πεταει μπλε οθονη..(πολυ καλα τα win 7 - σε αλλο OS θα ηθελε φορματ σιγουρα.) εγω ειχα κανει image το δικο μου συστημα σε αλλο σκληρο με την λειτουργια ειδωλου των win7. βαζω το cd restore win 7 x64 βρισκω το συστημα μου απο τον αλλο σκληρο κ κανω restore. α, πριν αυτα να πω οτι εβαλα το τελευταιο bios F8k beta. ειχα το F7. δεν ξερω αν παιζει ρολο. εκανα λοιπον restore το συστημα κ μετα το restore μου δουλευε κανονικα.δεν αλλαξε τιποτα προφανως απο τα windows και το boot εγινε 10 seconds. δε ξερω αν εφταιγε το bios η το backup restore απλα σου λεω πως μου φτιαχτηκε..
gsa-electronics Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Μαλιστα, πολυ ωραια! Εγω πιστευω πως διορθωθηκε με το καινουριο bios. Οπως και να ειναι παντως σημασια εχει πως φτιαχτηκε το boot time. Και μια ερωτηση ακομα.... Εχεις δει τον INTEL ssd σε κανα pc κανενος φιλου σου? Αν ναι πως δουλευει σε σχεσει με τον OCZ? Εχει διαφορα?
scrooge Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 οχι, δυστυχως δεν εχω δει ποτε τον Intel. οι περισσοτεροι φιλοι μου δεν ξερουν καν τι ειναι ssd:P ο αλλος που δοκιμασαμε τον ocz σε αυτον ψηθηκε τρελα παντως για ssd, καραγουσταρε. (αυτος ξερει απο υπολογιστες)
gsa-electronics Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Καλησπερα σε ολους σας. χθες ειδα στην ocz πως ειχε δωσει καινουριο firmware update 1.11 και το κατεβασα για να το περασω. ομως οσο κι αν προσπαθησα δεν το επερνε. ο δισκος μου εχει το 1.10 και ολο μου εβγαζε το μηνυμα (download firmware failed) o controler ειναι σε AHCI mode. Μηπως μπορει καποιος να βοηθησει?
greg3301 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Το pc1 εχει μονο 5 ευρω μεταφορικα και στα φερνει εξω απο το σπιτι σου,οπου και να εισαι.Απλως να σας πω ,γιατι μου εχει τυχει 2 φορες,οτι το καταστημα σε μερικα προιοντα εχει αλλες φωτογραφιες και αλλα ειναι τα προιοντα.Καλυτερα ενα τηλεφωνο πριν παραγειλετε κατι.Αλλιως τα παιδια ειναι πολυ οκ,και στο τμημα service και στο τμημα πωλησεων. για παραγγελιες πανω απο 100ευρω το pc1 δεν χρεωνει μεταφορικα! κ τα παιδια πρααγματι ειναι αστερια! μου χει τυχει 2-3 φορες προβλημα σε προιον κ μου τα χουν αλλαξει/πιστωσει ακομα κ μετα το 15μερο...ΜΠΡΑΒΟ, υποδειγμα λειτουργιας μαγαζιου...σε αντιθεση με καποιο αλλο,δεν αναφερομαι ακομα γιατι ειμαι σε διαμαχη...
LouCi4er Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 για παραγγελιες πανω απο 100ευρω το pc1 δεν χρεωνει μεταφορικα! κ τα παιδια πρααγματι ειναι αστερια! μου χει τυχει 2-3 φορες προβλημα σε προιον κ μου τα χουν αλλαξει/πιστωσει ακομα κ μετα το 15μερο...ΜΠΡΑΒΟ, υποδειγμα λειτουργιας μαγαζιου...σε αντιθεση με καποιο αλλο,δεν αναφερομαι ακομα γιατι ειμαι σε διαμαχη... Αυτο λεω και 'γω.2 φορες μου ετυχε για αλλαγη και στο τεχνικο τμημα με αφησαν με ανοιχτο το στομα.Οτι του ελεγα του τεχνικου,μου ελεγε ναι.Μια 5770 που ειχα παρει και ειχε προβλημα την ταλαιπωρουσε 4 μερες για να βρει οτι εχει προβλημα.Οχι οπως αλλου που την πας και μετα απο κανενα 2ωρο σε παιρνουν και σου λενε ¨ελα να την παρεις,ειναι μια χαρα".Πολυ καλη αντιμετωπιση.Μονο να συνεχισουν ετσι,οχι να πονηρεψουν οπως μερικοι.Οι μονοι που δεν προκειτε να χασουν ειναι αυτοι. Α και κατι αλλο.Πανω απο 120 ευρω δεν χρεωνουν μεταφορικα,οχι πανω απο 100. Μιλαω για εκτος Αττικης,μην μπερδευτουμε.Για εντος Αττικης δεν χρεωνουν μεταφορικα οταν ειναι πανω απο 90 ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.