kostasfender Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Πέρασα το Mixzing player το οποίο και έσβησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfender Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Το πρόβλημα μου συνεχίζει.Το φόρτισα γύρω στις 6-7 ώρες κλειστό χτες βράδυ το οποίο είχε 12% μπαταρία,κ ανοίγοντάς το είχε φτάσει στο 1%!!!Πήγα στις ρυθμίσεις στην χρήση μπαταρίας,και είχε 100%χρήση του συστήματος android.Ζητώ οποιαδήποτε λύση,γιατί μένω χωρίς κινητό..Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfender Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Το πρόβλημα λύθηκε με factory reset του τηλεφώνου.Το γράφω για όποιον αντιμετωπίσει το ίδιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 ^ Καλά κάνεις, πάντα λέμε την επίλυση ακόμη και αν τη βρούμε μόνοι μας. Παιδιά έχω τραγικό πρόβλημα. Έχασα το HTC μου και αγόρασα άλλο από αγγελία. Δεν έδειχνε να έχει κάτι.. του έβαλα την νέα LeeDroiD και το Gingerbread (το οποίο δεν είχα παλιά). Το θέμα είναι πως το Sygic Aura (GPS) ενώ το εγκαθιστώ μια χαρά, ανοίγει, και όταν βάλω διαδρομή ναι μεν την σχηματίζει αλλά το αμάξι δεν κουνιέται! Και ουσιαστικά είναι σαν νεκρός χάρτης. Το GPS το έχω μέσα.. και έχω δοκιμάσει 2 διαφορετικά Sygic Aura downloads.. Παίζει να είναι ελαττωματικό το GPS κομμάτι; Θα τρελαθώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 ^ Καλά κάνεις, πάντα λέμε την επίλυση ακόμη και αν τη βρούμε μόνοι μας. Παιδιά έχω τραγικό πρόβλημα. Έχασα το HTC μου και αγόρασα άλλο από αγγελία. Δεν έδειχνε να έχει κάτι.. του έβαλα την νέα LeeDroiD και το Gingerbread (το οποίο δεν είχα παλιά). Το θέμα είναι πως το Sygic Aura (GPS) ενώ το εγκαθιστώ μια χαρά, ανοίγει, και όταν βάλω διαδρομή ναι μεν την σχηματίζει αλλά το αμάξι δεν κουνιέται! Και ουσιαστικά είναι σαν νεκρός χάρτης. Το GPS το έχω μέσα.. και έχω δοκιμάσει 2 διαφορετικά Sygic Aura downloads.. Παίζει να είναι ελαττωματικό το GPS κομμάτι; Θα τρελαθώ.. Kατεβασε το GPS test απο το market. Δες αν λειτουργει το Gps unit. Αν λειτουργει προφανως φταινε οι εφαρμογες. Αν δεν λειτουργει μαλλον hardware προβλημα ειναι, αλλα θα πρεπει να του βαλεις την επισημη ρομ (αν δεν εισαι με αυτην) για το ελεγξεις πληρως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Το έβαλα, και όλα κουνιόνται και νιώθουν κίνηση και τα συναφή. Άρα; Το Sygic φταίει ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ που ακόμα δεν εχω περάσει gingerbread πάντως το sygic παίζει μια χαρά. Σπάνια το χρησιμοποιώ πάντως, κυρίως το ndrive δουλεύω, ενώ εχω περασμένο και το navigon. Μήπως απλά δεν βλέπει το gps και πρέπει να του περάσεις χειροκίνητα τις ρυθμίσεις για το που να το δει; Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Άρα; Το Sygic φταίει ε; Λογικα ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά μήπως έχετε παρατηρήσει τώρα τελευταία ότι πολλά applications στο market δεν βγάζουν το desire ως διαθέσιμη επιλογή για Install (το βλέπεις από market στο pc)? Λέει: Αυτή η συσκευή δεν είναι συμβατή με την εφαρμογή, ή κάτι τέτοιο. Υπάρχει περίπτωση να φταίει η Rom μου (latest Miui)? p.s. Εάν μπορεί κάποιος να μου δείξει με P.m. που βρίσκει το sygic, διότι χρησιμοποιώ της google και ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tomahawk Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Έκανα αναβάθμιση σε 2.3 μόλις βγήκε, τώρα θέλω να το rootάρω επιτέλους. Ξέρετε κάποιο τρόπο ή πρέπει να γυρίσω σε froyo; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Λογικα ναι. Παίδες έβαλα το nDrive με τη βοήθεια του Alxnks, και μου γράφει "Αναμονή για στίγμα GPS" εμφανίζοντας ότι δεν υπάρχει ανοιχτό GPS, ενώ υπάρχει και φαίνεται στην πάνω μπάρα του Android. Τι σκ_τα ρε γ__ω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Παίδες έβαλα το nDrive με τη βοήθεια του Alxnks, και μου γράφει "Αναμονή για στίγμα GPS" εμφανίζοντας ότι δεν υπάρχει ανοιχτό GPS, ενώ υπάρχει και φαίνεται στην πάνω μπάρα του Android. Τι σκ_τα ρε γ__ω.. Σε GB εισαι ή σε Froyo? Δεν ξερω τις αναβαθμισεις του Desire. Παντως αφου το gps test σου λοκαρε κανονικα, ειναι σιγουρα θεμα software. Για ξαναδες με το gpstest και ποσταρε ενα screenshot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 GB.. Δεν ξέρω τι εννοείς "lockαρε", τι πρέπει να δω για να πω ότι δούλεψε. Εγώ είδα το ένα να γυρνάει σαν πυξίδα, και τα άλλα απλά να κουνιόνται. Δεν ξέρω, αισθητήρες είναι λέω και νιώθουν... >.> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 GB.. Δεν ξέρω τι εννοείς "lockαρε", τι πρέπει να δω για να πω ότι δούλεψε. Εγώ είδα το ένα να γυρνάει σαν πυξίδα, και τα άλλα απλά να κουνιόνται. Δεν ξέρω, αισθητήρες είναι λέω και νιώθουν... >.> Οκ, βγες στο μπαλκονι, ανοιξε το, περιμενε αρκετα και ανεβασε ενα screenshot. Εννοω να λοκαρει δορυφορους, να παρει σημα απο αυτους δηλαδη. Το οτι κουνιεται δεν μας αρκει, πρεπει οι κατω μπαρες να γεμισουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 GPS Tested. Τα ανέβασα, τις 4 σελίδες του GPS Test. Κρίνεις και μας λες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα