kanesaxo Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Διαβασα το droidzone τις οδηγίες και μπορώ να πώ πως ψιλοέπηξα. Λες να το δοκιμάσω; Αναφέρει κάποια πράγματα μέσα με τα οποία δεν ειμαι και πολύ familiar with. Πάντως σχόλια που διάβασα, την εκθειάζουν αρκετά σα rom. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μάνο, αυτό γίνεται αυτόματα, ή το έχω κάνει αρχικά και δεν το θυμάμαι; Εννοω την αρχική αποθήκευση. Ναι, μόλις περάσεις τον λογαριασμό σου στο κινητό και δώσεις πρόσβαση για 1η φορά στο internet, το sync θα γίνει αυτόματα. Και για να είσαι σίγουρος, μπες στο gmail από το pc σου, δώσε το username και password που έβαλες και στο κινητό και πήγαινε στις Επαφές. Εκεί μέσα θα πρέπει να βρεις και τις επαφές του τηλεφώνου σου, τις οποίες μπορείς να κάνεις ότι θέλεις (να επεξεργαστείς, να σβήσεις κτλ). Αφού κάνεις αλλαγές μέσα από το gmail, όταν το κινητό ξανασυνδεθεί στο internet θα πάρει και τις αλλαγές που έκανες, όπως θα γίνει και το αντίθετο. Αν περάσεις δηλαδή μία καινούρια επαφή στο κινητό σου (αρκεί να έχεις επιλέξει το Google contact και όχι πχ. τη SIM), αυτή θα μπει και στο gmail σου. Όλα τα παραπάνω (αναφέρομαι στον αυτόματο συγχρονισμό) φυσικά ΘΑ γίνονται, εκτός και αν πας στις ρυθμίσεις του Sync από το κινητό σου και κάνεις untick το Google synching. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Διαβασα το droidzone τις οδηγίες και μπορώ να πώ πως ψιλοέπηξα. Λες να το δοκιμάσω; Αναφέρει κάποια πράγματα μέσα με τα οποία δεν ειμαι και πολύ familiar with. Πάντως σχόλια που διάβασα, την εκθειάζουν αρκετά σα rom. το εχω δωσει πια το desire (κανα μηνα τωρα), αλλα ψηφιζω δαγκωτο supernova. λιγο πριν το δωσω δοκιμασα 2-3 αλλες για να το δωσω με την καλυτερη δυνατη, μεχρι τοτε δουλευα αποκλειστικα supernova. ε το εδωσα με supernova τελικα! εχω παιξει μαζι της αρκετα, για πες τι σε δυσκολευει απο τις οδηγιες μηπως μπορω να σε βοηθησω; παντως και ο droidzone απανταει αμεσα σε προβληματα και προσπαθει νμα βρει λυσεις. τελικα κρατησε για την ωρα το desire του (last time i checked at least) και αυτο μονο καλο μπορει να ειναι, καθως του εχουν μπει σκεψεις και για ICS btw...καρτα μνημης τι χωρητικοτητα και τι class εχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 @manost , θενκς για την απάντηση, αλλά δεν το είχα ενεργοποιήσει απο τότε που το πήρα. Δηλαδή,δεν έχουν συγχρονιστεί ποτέ. Καλά το θυμόμουν. Και δε το κάνω κιόλας, τις κρατώ backup με ένα πρόγραμμα και τελειώνει το θέμα. @Αlxnks , πρέπει να πιάσω το θέμα απ'την αρχή, γιατί βλέπω πως πρέπει να κάνω ένα σωρό πράγματα. Απο recovery mode μεχρι την rom αυτή. Πρέπει να βρώ όρεξη να ασχοληθώ και πρωτίστως ένα άλλο κινητό, μη κάνω καμμιά μλκ. Γενικά μπορεί να έχει οδηγό βήμα βήμα, αλλά αυτός ο droidzone προϋποθέτει πως έχεις ήδη κάποιες γνώσεις! Οταν με "πιάσει" θα σε ενοχλήσω. Απ'οσα έχω ψάξει, το 1ο βήμα ειναι να γίνει root και το 2ο να εγκατασταθεί το ClockworkMod για να μπαίνει σε recovery mode; Η κάπου τα χάνω...; Υ.Γ. 8GB είναι η κάρτα,αλλά δε γνωρίζω τι σόϊ class. Την είχε πάνω απο τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 ειναι ευκολο το root και το cwm, με κανα unrevoked αν εχεις ευκολο desire η αλλιως με revolutionary αν ειναι πιο δυσκολο. ok οποτε το αποφασισεις man, δεν χανομαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Eιπα τωρα που βαριέμαι να το rootάρω. Μπαίνω στην εξής σελίδα: Κατεβάζω την νεότερη έκδοση του unrevoked και αφού γίνουν όλα κανονικά, κάνει το κινητο ρισταρτ και περιμένει να ρουταριστεί. Τότε βγάζει το unrevoked μήνυμα "failed to get root. Is your firmware too new?" Δοκιμάζω με το παλιότερο unrevoked, το οποίο δεν "τρέχει" κάν στο πισί. (μήπως φταίνε τα 64μπιτα. Y.G. εντωμεταξύ, στη πιο πάνω σελίδα λεει στις οδηγίες απεγκατάσταση του Ητc sync, εγκατάσταση κάτι αλλων drivers, ένώ σε μια άλλη σελίδα, αναφέρει τα ίδια βήματα, ΑΛΛΑ επανεγκατάσταση του Htc sync. ( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 sorry τωρα ειδα το ποστ σου. κοιτα, το golden rule ειναι απεγκατασταση του HTC sync και εγκατασταση των adb drivers. απο εκει και περα...εαν οντως ειναι με πολυ νεο firmware το κινητο σου (μην μου πεις οτι εχεις περασει την original gingerbread ε; ), δεν δοκιμαζεις με unrevoked αλλα με revolutionary http://revolutionary.io/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δε πειράζει. Οχι δεν έχω περάσει την επίσημη ginger, (τι νόημα θα είχε Προφανώς είναι νέο το firmware,δεν εξηγείται αλλιώς. Θα δοκιμάσω το revolutionary αν είναι. Αυτό είναι που τους στέλνεις το s/n του κινητού σου για να σου στείλουν κάποιο κωδικό ή απατώμαι; Ουσιαστικά για να περάσω την σουπερνόβα, πρέπει να είναι ροοτ το κινητό και να έχιε recovery mode; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 και την original να ειχες περασει, παλι θα ειχε νοημα να την αλλαξεις, οι gingerbread απο developers ειναι σε γενικες γραμμες καλυτερες (κυριως απο αποψη επιδοσεων και αποθηκευτικου χωρου)! οχι, δεν στελνεις τιποτα απο οσο εχω διαβασει. το δικο μου desire ειχε δουλεψει με unrevoked, απλα εχω διαβασει οτι εκεινα με νεοτερο firmware (νεοτερο hboot δηλαδη) θελουν revolutionary. ναι σωστα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Έχει καταφέρει κανείς να παίξει χωρίς προβλήματα .mp4 αρχείο στο Desire; Χρησιμοποιώ για videos τον Rockplayer, o οποίος και υποστηρίζει .srt αρχεία, αλλά έχει και επιλογή για Hardware ή Software decoding mode, όμως τα .mp4 τα δείχνει είτε με σπάσιμο της εικόνας ή παραμορφωμένα. Είχα ψάξει και παλιότερα και είχα κατεβάσει αρκετούς free players από το Market, με καλές κριτικές, αλλά δεν τα κατάφερε κανένας από αυτούς. Το πρόβλημα μου τώρα είναι μεγαλύτερο από πριν, γιατί βρίσκω αρκετές αρχεία που μ' ενδιαφέρουν ΜΟΝΟ σε .mp4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 @manost Δεν γνωρίζω, αλλά είχα και εγώ πρόβλημα με τα μεγάλα .mkv στο tablet, και παρ' όλους τους players, δεν τα κατάφερα. Τώρα που το λες είχα δοκιμάσει και Mp4 και το έπαιζε πολύ σπασμένα (χειρότερα από mkv). Το θέμα διορθώθηκε όσο αφορά τα mkv με το update, ics, οπότε δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολύ τρόποι στην περίπτωση σου εάν δεν πάρουν κάνα update οι drivers ή κάτι τέτοιο. Πάντως εάν θες να τα δεις ντε και καλά υπάρχουν πολλά προγραμματάκια για μετατροπή. Είχα χρησιμοποιήσει το: "Any video converter", αλλά επίπονη διαδικασία γενικώς... Δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί ήδη για την ICS αλλά πριν από μερικές μέρες δοκίμασα μια αυστραλιανή έκδοση του MIUI ics, και έμεινα και εντυπωσιασμένος και απογοητευμένος. Τα βασικά προβλήματα ήταν ότι πολλές εφαρμογές (του συστήματος) έτρωγαν "force close", δεν λειτουργούσε η κάμερα και κάποια μικρο flicks της οθόνης. Για αυτό άλλωστε έκανα restore την προηγούμενη κατάσταση. Από την άλλη, μου άρεσε πάρα πολύ το feeling σε μερικά σημεία, που το scroll ήταν smooth, το new UI σε apps/system και το control panel από την cyanogen. Διάβασαότι πολλά προβλήματα οφείλονται σε drivers/kernel και ότι αναμένεται μία πολύ καλή αναβάθμιση το προσεχές διάστημα αλλά ότι ήδη έχουν γίνει πολλές αλλαγές/δουλειά. To root thread. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 @Nightstrike Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σχετικά με τα .mp4. Τελικά χτες εγκατέστησα τον MX Video Player, τον οποίο σίγουρα είχα δοκιμάσει και παλιότερα χωρίς αποτέλεσμα, αλλά φαίνεται το update του Σαββάτου did the trick. To video παίζει με ελάχιστα κολλήματα, οπότε δεν είναι τέλειο, αλλά σίγουρα μπορείς να το δεις άνετα. Παλιότερα η κατάσταση δεν παλευόταν. Όσον αφορά τις rom, δεν θα έβαζα ποτέ MIUI γιατί μου θυμίζουν iPhone... Aπό τις ICS, η Evervolt που χρησιμοποιώ από την alpha version ακόμη, είναι μια χαρά για τις δικές μου ανάγκες και ελλείψει του ICS kernel που είναι ό,τι ποιο βασικό (ευτυχώς οι ελάχιστοι developers που έμειναν στο Desire, γράφουν ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε καλά νέα και θα δούμε όλες τις ICS να παίζουν με FULL HWA και μαζί με τις ήδη 3 υπάρχουσες και την καινούρια με Sense 4.0). Tα προβλήματα της rom περιορίζονται σε εφαρμογές όπου απαιτούν full working camera (η οποία δουλεύει μια χαρά, αλλά ο χρήστης δεν έχει το preview) και σε κάποιες άλλες όπως πυξίδα κ.ο.κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 @manost Θα δοκιμάσω όταν βρω χρόνο και μερικές Cynogen. Με ψήνει που λες η MIUI γιατί το πάει ένα δυο βήματα πέρα από το iphone και με την βοήθεια του android ακόμα περισσότερα, οπότε οι ομοιότητες σε εμένα τουλάχιστον γίνονται αμυδρές Αν και οφείλω να ομολογήσω ότι μάλλον την κάνει λίγο πιο αργή την ROM. Γενικά τρως Not Responding? Πάντως το desire μάλλον δεν θα πάρει την επόμενη έκδοση όπως το κόβω... Αλλά από την άλλη εγώ είμαι ικανοποιημένος με τις αποδόσεις του, οπότε μάλλον το κρατάω κανέναν χρόνο ακόμα σίγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 @manost Θα δοκιμάσω όταν βρω χρόνο και μερικές Cynogen. Με ψήνει που λες η MIUI γιατί το πάει ένα δυο βήματα πέρα από το iphone και με την βοήθεια του android ακόμα περισσότερα, οπότε οι ομοιότητες σε εμένα τουλάχιστον γίνονται αμυδρές Αν και οφείλω να ομολογήσω ότι μάλλον την κάνει λίγο πιο αργή την ROM. Γενικά τρως Not Responding? Πάντως το desire μάλλον δεν θα πάρει την επόμενη έκδοση όπως το κόβω... Αλλά από την άλλη εγώ είμαι ικανοποιημένος με τις αποδόσεις του, οπότε μάλλον το κρατάω κανέναν χρόνο ακόμα σίγουρα. Είναι σίγουρο ότι δεν θα πάρει ICS επίσημα. Εδώ με το ζόρι πήρε GB, και αφού έφαγε 'κράξιμο' η HTC μέσω Facebook. Το κακό με το κινητό μας είναι ότι ενώ θα σηκώνει άνετα (απ' ότι λένε τουλάχιστον οι devs του xda) και την Jelly Bean (Αndroid 5.0), είναι παλιά συσκευή και μέχρι τότε δεν θα έχει μείνει κανείς τους με τη συσκευή για να φτιάχνει καινούριες rom. Not responding μού βγάζει - και αρκετά συχνά - μόνο το Facebook. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Η καλυτερη μέχρι στιγμής για το Desire είναι η Oxygen, η οποία θα αναβαθμιστεί και σε Android 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα