flik Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Συμφωνώ. Άλλωστε μια καλή class 6 θα έχεις τις ίδιες επιδόσεις με class 10... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaso7 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μια ερώτηση, διαβάζω οτι έχετε αναβαθμιστεί στην 2.3 έκδοση. Εχετε κάνει καποιο ρουτ το κινητό και την έχετε περάσει γιατί εμένα δεν μου έχει εμφανιστεί κάποια τέτοια αναβάθμιση. Οπως καταλαβαίνετε το κινητό δεν το έχω πειράξει καθόλου με ρουτ ή ότι άλλο κάνετε καθώς το φοβάμαι λίγο, αν και τώρα τελευταία το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Παιδια καλησπερα!ξερει κανεις αν εχει κυκλοφορισει καμια custom rom Για Desire με Ice cream sandwich?εκτως απο την beta εκδοση που εβγαλε ενας στους xda.και παρεπιπτοντως την εχει δοκιμασει κανεις αυτη την beta version?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα, η custom rom με ICS που βγήκε βελτιώνεται συνέχεια. Είχα δοκιμάσει ένα παλιότερο build κι έμεινα ικανοποιημένος.Τώρα που πήγε και σε 4.0.3 πιστεύω θα είναι ακόμη πιο καλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα, η custom rom με ICS που βγήκε βελτιώνεται συνέχεια. Είχα δοκιμάσει ένα παλιότερο build κι έμεινα ικανοποιημένος.Τώρα που πήγε και σε 4.0.3 πιστεύω θα είναι ακόμη πιο καλή. Εχει ακομα καποια bugs απο οτι διαβασα!Εσυ που την δοκιμασες μπορεσες να την χρησιμοποιησεις στη συσκευη σου ως βασικο τηλεφωνο η σε καθυστερουσε?Εγω προς το παρον εχω την CM 7 και ειναι η πιο σταθερη και γρηγορη που εχω δοκιμασει!!Αντε να δουμε ποτε θα βγει stable ICS για Desire! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Εχει ακομα καποια bugs απο οτι διαβασα!Εσυ που την δοκιμασες μπορεσες να την χρησιμοποιησεις στη συσκευη σου ως βασικο τηλεφωνο η σε καθυστερουσε?Εγω προς το παρον εχω την CM 7 και ειναι η πιο σταθερη και γρηγορη που εχω δοκιμασει!!Αντε να δουμε ποτε θα βγει stable ICS για Desire! Σήμερα ο Sandvold έβγαλε καινούρια έκδοση της ICS beta (v.0.3), η οποία υποστηρίζει πλέον και video recording. Η αλήθεια είναι ότι δεν ασχολούμαι και πολύ με την κάμερα (είτε πρόκειται για photo capturing ή video recording), οπότε δεν 'καίγομαι' να την flashάρω, ενώ έχω εγκατεστημένη την ακριβώς προηγούμενη version. Χρησιμοποιώ τη συγκεκριμένη rom από την ALPHA μορφή της ακόμη (τέλη Νοεμβρίου) και οι τελευταίες εκδόσεις αρκετά stable για καθημερινή χρήση. Όσοι θέλετε έστω να τη δοκιμάσετε, μπορείτε πολύ εύκολα να πάρετε ένα nand backup και όποια στιγμή θέλετε να την επαναφέρετε, αν και νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να γυρίσετε πίσω σε GingerBread, εκτός και αν είστε με Sense και σας λείψει. Αν είστε πάντως με AOSP, πιστεύω θα την κρατήσετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Εγω ειμαι με CM7 και αν και μου εχει λειψει το Sense προτιμω AOSP roms!Εχω ηδη back up την ρομ μου αλλα μια φορα την ειχα πατησει και δεν μπορουσα να επαναφερω ενα back up της RcMixHD και φοβαμαι μην την ξαναπατησω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Εγω ειμαι με CM7 και αν και μου εχει λειψει το Sense προτιμω AOSP roms!Εχω ηδη back up την ρομ μου αλλα μια φορα την ειχα πατησει και δεν μπορουσα να επαναφερω ενα back up της RcMixHD και φοβαμαι μην την ξαναπατησω! Ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Εκτός και αν αλλάζεις και hboot, οπότε τότε είναι λογικό. Δηλαδή αν όταν είχες την RcMixHD ήσουν με Stock hboot και για να περάσεις την CM7 άλλαξες σε CM7R2, τότε ΦΥΣΙΚΑ δεν μπορείς να επαναφέρεις την RcMixHD. Θα πρέπει να επιστρέψεις στο Stock hboot και ΜΟΝΟ τότε θα μπορέσεις να την επαναφέρεις. Eκτός και αν καταστράφηκαν τα αρχεία του nand backup μέσα στην sdcard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Οχι δεν αλλαξα hboot απλα φλασαρα την CM7,μετα απο wipe και τα σχετικα!!Μαλλον κατι με τα αρχεια στην καρτα μνημης παιχτηκε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Συμφωνώ. Άλλωστε μια καλή class 6 θα έχεις τις ίδιες επιδόσεις με class 10... Γνωριζει κανεις αν μια class4 εχει μεγαλη διαφορα με τη class6,σε αποδοση? Και ποιες θεωρειτε καλες sd? Τη sandisk 16gb 4class,πως την αξιολογειτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tomahawk Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Έχω την Ginger Villain και αντιμετωπίζω πρόβλημα με την transfer speed απο usb. Η λύση που βρήκα να αναφέρεται ειναι αλλαγή Kernel σε 2.6.35 (εγώ έχω 2.6.38). Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα συμβατό Kernel .35 για να το flashαρω μπας και δω βελτίωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Eχει βάλει κανείς την επίσημη 2.3 απο το developers center της ΗΤC; Υπάρχει κάποιο θέμα ή να προχωρήσω; Το κιν μου δεν ειναι rootαρισμένο και έχω βάλει το my backup pro κι έχω κρατήσει backup τα πάντα. Οταν λέω τα πάντα,φαντάζομαι έχει κρατήσει τις επαφές απο μόνο του,μιας και αυτό με καίει κυρίως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Eχει βάλει κανείς την επίσημη 2.3 απο το developers center της ΗΤC; Υπάρχει κάποιο θέμα ή να προχωρήσω; Το κιν μου δεν ειναι rootαρισμένο και έχω βάλει το my backup pro κι έχω κρατήσει backup τα πάντα. Οταν λέω τα πάντα,φαντάζομαι έχει κρατήσει τις επαφές απο μόνο του,μιας και αυτό με καίει κυρίως. Γιατί να 'καίγεσαι' για τις επαφές σου όταν όμορφα και ωραία αυτές έχουν αποθηκευτεί στον Google λογαριασμό σου (gmail με το οποίο συνδέθηκες στο κινητό σου) και όσες φορές και αν αλλάξεις rom, την πρώτη φορά που θα συνδεθείς στο internet θα γίνουν αυτόματα import, θέλεις δε θέλεις, σου αρέσει δε σου αρέσει να υπάρχουν αυτές σε κάποιον server; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μάνο, αυτό γίνεται αυτόματα, ή το έχω κάνει αρχικά και δεν το θυμάμαι; Εννοω την αρχική αποθήκευση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ λέω να περάσεις τη supernova από xda developers και να απολαύσεις ένα desire με την gingerbread όπως θα έπρεπε να ειναι, συν το bonus του πρακτικά απεριοριστου χώρου για εγκατάσταση εφαρμογών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα