Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με κακούς γείτονες-γνώμες

peravrexei

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

υπάρχει η περίπτωση να του πεις αυτό:

ή σταματάς να ενοχλείς τους γονείς μου ή φεύγω για καταγγελία στην πολεοδομία.

Δημοσ.

παρε ενα σοβαρο μηχανικο και ενα δικηγορο. φερτους στο σπιτι ΣΕ ΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ για να καταλαβει οτι δεν αστειευεσαι. βαλε το μηχανικο να κανει μια αυτοψια να δεις οτι εσυ εισαι ΟΚ με το νομο (μη πας για μαλλι και βγεις κουρεμενος)(γενικα διαβεβαιωσεις των "παπουδων" οτι ολα ειναι νομιμα δεν πρεπει να τις εμπιστευεσαι).

βαλε λοιπον το μηχανικο να κανει μια αυτοψια (ή οπως λεγεται τεσπα αυτο), πες του να βγαλει και μια μεζουρα και να κανει οτι μετραει οπως επισης και καμια φωτογραφια. βαλε το δικηγορο να τους πει κανα δυο φωνηεντα (με μπολικους νομικους ορους, ωστε να μην καταλαβαινουν τιποτα, οι δικηγοροι ειναι μανουλες σε κατι τετοια,τοσο για τις παρανομιες οσο και για την ενοχληση προς τους γονεις σου) και να τους αφησει και την καρτα του με το τηλεφωνο του(<---μετραει γιατι θα βλεπουν την καρτα μετα και θα τους το θυμιζει....)

αν δεν ηρεμησει με αυτα, κανε καταγγελια στην πολεοδομια και ασφαλιστικα μετρα.

προετοιμασου ομως να τραβηξει πολυ χρονο αυτη η ιστορια (και γενικα μπορει να υπαρχουν και αντιδρασεις απο την γειτονια (αναλογως), του στυλ ο γιος της κυρα Ασπασιας εφερε την αστυνομια στο Γιαννη απο διπλα, και δεν ντρεπεται κλπ κλπ)

(καθε ομοιοτητα με γενονοτα/ονοματα και καταστασεις ειναι εντελως συμπτωματικη...)

ΠΛΑΝ Β. παρε 5-6 φιλαρακια απο το γυμναστηριο (μαγκες ορματε!) και στειλτα να καθαρισουν.....(περα απο την πλακα, ο εκφοβισμος μετραει, αλλα εχει και τα ρισκα του).

Δημοσ.
λερώνει όμως
... σιγά τα αίματα ρε παλληκαράδες...:P

πάνε πάρε κάμποσες μπυρίτσες και καθίστε σε καμιά σκιά με μεζεδάκι και πείτε τα μια στάλα, περισσότερα μετά από λίγη ώρα θα δείτε πως είναι αυτά που σας ενώνουν από αυτά που σας χωρίζουν...

Δημοσ.

Μην ξεχάσετε να πάρετε και τα λαγουδάκια σας, να χοροπηδάνε χαρωπά τριγύρω ενώ κλάνουν καρδούλες.

Δημοσ.

Μη μπλέξεις καθόλου με μηνύσεις. Το νομικό μας σύστημα είναι για το λούτσο και θα μπλέξεις σε αναβολές και κολοπαραθυράκια νόμων που έχουν φτιαχτεί για να γίνονται 800 δίκες για μια απλή υπόθεση. Απλά όπως σου είπαν και οι άλλοι πήγαινε και κάνε καταγγελεία στην πολεοδομία να τελειώνεις. Και εσύ να καθαρίσεις και αυτός να τελειώνει. Διότι και τώρα να τα βρείτε, αύριο θα τον ξαναβρεις μπροστά σου.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Δημοσ.

Γιατί μακρυά από δικαστήρια καλέ ?

Και οι δικηγόροι άνθρωποι είναι....

Αμαρτία δεν είναι να πεινάσουν ?

περισσότερα μετά από λίγη ώρα θα δείτε πως είναι αυτά που σας ενώνουν από αυτά που σας χωρίζουν...

Όπως εσένα και έναν αστυνομικό παραδείγματος χάριν ?

Δημοσ.
προτεινω zu 23

800px-ZU-23-2_in_Saint_Petersburg.jpg

αυτό ρε μαν είναι αντιαεροπορικό, και μάλιστα χρειάζονται 4 σε σχηματισμό για διασταυρούμενα πυρά. Εκτός αν ο γείτονας πάει να την κάνει πετώντας σαν μπεκάτσα, οπότε τον έχεις.

sos κορίτσι μου καλά θα ήταν αλλά μάλλον ζεις στον εξωτικό πλανήτη "Νo-lawyers-needed" όπου όλα είναι ροζ.

topic starter, πέρα από τις @@ριές, μείνε σε αυτό που σου είπε ο παρεδώσε. Ένα από τα δύο δηλαδή :-)

Δημοσ.
Γιατί μακρυά από δικαστήρια καλέ ?

Και οι δικηγόροι άνθρωποι είναι....

Αμαρτία δεν είναι να πεινάσουν ?

ΝΑ πεινάσουν χίλιες φορές........

Δημοσ.

sos κορίτσι μου καλά θα ήταν αλλά μάλλον ζεις στον εξωτικό πλανήτη "Νo-lawyers-needed" όπου όλα είναι ροζ.

η παλέτα μου έχει όλα τα χρώματα,ανάλογα με το βαθμό που έχει κάθε κατάσταση,σύμφωνα με δικές μου αξιακές μετρήσεις ,επιλέγω τίμια και το χρώμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...