Dumah Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Ποιά η γνώμη σας για το Power DVD 10; Το καλό σε μενα είναι ότι είναι συμβατό με το remote control...ή να αφήσω VLC και media player; Ξέρετε κανα καλό prog για autoshutdown; ή να αρκεστώ στο sleep των 7; Υπάρχει κανα καλό mp3 converter; Θυμάμαι το Audiocatalyst 2.1 από παλιά αλλά δε βρίσκω κάτι παρόμοιο...(Του Winamp είναι καλό; ). Και τέλος για download το Download Accelerator Plus, το Internet Download Manager ή κάποιο άλλο;
micos000 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Ποιά η γνώμη σας για το Power DVD 10; Το καλό σε μενα είναι ότι είναι συμβατό με το remote control...ή να αφήσω VLC και media player; Κράτα τα όλα. Τι σε βαραίνει; Στην πλάτη τα κουβαλάς; Όπου δεν θα παίξει το power θα αναλάβουν τα υπόλοιπα. Ξέρετε κανα καλό prog για autoshutdown; ή να αρκεστώ στο sleep των 7;Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια (από τα ΧΡ) το AMP WinOff. Είναι φοβερό. Πρέπει να δουλεύει στα 7άρια. Υπάρχει κανα καλό mp3 converter; Θυμάμαι το Audiocatalyst 2.1 από παλιά αλλά δε βρίσκω κάτι παρόμοιο...(Του Winamp είναι καλό; ).Το Winamp βασικά είναι player και όχι converter.Το Catalyst είναι CD Ripper και converter. Εγώ χρησιμοποιώ το ή το Catalyst ή το Easy CDDA Extractor (shareware). Και τέλος για download το Download Accelerator Plus, το Internet Download Manager ή κάποιο άλλο;Όποιο σ' αρέσει περισσότερο. Είναι θέμα γούστου.Επειδή όμως κανένα από τα δύο δεν είναι feeware, προτείνω FreeDownloadManager (FDM).
Dumah Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Το Winamp βασικά είναι player και όχι converter. Καταρχήν σε ευχαριστώ για τη βοήθεια... Το Winamp έχει και ripping... Εγώ χρησιμοποιώ το ή το Catalyst ή το Easy CDDA Extractor (shareware). Μήπως έχεις link για audiocatalyst? Είναι το αγαπημένο μου, με πιθανά λάθη ανά μετατροπή κτλ. Επειδή όμως κανένα από τα δύο δεν είναι feeware, Έχω την εντύπωση ότι και τα δύο είναι...
vumba Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 εγώ προσωπικά είχα αγοράσει το Internet Download Manager φανταστική δουλεία έκανε και μου άρεσε πάρα πολύ αλλά όπως είπε και ο micos000 δεν είναι δωρεάν αλλά Free to try (30-day trial) και τα δύο προγράμματα που ανέφερες και από ότι είδα ο FreeDownloadManager είναι πολύ αξιόπιστος αλλά εγώ που τον ήθελα πριν αρκετό καιρό για να κατεβάζω από Rapidshare ή τέλος πάντων πάντων από τέτοιου είδους Server δεν με βόλευε κατέληξα στον jDownloader Που είναι ιδανικός για αυτήν την δουλειά και έχει GNU/Gpl άδεια
micos000 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 @Vumpa: O Dumah εννοεί ότι μπορεί να τα βρει δωρεάν (εξ ου και το wink) @Dumah: Αν λέμε και οι δυό για το Audio Catalyst, ένα search στο google και το βρήκα ΕΔΩ αλλά είναι demo. Για "άλλα" link, δεν είναι να αναφέρονται εδώ!!!.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.