Προς το περιεχόμενο

HTC Desire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες,λιγο πριν μιλούσα με φίλο, χρήστη ενός LG P500, ο οποίος το αναβάθμισε σε 2.3, χωρίς μπακαπ χωρίς τπτ. Και όντως ολα εμειναν, ως είχαν.

Παίζει κάτι παρόμοιο στο Desire; Είμαι ακόμη με τη 2.2 , αλλά αν θέλει φασαρίες για μπακαπ και να επανεγκαταστήσω ξανά τα πάντα, δε προχωρώ κάν.

Θενκς.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίδες,λιγο πριν μιλούσα με φίλο, χρήστη ενός LG P500, ο οποίος το αναβάθμισε σε 2.3, χωρίς μπακαπ χωρίς τπτ. Και όντως ολα εμειναν, ως είχαν.

Παίζει κάτι παρόμοιο στο Desire; Είμαι ακόμη με τη 2.2 , αλλά αν θέλει φασαρίες για μπακαπ και να επανεγκαταστήσω ξανά τα πάντα, δε προχωρώ κάν.

Θενκς.

Μην προχωρήσεις. ;)

Δημοσ.

Γιατί κάνετε τόσο μεγάλο θέμα ένα back up? Με την 2.3 βελτιώνονται πολλά ψιλοbugs και η απόκριση της οθόνης μου φάνηκε πολύ καλύτερη.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

αναβαθμησα το κινιτο μου στην εκδοση 2,3,3 μαμα και επειδη δεν μου αρεσε ελεγα να εβαζα καποια custom rom αλλη. τι θα μου προτινατε να βαλω???

Δημοσ.

αναβαθμησα το κινιτο μου στην εκδοση 2,3,3 μαμα και επειδη δεν μου αρεσε ελεγα να εβαζα καποια custom rom αλλη. τι θα μου προτινατε να βαλω???

Τί δεν σου άρεσε ακριβώς; Δεν αλλάζουν και πολλά με τις custom rom...

Πες μας και τί ακριβώς θέλεις. ;)

Pure Android (όπως ακριβώς είναι το Nexus S), rom με Sense 2.1, με συνδιασμό 2.1 & 3.0 ή Pure Sense 3.0 από το HTC Sensation;

Κάποιες από αυτές προϋποθέτουν να έχεις κανει ext4 partition στην sdcard σου, η οποία με τη σειρά της θα πρέπει να είναι γρήγορη (class 6 ή μεγαλύτερη).

Δημοσ.

βασικα επειδη ειμαι σκραπας ακομα με ολα αυτα που μου λες δεν εχω κατσει να ασχολειθω θα ηθελα βοηθεια με το τι να διαλεξω. οσων αφορα για την μνημη ειναι 4 γιγα class 2.

Δημοσ.

Τί δεν σου άρεσε ακριβώς; Δεν αλλάζουν και πολλά με τις custom rom...

Πες μας και τί ακριβώς θέλεις. ;)

Pure Android (όπως ακριβώς είναι το Nexus S), rom με Sense 2.1, με συνδιασμό 2.1 & 3.0 ή Pure Sense 3.0 από το HTC Sensation;

Κάποιες από αυτές προϋποθέτουν να έχεις κανει ext4 partition στην sdcard σου, η οποία με τη σειρά της θα πρέπει να είναι γρήγορη (class 6 ή μεγαλύτερη).

Μια παρατήρηση μόνο. Μην προτείνετε μεγαλύτερο class από 6 για το desire γιατί με class10 έχει πρόβλημα το κινητό μας. Class6 και μάλιστα transcend είναι αυτό που προτείνεται από xda μεριά.

android.png

Δημοσ.

βασικα επειδη ειμαι σκραπας ακομα με ολα αυτα που μου λες δεν εχω κατσει να ασχολειθω θα ηθελα βοηθεια με το τι να διαλεξω. οσων αφορα για την μνημη ειναι 4 γιγα class 2.

Οι custom rom του Desire χωρίζονται σ' αυτά που σου έγραψα παραπάνω.

Το τί θα διαλέξεις είναι καθαρά δικό σου θέμα. Για τις rom του pure Android μπορείς είτε να δεις video του Nexus S ή να πας σε κάποιο μαγαζί και να 'παίξεις' μαζί του. Όσον αφορά τις Sense λίγο-πολύ τα γνωρίζεις τα πράγματα. Sense 1.0 ήταν το όλο περιβάλλον που υπήρχε στο Desire την εποχή της έκδοσης Froyo, ενώ με την Gingerbread υπήρχε το Sense 1.9. Τέλος υπάρχουν και οι rom με Sense 3.0 ή 3.5 που μπορείς να βρεις στο HTC Sensation.

Θα πρέπει να ξέρεις ότι οι Sense rom επειδή πιάνουν πολύ χώρο στο Desire, απομένει ελάχιστος για τις εφαρμογές που μπορείς να κατεβάσεις από το Market, γι' αυτό όλοι κάνουμε ένα partition στην sdcard μας, για να εγκαθιστώνται οι εφαρμογές εκεί μέσα. Έτσι είναι υποχρεωτικό/απαραίτητο η sdcard να είναι γρήγορη (class 6 και όχι σαν τις μαμά που παλιότερα ήταν class 2 και τελευταία class 4) για να μην 'κολλάει' κατά τη χρήση το λογισμικό.

Μια παρατήρηση μόνο. Μην προτείνετε μεγαλύτερο class από 6 για το desire γιατί με class10 έχει πρόβλημα το κινητό μας. Class6 και μάλιστα transcend είναι αυτό που προτείνεται από xda μεριά.

android.png

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει πάρει κάπου το μάτι μου ό,τι στους xda προτείνεται η sdcard να είναι μέχρι 6 class. Thanks για την πληροφορία.

Δημοσ.

Εγώ έχω ADATA 16GB Class 10 (πολύ φθηνή απο ebay) και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα πάντως, και με μετροπρογράμματα πιάνει τη κανονική της ταχύτητα...

Δημοσ.

Εγώ έχω ADATA 16GB Class 10 (πολύ φθηνή απο ebay) και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα πάντως, και με μετροπρογράμματα πιάνει τη κανονική της ταχύτητα...

απο την πρωτη σελιδα του advaced search για desire+class10:

It's been written thousands of times that the Desire in general and especially ROMs like this with heavy SD usage have compatibility problems with class 10 cards. The best card you can get for your Desire and probably the best among all SD cards is the Sandisk Bi-Color. If you go and buy a class 10 you're asking for trouble. Class 6 is mostly advised.

Class 10 SD cards are not always recognized by the Desire. So to be sure, one should use a Class 4 -6 SD card. Especially Class 6 works well for all 'technologies' (even DATA2SD).

Maybe you should try with class 6 SD, cause class 10 reported so much problem with data2ext, etc...

I did not notice any lags with my Class 6 SD card (in AOSP roms). Never heard / read about anyone who had speed problem with a good Class 6 SD card when using Sense roms.

So in theory Class 10 SD card should work more than ever without a lag. But in practice Class 10 SD cards cause some lags. Don't know why, maybe their are too fast

And back to the good ol' trusted Transcend class 6 card. I was getting more and more FC's with the class 10 card. Not very reliable with the Desire.

Δημοσ.

Χμμ..την έχεις μετρήσει την κάρτα να δεις τι επιδόσεις πιάνει; μήπως είναι μόνο στα χαρτιά class10 κι οχι στην πράξη; επίσης, δουλεύεις κάποιο σύστημα data2ext η παρόμοιο, που χρησιμοποιείς μέρος της κάρτας για να αυξηθεί η μνήμη του κινητού;

android.png

Δημοσ.

Ναι φυσικά έχω partition 1GB! Την έχω δοκιμάσει με μετροπρογράμματα (πχ ATTO) συνδεδεμένη στο κινητό (όχι σε κάποιο adapter) και οι ταχύτητες που έπιανε είναι class 10!

Δημοσ.

Φίλος πήρε την transcend class 10 8gb γιατί την είχε προσφορά στο πλαίσιο, 10 ευρώ περίπου, και δεν έχει πρόβλημα μέχρι τώρα.

Εγώ είχα διαβάσει για θέματα με class 10 επίσης. Είναι αρκετοί αυτοί που έχουν θέματα.

Βέβαια ο φίλος μου δεν έχει partition στην sd γιατί έχει oxygen hboot.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι φυσικά έχω partition 1GB! Την έχω δοκιμάσει με μετροπρογράμματα (πχ ATTO) συνδεδεμένη στο κινητό (όχι σε κάποιο adapter) και οι ταχύτητες που έπιανε είναι class 10!

Nice, μάλλον πέτυχες μία εξαίρεση, ίσως και λόγω της ρομ, kernel, data κτλ. Αλλά γενικά είναι κάπως risky το θέμα class10 σε desire όπως έχει φανεί. Οπότε είναι καλύτερο πιστεύω να προτείνεται η σίγουρη λύση της κατηγορίας class6. Από εκεί και πέρα ο καθένας παίρνει τα ρίσκα του και επιλέγει :P

android.png

Επεξ/σία από Alxnks

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...