Προς το περιεχόμενο

HTC Desire

Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θέλω να δοκιμάσω τον launcherpro. Μου φαίνεται πολύ ωραίος και γρήγορος. Όταν πατάω home μου δίνει την επιλογή να το κάνω default... αν αλλάξω γνώμη μετά μόνο με uninstall??

Επίσης, κάποιο alternative όσον αφορά το people widget? Πολύ μου άρεσε..

Αν αλλάξεις γνώμη για τον launcher ή για οτιδήποτε άλλο έχεις ορίσει ως default, πας settings-applications, βρίσκεις την εφαρμογή που έχεις ορίσει για default και επιλέγεις clear defaults.

Τον launcher pro τον χρησιμοποιούσα μέχρι πριν λίγο καιρό και ήταν σφαίρα αλλά ξαφνικά έγινε βαρύς και κολλούσε. Δοκίμασε και τον adw που λένε πως είναι καλύτερος αυτή την περίοδο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Oι ταχύτητες σύνδεσης που πιάνω μες στο σπίτι ξεπερνούν συχνά τα 54Mbits/sec. Η έλευση του froyo έχει ήδη λύσει αυτό το πρόβλημα.

Εδω λενε οτι το nexus εχει ραδιοφωνο αλλα softwareικα δεν το υποστηριζανε!! :shock:

http://phandroid.com/2010/07/13/modified-kernl-inches-towards-nexus-one-fm-radio-support/

αρχιζω να πιστευω οτι το desire δεν εχει σκετο b/g ...! B)

Το πηρα!! :-D Ποση ωρα θελει η πρωτη φορτιση?? Το πορτοκαλι λαμπακι θα γινει πρασινο??

ΜΕΓΕΙΑ! Καλορίζικο... φαντάζομαι τελείωσε η πρώτη φόρτιση ήδη... άντε τώρα σε 1-2 ώρες θα θέλεις ρεύμα πάλι :Ρ

Μεγεία!!! Το ledακι ναι θα γίνει πράσινο μόλις φορτίσει. Λογικά, σήμερα δεν θα το βγάλεις από τον φορτιστή καθόλου αφού όλη μέρα θα "παίζεις" με αυτό :P

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

ακομα!:-( το εβαλα 1,2 λεπτα πριν το προηγουμενο μηνυμα μου ... η μπαταρια ειναι πολυ μικρη (σαν ογκος)!!

μπορειτε να προτεινετε θηκες σε τετοιο στυλ?? (δειτε ολες τις εικονες!)

https://www.amazon.de/dp/B003IU4FRI?tag=android1-21&camp=2906&creative=19474&linkCode=as4&creativeASIN=B003IU4FRI&adid=0GHFN4S1K9EN358WMTEQ&

το desire και το hd2 παιρνουν τις ιδιες θηκες??

το desire και το hd2 παιρνουν τις ιδιες θηκες??

Την θηκη για την ζωνη του παντελονιου απο το hd2 την χρησιμοποιω και στο desire αλλα ειναι ελαχιστα πιο μεγαλη.Εμενα δεν με ενοχλει.

Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=686567&highlight=lock ;

Θέλω λίγο βοήθεια με τις οδηγίες...

Πολύ χοντρικά μιας και δεν το έχω κάνει:

Κατεβάζεις την κατάλληλη έκδοση για το λειτουργικό του pc σου http://developer.android.com/sdk/index.html

Όταν ξεζιπάρεις το φάκελο, θα βρεις στα tools το adb το οποίο το εκτελείς στο τερματικό (drag and drop στο τερματικό), αφού πρώτα έχεις βάλει το κινητό σε recovery mode.

Με το adb μπορείς επίσης να αφαιρείς ή να προσθέτεις apps στην εκάστοτε rom που χρησιμοποιείς. Δες και κανένα βιντεάκι στο youtube να πάρεις μια ιδέα.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Πολύ χοντρικά μιας και δεν το έχω κάνει:

Κατεβάζεις την κατάλληλη έκδοση για το λειτουργικό του pc σου http://developer.android.com/sdk/index.html

Όταν ξεζιπάρεις το φάκελο, θα βρεις στα tools το adb το οποίο το εκτελείς στο τερματικό (drag and drop στο τερματικό), αφού πρώτα έχεις βάλει το κινητό σε recovery mode.

Με το adb μπορείς επίσης να αφαιρείς ή να προσθέτεις apps στην εκάστοτε rom που χρησιμοποιείς. Δες και κανένα βιντεάκι στο youtube να πάρεις μια ιδέα.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Το θέμα είναι ότι λέει πως πρέπει να μπω σε recovery. volume down + power. Μετά πατάω recovery και μετά κόκκινο τρίγωνο με θαυμαστικό (αν θυμάμαι καλά). Εκεί πάω τερματικό και το δοκιμάζω και δεν εντοπίζει την συσκευή. Το δοκίμασα και με λίνουξ και με windows.

Έστω ότι το καταφέρω το πρώτο κομμάτι, μετά λέει να κάνεις update το .zip. Αυτό γίνεται με τον κλασσικό τρόπο που κάνεις π.χ. τα roms/radio?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στη δημιουργια λογαριασμου στο market μου πεταει αυτο το μηνυμα:

this could be a temporary problem or your phone may not be provisioned for data services. please try again when

connected to a mobile network, or connect to a wi-fi network. if the problem continues, call customer care

:mad:

*εχω στειλει ενα e-mail στο support της htc

εχω ενεργοποιησει το pattern δλδ τις κουκιδες που πρεπει να ενωσεις αλλα υπαρχει ακομα η μπαρα που πρεπει να κατεβει κατω πριν απο το pattern

γινεται να υπαρχει μονο το pattern? δλδ να φυγει η μπαρα?

Επεξ/σία από tr3quart1sta

Έστω ότι το καταφέρω το πρώτο κομμάτι, μετά λέει να κάνεις update το .zip. Αυτό γίνεται με τον κλασσικό τρόπο που κάνεις π.χ. τα roms/radio?

Ναι, γίνεται και έτσι. Εγώ δηλαδή έτσι το κάνω.

---------- Προσθήκη στις 10:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:30 ----------

να και η πρωτη φωτο!! :-D

Με γειά :-) Αρκετοί από αυτούς που κάνουν γκραφίτι έχουν φλέβα καλλιτέχνη.

---------- Προσθήκη στις 10:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:35 ----------

στη δημιουργια λογαριασμου στο market μου πεταει αυτο το μηνυμα:

:mad:

*εχω στειλει ενα e-mail στο support της htc

εχω ενεργοποιησει το pattern δλδ τις κουκιδες που πρεπει να ενωσεις αλλα υπαρχει ακομα η μπαρα που πρεπει να κατεβει κατω πριν απο το pattern

γινεται να υπαρχει μονο το pattern? δλδ να φυγει η μπαρα?

Μπορεί να μην είναι αυτή η αιτία του προβλήματος σου, πιθανόν δεν έχεις φλασάρει custom Rom αλλά πολλά περίεργα συμβαίνουν όταν δεν ακολουθούνται κατά γράμμα οι οδηγίες. Αν πάντως δεν έχεις όρεξη να περιμένεις το customer service μπορείς να κανείς uninstall/install το market και προφανώς χρειάζεσαι root για κάτι τέτοιο. Για το άλλο που ρωτάς δε γνωρίζω.

---------- Προσθήκη στις 10:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:43 ----------

το λατρεύω απλά και δεν πρόκειται να το αλλάξω ΠΟΤΕ :) <3

Σε 4 χρόνια θα το έχουν στο αρχαιολογικό μουσείο:-D

---------- Προσθήκη στις 11:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:46 ----------

Διέρρευσε και άλλη test 2.2 Rom από την HTC (πιθανόν κάνουν επίτηδες τις διαρροές).

Με μαύρη μπάρα και άλλο εικονίδιο για τη μπαταρία - το νουμεράκι είναι το ποσοστό φόρτισης.

urlyy.png

Και μια φωτογραφία

urlyu.jpg

Η φωτογραφική μηχανή του Desire είναι καλή για συνθήκες επαρκούς φωτεινότητας αλλά οι επιδόσεις της πέφτουν κατακόρυφα το βράδυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...