Mountzouris Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Kι ουτε θα βρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Υποτίθεται πως θα βγαινε τέλη Ιουλίου,θαρρώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Υποτίθεται πως θα βγαινε τέλη Ιουλίου,θαρρώ... Έχει βγει η RUU. Σύμφωνα με την προ-τελευταία ανακοίνωση της HTC, ο μόνος τρόπος για να έδιναν την 2.3 στο Desire ήταν να αφαιρέσουν κάποιες εφαρμογές και να κάνουν νέα δομή στο system partition, για να μπορέσει να χωρέσει το Sense στη nand. Άρα, δε νομίζω να τη δώσουν σε OTA όπως είχε γίνει κατά το update της 2.2 από τη 2.1, μιας και δεν μιλάμε πλέον για update. Η διαδικασία θα πρέπει να γίνει σε φορμαρισμένη συσκευή, κάτι το οποοίο πετυχαίνεται εγκαθιστώντας μία RUU rom. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 π@#$εσ μπλε κ @@ εμπριμέ λέω εγώ. τόσο καιρό περίμενα μέχρι τέλος ιουλίου για να την βάλω και τελικά τπτ. έκανα το root Μου και έβαλα και cyanogen πάνω και είναι μια χαρά τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 π@#$εσ μπλε κ @@ εμπριμέ λέω εγώ. τόσο καιρό περίμενα μέχρι τέλος ιουλίου για να την βάλω και τελικά τπτ. έκανα το root Μου και έβαλα και cyanogen πάνω και είναι μια χαρά τώρα. Μα, βγήκε. Απλά, όχι τέλη Ιoυλίου, αλλά 1η Αυγούστου και όχι OTA. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να περάσεις την RUU, απλή σύνδεση στο pc σου χρειάζεται και να πατάς Next σε όλες τις επιλογές. Ps. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να περιμένει κάποιος την official rom, όταν υπάρχει η 2.3 από τα τέλη του προηγούμενου Νοέμβρη (Oxygen rom). Λίγο-πολύ, λόγω μικρού χώρου στο κινητό όλοι είμαστε root. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 το ξέρω αλλά έχει τα προβληματάκια της από ότι έχω διαβάσει στο engadget. ξέρεις τι. μου την έσπασε γενικά η όλη συμπεριφορά της htc γύρω από τη συσκευή μας.... κάτι που είμαι και άρρωστος και κλεισμένος μέσα στο σπίτι 3 μέρεσ καλοκαιριάτικα .... πολύ θέλει ο άνθρωπος ροοτ δεν είχα κάνει τόσο καιρό γιατί είμαι λίγο μπουχέσας και δεν είχα ξανασχοληθεί με το σπορ. άρχισα να το ψάχνω όμως τελευταία και είμαι οκ μετά το ροοτ σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Παιδια χαιρετω, προσφατα πηρα ενα Desire S me 2.3.3 android. Aντιμετωπιζω ενα θεμα με τις φωτο στις επαφες. Εχω φτιαξει ενα φακελο στην SD με φωτος που θελω να βαλω στις επαφες,οταν επιχειρω μεσω της επεξεργασιας τους να αντιστοιχισω τις φωτο,το gallery του κντ κρασαρει και βγαζει μνμ να το αναφερω στην ΗTC. Oμοιως οταν το κανω μεσω Astro explorer. Μηπως θελει καποιο αλλο path στην SD? Οποιος γνωριζει ας βοηθησει plz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μα, βγήκε. Απλά, όχι τέλη Ιoυλίου, αλλά 1η Αυγούστου και όχι OTA. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να περάσεις την RUU, απλή σύνδεση στο pc σου χρειάζεται και να πατάς Next σε όλες τις επιλογές. Ps. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να περιμένει κάποιος την official rom, όταν υπάρχει η 2.3 από τα τέλη του προηγούμενου Νοέμβρη (Oxygen rom). Λίγο-πολύ, λόγω μικρού χώρου στο κινητό όλοι είμαστε root. Ουσιαστικά μόνο οι ρουτ συσκευές μπορούν να πάρουν την RUU; ή καπου τα μπερδεύω; εκτός κι αν είναι ασχετο το 1ο κομμάτι του πόστ με το Υ.Γ. Δεν το χω ρουτάρει προσωπικά,μιας και δεν ασχολήθηκα πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Ουσιαστικά μόνο οι ρουτ συσκευές μπορούν να πάρουν την RUU; ή καπου τα μπερδεύω; εκτός κι αν είναι ασχετο το 1ο κομμάτι του πόστ με το Υ.Γ. Δεν το χω ρουτάρει προσωπικά,μιας και δεν ασχολήθηκα πολύ. Όχι, από τη στιγμή που μιλάμε για RUU, δηλαδή για .exe που το τρέχεις από το PC, είσαι δεν είσαι root δεν έχει σημασία. Άλλωστε όσοι είμαστε root, όταν θέλαμε να πάμε τη συσκευή για service, την Froyo RUU τρέχαμε για να 'φύγουν' τα σημάδια του root και να το δεχτούν στην HTC. Απλά πρόσεχε, ακόμη - απ' όσο ξέρω - δεν υπάρχει ττόπος να κάνεις root αφού θα βάλειςε την καινούρια RUU, ενώ και επειδή μ' αυτή αλλάζουν τα system partitions του κινητού, δεν θα μπορείς να το κάνεις s-off (με τα παρόντα αρχεία του AlphaRev). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crais Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 μάλλον με βλέπω ναπηγαίνω σε custom rom gingerread για το desire αφου με ξενερωσε η htc. ποια rom προτείνετε? και μπορώ να περάσω το sense σε custom rom??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 μάλλον με βλέπω ναπηγαίνω σε custom rom gingerread για το desire αφου με ξενερωσε η htc. ποια rom προτείνετε? και μπορώ να περάσω το sense σε custom rom??? Αν θέλεις να έχεις Sense στη συσκευή σου, δεν χρειάζεται να το περάσεις εσύ. Κατεβάζεις κάποια rom με Sense και είσαι έτοιμος. Αν θέλεις να έχεις pure Android (όπως βγάζει η Google το Nexus S δηλαδή, χωρίς επιπλέον UI κτλ.) τότε κατεβάζεις μία AOSP rom. Όλες τις διαθέσιμες rom θα τις βρεις στο παρακάτω link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=809328 Swyped from my Sense 3.0 Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crais Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 θενξ για την απαντηση. οι Roms με sense 3.0 ζωρίζουν καθόλου το κινητό; Επίσης με class 4 καρτα μνήμης αξίζει να κάνω έξτρα partition για περισσότερη μνήμη στο κινητό ή θέλει μεγαλήτερη κλάση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 θενξ για την απαντηση. οι Roms με sense 3.0 ζωρίζουν καθόλου το κινητό; Επίσης με class 4 καρτα μνήμης αξίζει να κάνω έξτρα partition για περισσότερη μνήμη στο κινητό ή θέλει μεγαλήτερη κλάση; Οι περισσότερες rom (για να μη πω όλες) χρειάζονται να έχεις ext2/3/4 partition στην sdcard σου, άσχετα από το τί class είναι, για να τρέξουν. Άλλωστε ο κύριος λόγος που κάνουμε root και βάζουμε custom rom, σε αντίθεση με τους χρήστες άλλων συσκευών, είναι για να επεκτείνουμε την internal memory του κινητού, που είναι το αδύναμο σημείο του (άλλοι βέβαια το κάνουν για να ξεφορτωθούν το Sense). Για τo Sense 3.0 χρειάζεται να έχεις sdcard class6 και πάνω, γιατί εκτός του ότι είναι ποιο βαρύ από τα αντίστοιχα 1.0, 1.9 & 2.1, χρειάζεται ένα μέρος του να μπει στο sd-ext γιατί δεν χωράει στο nand του κινητού. Άρα όσο ποιο μικρή η class τόσο ποιο πολύ θα σέρνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfender Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Καλημέρα σε όλους.Έχω πρόβλημα με το τηλέφωνό μου.Έχω το τηλέφωνο συνδεδεμένο στον φορτιστή και το κινητό αντί να φορτίζεται ξεφορτίζεται!!!!Έχω το 2x Battery πάνω την εφαρμογή και από κει που είναι στο 20% η μπαταρία,το πρωι που ξύπνησα ήταν στο 4%!!!!Αυτό συμβαίνει μέρες τώρα κ άρχισε εντελώς ξαφνικά.Θα ήθελα κάποια βοήθεια για να δω τι μπορω να κάνω!Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 πέρασες καμιά καινούρια εφαρμογή τελευταία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα