Προς το περιεχόμενο

HTC Desire

Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

GPS Tested.

Τα ανέβασα, τις 4 σελίδες του GPS Test. Κρίνεις και μας λες..

Δεν φαινεται να λειτουργει.

Screenshot3 (τουλαχιστον) θα επρεπε να γραφει ποσοι δορυφοροι ειναι in view/use. Και κατω να ειχε μπαρες...

Επισης το κυκλακι απο κιτρινο (αναμονη) να ηταν πρασινο...

Περιμενες αρκετη ωρα (κανα 5λεπτο 10λεπτο)?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το έβγαλα έξω, και το άφησα και 7λεπτο. Τα ίδια ακριβώς εμφανίζει.. -_-

Πιάστηκα θύμα; Ή φταίει το LeeDroiD/GB;

• Moderators

Koιτα, εγω πριν αρχισω να βριζω και να το στελνω σε service θα το εκανα εντελως stock και θα δοκιμαζα ξανα πριν καταληξω στο οτι φταει το hardware. Εκτος αν ειναι συνηθες φαινομενο στη ρομ που εχεις, για ψαξτο κι ετσι.

Τελος μια χαζη ερωτηση. Το gps απο τις ρυθμισεις το εχεις ανοιχτο ε? Λογικα ναι, αλλα επρεπε να ρωτησω.

Το έβγαλα έξω, και το άφησα και 7λεπτο. Τα ίδια ακριβώς εμφανίζει.. -_-

Πιάστηκα θύμα; Ή φταίει το LeeDroiD/GB;

Είμαι με την Virtuous Unity v1.31.0 του Coolexe (Android version 2.3.3) και το Ndrive v.11 κλειδώνει σε λιγότερο από 4''. To ίδιο συνέβαινε και λίγο καιρό νωρίτερα που ήμουν με το Ndrive v.10.

Διαβάζοντας λίγα post της LeedRoid, πιστεύω ότι δεν φταίει η rom (δεν υπάρχουν αναφορές για πρόβλημα με το GPS).

Από τη στιγμή που δεν σου δουλεύει ούτε το GPSTest, θα έβαζα στο κινητό μία Official RUU (δεν έχει σημασία αν θα είναι FROYO ή GingerBread) και θα δοκίμαζα και τότε τα GPSTest & Ndrive.

Αν και τότε δεν κλειδώσεις σε δορυφόρους, πας κατευθείαν για service με την rom Που θα έχεις επάνω, αφού μ' αυτή θα ισχύει και η εγγύησή σου. ;)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
.

.

.

Παιδιά θα μου σπάσουν τα νεύρα.. Για να καταλάβετε τι έχει παιχτεί:

Μόλις κατάλαβα πως κάτι δε πάει καλά με το GPS στο δρόμο, ήρθα εδώ. Μου είπατε να δοκιμάσω το GPSTest, το δοκίμασα (παραπάνω είναι οι SS) και είπαμε ότι δεν δείχνει αυτά που πρέπει να δείξει! Κάνω το κινητό FULLY STOCK, ξαναδοκιμάζω το GPS.. τα ίδια!

Το πάω λοιπόν στην HTC, στου διαόλου τη μάνα στην Αγία Παρασκευή (ενώ μέσα στην εγγύηση ήταν και το έλα πάρτο και ξαναφέρτο και η πανηλίθια η τύπισσα που συνεννοήθηκα στο τηλέφωνο δεν σκέφτηκε να μου το προτείνει!) το αφήνω και μου έρχεται το κινητό μετά από μια εβδομάδα με απάντηση της ACE Hellas ότι δεν βρήκαν κάτι συγκεκριμένο.. αλλά απλά το κινητό το κάναν ένα Update (το πήγαν σε FROYO..) και ίσως έτσι φτιάξει!

Δηλαδή έκανα Rollback το κινητό, για να τρέχω σαν τη μαλ_σμένη να μου το κάνουν ξανά update!

Από όλο το Rage, καταλαβαίνεται πως το κινητό συνεχίζει να έχει το ίδιο πρόβλημα. Χάνω τα επαγγελματικά ραντεβού μου το ένα μετά το άλλο, έχω άπειρα προβλήματα στο κεφάλι μου.. και το κινητό που θα μου έλυνε μερικά συνεχίζει να μη δουλεύει σωστά.

Πείτε κάτι.. κάποιος.. :cry:

Δεν μου 'ρχεται τίποτα άλλο στο μυαλό απ' το να καθήσεις το ΣΚ (που λογικά δεν θα έχεις δουλειά) και να δοκιμάσεις διάφορες custom rom για να δεις αν σε κάποια από αυτές δουλέψει το GPS... :unsure:

Όλα αυτά φυσικά, έχοντας λάβει υπόψη ότι έκαναν σωστά τη δουλειά τους στην ACE Hellas, έλεγξαν τον GPS δέκτη και δεν είναι ελαττωματικός και τσάμπα ταλαπωρείσαι και νευριάζεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

^ Παιδιά πήγα το Desire σε 2 διαφορετικά συμβεβλημένα Service της HTC. Στο κολοχανίο της ACE Hellas (στο οποίο έκανα χίλια παράπονα, έστειλα feedback και με πήραν τηλ από την HTC ζητώντας συγνώμη εκ μέρους τους και ότι θα σπάσουν την συνεργασία -μάλλον γιατί θα τα ξανάκουσαν και από αλλού-), και στο ARVATO Service που ήταν και κοντά μου αυτό παραδόξως και έδειχναν πιο άνθρωποι εκεί μέσα.

ΚΑΝΕΙΣ δεν βρήκε πρόβλημα GPS. Ούτε σήματος.. τίποτα.

Βάζω 2 GPS Test, και το GPSTest συγκεκριμένα και μου δείχνει χαμιλό SNR (στο κίτρινο λαμπάκι). Τι στο διάολο φταίει ρε παιδιά; Γιατί όλα τα κουλά και ανεξήγητα σε εμένα πια.. :-(

Καλημέρα!Είχα γράψει και παλιότερα για ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζα με τη συσκεύη μου.Το πρόβλημα είναι ότι δεν φορτίζει.Είχε λυθέι τότε (προσωρινά απ όσο φάνηκε) με format της συσκευής.Το πρόβλημα το αντιμετωπίζω ακόμα όμως.Η συσκευή μου,αντί να φορτίζεται,αποφορτίζεται.Το συνέδεσα στο usb του pc για φόρτιση,το συνέδεσα στην πρίζα,και το άφησα μέχρι και 10 ώρες!!Όταν το κοίταξα λοιπόν το κινητό είχε αποφορτιστεί πλήρως,παρόλο που έδειχνε η ένδειξη της μπαταρίας ότι φορτιζόταν κανονικά.Η μπαταρία μου είναι 6-7 μηνών και η χρήση που κάνω είναι φυσιολογική (3-4 μέρες κρατάει).Επειδή όμως δεν πάει η κατάσταση και επειδή δεν ξέρω αν πρέπει να αγοράσω νέο φορτιστή,η μόνο καλώδιο usb ή μπαταρία καινούρια αποφάσισα να γράψω εδώ!Αν κάποιος αντιμετωπίζει ίδιο πρόβλημα θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια! Ευχαριστώ

• 3 εβδομάδες αργότερα...

καλησπερα παιδια. εχω ενα μικρο θεματακι με τη supernova που εβαλα χτες (εν συντομια: rom - supernova rooted, radio - 5.17.05.23, s-on, ext4 1gb). παρατηρησα οτι δεν υπαρχει ο φακος της HTC που μου αρεσε και με ειχε βολεψει και βοηθησει πολλες φορες, οποτε προσπαθησα να τον περασω πρωτα με το titanium backup που τον ειχα τραβηξει απο την original froyo rom αλλα το titanium κολλουσε στην προσπαθεια να την επαναφερει και δεν την ολοκληρωνε οσο και να περιμενα. δοκιμασα και την περασα χειροκινητα βρισκοντας το σχετικο apk, αλλα δεν δουλευει, δεν αναβει το led καθολου, οποια και απο τις 3 ρυθμισεις αν εχω επιλεξει. κατεβασα και καποιους αλλους φακους απο το market, με τους οποιους μου αναβει το led αλλα δεν μπορω να ρυθμισω την ενταση (σε οσους εχουν τετοια δυνατοτητα). εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορω να κανω; θα προτιμουσα να περασω της htc αν ειναι δυνατον. να πω ακομα οτι ο Droidzone (o developer της supernova) μου ειπε οτι πρεπει να την κανω push με το recovery αλλα μεχρι εκει, αυτο ομως τι ειναι και πως γινεται; οταν μπαινω στο recovery δεν βλεπω καποια επιλογη για εγκατασταση apk..θα επρεπε να υπαρχει; καποιος user μου ειπε να την κανω system app μεσω του titanium, αλλα πρωτον ειπαμε οτι στην επαναφορα της το titanium κολλαει, ενω οταν την εχω εγκαταστησει χειροκινητα και παω να την κανω system app μεσω του titanium, παλι κολλαει στην προσπαθεια. καποια βοηθεια;

^ Παιδιά πήγα το Desire σε 2 διαφορετικά συμβεβλημένα Service της HTC. Στο κολοχανίο της ACE Hellas (στο οποίο έκανα χίλια παράπονα, έστειλα feedback και με πήραν τηλ από την HTC ζητώντας συγνώμη εκ μέρους τους και ότι θα σπάσουν την συνεργασία -μάλλον γιατί θα τα ξανάκουσαν και από αλλού-), και στο ARVATO Service που ήταν και κοντά μου αυτό παραδόξως και έδειχναν πιο άνθρωποι εκεί μέσα.

ΚΑΝΕΙΣ δεν βρήκε πρόβλημα GPS. Ούτε σήματος.. τίποτα.

Βάζω 2 GPS Test, και το GPSTest συγκεκριμένα και μου δείχνει χαμιλό SNR (στο κίτρινο λαμπάκι). Τι στο διάολο φταίει ρε παιδιά; Γιατί όλα τα κουλά και ανεξήγητα σε εμένα πια.. :-(

τωρα το ειδα αυτο το ποστ. καλα, οκ, το πηγες και στα δυο και σου ειπαν δεν εχει θεμα. δεν ανοιξες μπροστα τους το gps test και κανα προγραμμα πλοηγησης και να τους πεις...''ωραια, δεν εχει προβλημα, βαλτε λοιπον τη διευθυνση του σπιτιου σας και πηγαιντε αμα μπορειτε'';!;! :mad:

τωρα το ειδα αυτο το ποστ. καλα, οκ, το πηγες και στα δυο και σου ειπαν δεν εχει θεμα. δεν ανοιξες μπροστα τους το gps test και κανα προγραμμα πλοηγησης και να τους πεις...''ωραια, δεν εχει προβλημα, βαλτε λοιπον τη διευθυνση του σπιτιου σας και πηγαιντε αμα μπορειτε'';!;! :mad:

Αγοράκλα μου κι' όμως δε με άφηνε κανείς πουθενά να μπω στο τμήμα τεχνικών (θα τους χάλαγε τους τεχνικούς γιαυτό).

Αγοράκλα μου κι' όμως δε με άφηνε κανείς πουθενά να μπω στο τμήμα τεχνικών (θα τους χάλαγε τους τεχνικούς γιαυτό).

Πιτσιρίκα μου, δεν ήταν ανάγκη να πας εσυ στους τεχνικούς, με λίγη (η περισσότερη..ανάλογα την περίσταση) φασαρία, θα ερχόταν κάποιος τεχνικός σε σένα! Κάτι πολυ απλό πχ θα ήταν...εγώ δεν φεύγω από εδώ μέχρι να έρθει τεχνικός να μου δείξει πως βλέπει ότι δουλεύει.

Ps. κάτι προγράμματα που έχουμε πει, θα το κανονίσουμε να τα λαβεις; αν τα θες ακόμα δηλαδή.

Κατά τα αλλά...στο δικό μου θέμα, από χτες βράδυ έβαλα τη νέα supernova που βγήκε κι έχει εγκατεστημένο ήδη το φακό, οπότε problem solved. Και παει μια χαρά η ρομ μέχρι τώρα.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Ξηγήθηκα ρε συ στο δεύτερο service. Δεν νομίζω να φαίνεται.. δεν ξέρω τι σκατά φταίει, με έχει πιάσει απελπισία.

Απλά το βλέπει το αμάξι, αναγράφει αμέσως την διαδρομή σωστά και δεν κουνιέται ή κουνιέται κάθε 5 λεπτά. Πολύ ξεφτίλα νιώθω, λογικά θα είναι ελαττωματικό με πολύ Low signal από το άτομο που μου το σκότωσε.

Πολιτικοί μηχανικοί..

Γεια σας παιδια

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση

Επειδη το μπροστινο cover μου εχει καποιες γρατζουνιες υπαρχει καποιος στην Αθηνα ή καποιο service (οχι της htc που εκει θα ειναι πανακριβη η αλλαγη) που να μπορει να μου βαλει το καινουριο εγγυημενα?? http://www.htcrepairparts.com/front-cover-housing-for-htc-desire-g7-p-3345.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...