manost Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Η HTC ανακοίνωσε πως η πολυαναμενόμενη αναβάθμιση του HTC Desire στην έκδοση Android 2.3 GingerBread θα κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουλίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Η HTC ανακοίνωσε πως η πολυαναμενόμενη αναβάθμιση του HTC Desire στην έκδοση Android 2.3 GingerBread θα κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουλίου. Καλα κρασια!Και κατα τα τελη Ιουλιου θα μας πουνε οτι ειχε πολλη ζεστη και δεν μπορουσαν να δουλεψουν την αναβαθμμιση και οτι θα δοθει τελη οκτομβρη που θα πεσουν οι θερμοκρασιες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Η HTC ανακοίνωσε πως η πολυαναμενόμενη αναβάθμιση του HTC Desire στην έκδοση Android 2.3 GingerBread θα κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουλίου. Ανακοινωση μεσω facebook πρωτη φορα ειδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Ανακοινωση μεσω facebook πρωτη φορα ειδα... Οι τελευταίες της ανακοινώσεις γίνονται συνέχεια και στο Facebook. Είμαι σίγουρος ότι τη βγάζουν και αλλού, αλλά όπως όλοι μας καταλαβαίνουμε είναι πολύ εύκολο να βρίσκονται ειδήσεις/νέα κτλ. μέσω Facebook/Twitter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELDA Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 ρε παιδια οταν κανετε κληση αναβοσβηνη η οθονη , το κανει και σε εσας η ειναι προβλημα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 ρε παιδια οταν κανετε κληση αναβοσβηνη η οθονη , το κανει και σε εσας η ειναι προβλημα ? Τί εννοείς αναβοσβήνει; Όταν το ακουμπάς στο αυτί σβήνει και όταν το απομακρύνεις ανάβει; Αν ναι, τότε το κάνει σε όλους μας, είναι φυσιολογικό. Με το που ακουμπάς το κινητό στο πρόσωπό σου, καλύπτεται ο αισθητήρας (κάπου δίπλα στο σήμα της HTC) και σβήνει η οθόνη για να μην πατηθεί κατά λάθος κάποιο κουμπί από την οθόνη αφής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 ρε παιδια οταν κανετε κληση αναβοσβηνη η οθονη , το κανει και σε εσας η ειναι προβλημα ? Η οθονη σβηνει οταν πλησιαζουμε την συσκλευη στο αυτι για να μην πατηθουν κουμπακια και αναβει παλι αν απομακρυνουμε το κινητο.Εχει καποιο αισθητηρα φωτος.Αν εννοεις αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Παιδιά σόρυ για τη διακοπή. Είχα το Sygic Aura, αλλά μιας και έχασα το κινητό μου και έχασα όλες τις αποθηκευμένες διευθύνσεις.. λέω να δοκιμάσω και κάτι άλλο. Έχω πολλά πέρα-δώθε στην Αθήνα, το Sygic ΠΑΝΤΑ με έβγαζε στον προορισμό μου, αλλά όχι έξω από το σπίτι. Πάρκαρα, κατέβαινα, και ήμουν τετράγωνα μακριά. Ακούω από συνεργάτες μου πως το Garmin είναι άψογο. Να δοκιμάσω Garmin; Έχει κανείς καμιά πατέντα τα στείλει (Pm) γιατί ψάχνω Ελλάδα (να μην έχω όλη την Ευρώπη και μ τρώει 1,5GB από τα 4) και δεν βρίσκω γμτ.. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Παιδιά σόρυ για τη διακοπή. Είχα το Sygic Aura, αλλά μιας και έχασα το κινητό μου και έχασα όλες τις αποθηκευμένες διευθύνσεις.. λέω να δοκιμάσω και κάτι άλλο. Έχω πολλά πέρα-δώθε στην Αθήνα, το Sygic ΠΑΝΤΑ με έβγαζε στον προορισμό μου, αλλά όχι έξω από το σπίτι. Πάρκαρα, κατέβαινα, και ήμουν τετράγωνα μακριά. Ακούω από συνεργάτες μου πως το Garmin είναι άψογο. Να δοκιμάσω Garmin; Έχει κανείς καμιά πατέντα τα στείλει (Pm) γιατί ψάχνω Ελλάδα (να μην έχω όλη την Ευρώπη και μ τρώει 1,5GB από τα 4) και δεν βρίσκω γμτ.. Ευχαριστώ! Από τη δική εμπειρία (Θεσσαλονίκη και μετακινήσεις στην Β. Ελλάδα) χρησιμοποιώ κατά σειρά: Navigon Select Sygic Aura nDrive Το Garmin δεν το έχω δοκιμάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Το βλέπω να ξαναπηγαίνω στο Sygic Aura. Βλέπω το NavSelect σαν γραφικά και αναπαράσταση δρόμου και δεν μου αρέσει.. το Sygic έχει ακόμη και τα σπίτια! Κάτι άλλο. Πήρα από ένα vCard τις επαφές μου και τις έκανα import στο Desire, και ΟΛΟΙ οι αριθμοί είναι τίγκα στις παύλες! (παράδειγμα: xxx-xxx-xxxx) Πολύ ενοχλητικό στο μάτι. Πείτε μου ότι γίνεται να τους αλλάξω τους αριθμούς μαζικά..... Και τελευταίο. Από τότε που έβαλα το LeeDroiD 3.0.8, και έγινε το τηλέφωνο Gingerbread, μου τα δείχνει λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Τα γράμματα είναι λίγο πιο μικρά π.χ, και το χειρότερο είναι πως είναι Αγγλο/Ελληνικά τα πάντα. Μισά Αγγλικά μισά Ελληνικά! Δηλαδή εκεί που έχει στα Ελληνικά το "Κλήση", σκάει και το "End Call" στα Αγγλικά. Μια έχει "Ρυθμίσεις" και άλλοτε "Options". Και δε μιλάμε για πράγματα προγραμμάτων, αλλά του μαμίσιου λογισμικού! Σκάει άσχημα στο μάτι.. και μετά από αυτό που έπαθα προσπαθώ να το νιώσω σαν το δικό μου. Όλες αυτές οι αλλαγές δε βοηθάνε. Βοηθήστε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Αυτό έλειπε να ξέρατε για τι πράγμα μιλάω.. ..όλες οι ανωμαλίες σε εμένα τυχαίνουν ναούμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Ρε συ αυτό μάλλον απο τη rom θα είναι. Δε ξέρω, δεν έχω πλέον desire, αλλά υποθέτω. Το ότι πιο μικρά, συνήθως έχει να κάνει με το dpi. Πχ θυμάμαι στις senseHD roms ήταν όλα πιο μικρά. Δοκίμασε να κάνεις πρώτα import το vcard στο gmail, να δεις εκεί πως σου εμφανίζει τους αριθμούς (αν τους τροποποιεί) και να κάνεις sync μετά, αφού σβήσεις τις επαφές του τηλεφώνου, μη τις έχεις διπλές. Αλλιώς ίσως να υπάρχει κάτι στο market, αν και δε νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfender Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Καλημέρα σε όλους.Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω προβλήματα με τα προγράμματα πλοήγησης.Αρχικά είχα το Navigon,το οποίο crashaρε κάθε φορά που το άνοιγα.Προσπάθησα να το δουλέψω offline αλλά και online,προσπάθησα να το δουλέψω με το gps ανοιχτό πάνω στην εθνική (που κλειδώνουν αμέσως οι δορυφόροι) αλλά τίποτα.Το ίδιο.Το απεγκατέστησα λοιπόν και έβαλα το NDrive.Το εν λόγω πρόγραμμα όμως για να μου βρει δορυφόρους και στίγμα έκανε πάνω απο μισή ώρα και στο τέλος μετα κόπων και βασάνων με βρήκε!!Έχετε κάποια πρόταση για κάποιο πρόγραμμα που μπορώ να κάνω τη δουλειά μου σε φυσιολογικά πλαίσια χρόνου?Εννοώ να με βρίσκει κατευθείαν σχετικά,να μπορώ να λειτουργήσω και τα άλλα προγράμματα που χρειάζονται GPS (όπως το Latitude-που δεν ξέρω κ ακριβώς σε τι χρησιμεύει)και να βρίσκει γρήγορα τους δορυφόρους?Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Όσοι είστε με official rom, δοκίμαστε αν μπορείτε να κάνετε update σε 2.3. Ίσως να μην αφορά ακόμη την Ελλάδα, αλλά η έκδοση έχει δοθεί. Πηγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δε βρίσκει κάποια αναβάθμιση το κινητό μου ακόμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα