hellascaper Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα παιδιά!!! είμαι νέος στα λινουξ και ακομα δεν γνωριζω σχεδον τιποτα. Σήμερα, επειδη ειχα δωσει λιγο χωρο στον δισκο για να τα εγκαταστησω (ubuntu 10.04) έκανα τα εξής: Mε το εργαλειο GParted πήρα λίγο χώρο από ενα αλλο διαμερισμα (NTFS) και το ενωσα στο δικο μου ubuntu (ext4). απο εκεινη τη στιγμή και μετα έχω πρόβλημα, δεν ανοιγει το διαμερισμα με τα data που δανειστηκα χωρο. έχετε καμμία ιδέα? ----------------------------------------------------------------------------------------------- οταν παω να μπω στο αλλο παρτισιον απο εκει που πηρα ελευθερο χωρο... μου βγαζει το εξης μηνυμα: και οταν ανοιγω το GParted στο διαμερισμα εκεινο μου εμφανιζει ενα θαυμαστικο όταν παταω πληροφοριες μου λεει τα εξης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μπες στα windows και καντου ενα chkdsk, αν τον βλεπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellascaper Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δεν γίνεται ελεγχος δισκων ουτε ανασυγκροτηση στο συγκεκριμενο!!! :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasi Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 κανε στο GParted check repair Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellascaper Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 κανε στο GParted check repair έχω κάνει και λέει οτι ο δισκος ειναι καθαρος ! Τελικα έκανα φορματ και χωρις να περασω αλλα δεδομενα πανω στα παλια... χρησιμοποιησα το προγραμμα recuva Αν και ειναι κλειστο προγραμμα απο εταιρια αλλα αυτο με βοηθησε !! ευχαριστω ολους σας για την βοηθεια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.