alexg3 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2003 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2003 Εχω μια Riva TNT 64 Pro και εχω προβλημα συμβατοτητας με Χp! Το μηχανημα ειναι Athlon 900, Motherboard Gigabyte,256 Sdram,! Εχω κατεβασει διαφορους drivers απο το site της nvidia και εκτος οτι τρεμοπαιζει η οθονη( λογω Herz ) δεν μπορω ουτε ενα divx να δω! Μπορειτε να μου προτεινετε καποιους drivers ή καποια αλλη λυση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2003 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2003 Την καρτα που αναφερεις την ειχα , δεν αντιμετωπισα ποτε κανενα προβλημα, για να λεμε και τα πραγματα με το ονομα τους δεν ειναι για παιχνιδια , αλλα divx μπορεις να δεις για πλακα. Εχει 32mb σωστα; Θυμαμαι επισης οτι ειχε βγει μονο σε AGP οποτε εισαι οκ. κατεβασε τελευταιους drivers απο εδω -> http://www.nvidia.com/view.asp?IO=winxp-2k_41.09 ειναι για windows 2000 και xp. εγκατεστησε και τον τελευταιο divx codec απο -> www.divx.com και κανονικα πρεπει να εισαι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexg3 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2003 εχω εγκαταστησει αυτους τους drivers αλλα μετα απο στο τελος της εγκαταστασης μου λεει οτι δεν εγκατασταθηκαν σωστα! οσο για codec εχω τον 5.02! Καμια λυση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HexStatic Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2003 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2003 kane apegatastasi na ta blepeis ola sta 16 xrwmata kai meta dokimase na peraseis pally tous drivers. Episis tha prepei na exeis apenergopoieisei to antivirus sou. Eixa kai egw tin idia karta palia kai episis den eixa kanena problima oute se win98/2k/xp . Oso gia to refresh rate den paizei rolo i karta sou alla i othonh sou. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2003 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2003 Ναι αλλά το γεγονός οτι δεν αναγνωρίζει την κάρτα γραφικών(προφανώς χρησιμοποιεί τον generic της Μ$) σημαίνει οιτ δεν μπορεί να πειράξει την ανανέωση της οθόνης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexg3 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2003 Ειναι γεγονος οτι δεν μπορω να πειραξω τιποτα απο την οθονη! Το προβλημα νπμιζω ειναι οτι οταν απεγκεθιστω τους Drivers δεν αλλαζει τιποτα στα γραφικα!Δηλαδη δεν γυρναει στα 800*600 και 16 χρωματα! Και το αντιθετο,οταν εγκαθιστω τους drivers παλι τιποτα-- κανει κανονικο restart αλλα ολα ειναι οπως τα πριν!!! Μπορει να φταει η ιδια καρτα??? Καμια προταση!!??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2003 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2003 Δοκίμασε να μπεις σε safe mode (πατάς το F8 στην εκκίνηση και το επιλέγεις από το boot menu) και να αφαιρέσεις χειροκίνητα την κάρτα από το device manager. Μετά βάζεις τον driver από τη nVidia και κάνεις reboot κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamcast Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2003 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2003 egw eixa mia riva tnt2 m64 pro gia mia bdomada me windows xp pro kai drivers 41.09 xwris kanena ma kanena problhma.isws h karta sou ta ftise an kai den sto eyxomai.mhn thumwseis an sou pw na tsimphseis mia gf4mx440 h mia radeon7500 me 60eurw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anonymous Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2003 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2003 το 'Assign IRQ to VGA' απο το bios ειναι enabled ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.