Finn Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Ποια rom έχει wireless n,720p recording,fm radio,τα πάει καλά με τα ελληνικά και μπορεί να δεχτεί και πληκτρολόγια άλλων γλωσσών; Σκοπεύω να το πάρω αυτές τις μέρες και ψάχνομαι απο τώρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Ποια rom έχει wireless n,720p recording,fm radio,τα πάει καλά με τα ελληνικά και μπορεί να δεχτεί και πληκτρολόγια άλλων γλωσσών; Σκοπεύω να το πάρω αυτές τις μέρες και ψάχνομαι απο τώρα! το hardware του κινητου δεν εχει wireless n Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) Τότε τι ρόλο βαράνε οι cooked roms που υπάρχουν στα fora του xda και κάνουν λόγο για wireless n support? Απ ότι διαβάζω το broadcom chip του Desire έχει wireless - n δυνατότητα,απλά ο driver προς το παρόν είναι κακογραμμένος.Η έλευση του froyo θα λύσει το πρόβλημα! Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2010 από Finn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 το hardware του κινητου δεν εχει wireless n Oι ταχύτητες σύνδεσης που πιάνω μες στο σπίτι ξεπερνούν συχνά τα 54Mbits/sec. Η έλευση του froyo έχει ήδη λύσει αυτό το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Oι ταχύτητες σύνδεσης που πιάνω μες στο σπίτι ξεπερνούν συχνά τα 54Mbits/sec. Η έλευση του froyo έχει ήδη λύσει αυτό το πρόβλημα. http://www.htc.com/www/product/desire/specification.html πες μου εναν καλο λογο για να το κρυβει η HTC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μπορώ να σου πω αλλά καλύτερα δοκίμασε κάποια Rom για να το δεις με τα ίδια σου τα μάτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 δεν το εχω παρει ακομα! παντου μου λενε τελη ιουλιου!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δες και τις εναλλακτικές, το Galaxy s από άποψη hardware τουλάχιστον είναι καλύτερο. Για του λόγου το αληθές τώρα και έτσι φαίνεται το froyo, το wallpaper το έβαλα εγώ ---------- Προσθήκη στις 23:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:02 ---------- Σε τρεις ώρες συνεχόμενου browsing με wi-fi, φωτεινότητα οθόνης στο τέρμα χαμηλό (όπως φαίνεται στο screenshot), η μπαταρία έπεσε 37%. Αναλογικά το 100% της μπαταρίας αρκεί για 8 ώρες. Defrost 2.0d Rom, uv kernel 998 max Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3465801&postcount=28 γ*ματο wall !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Ίσως να φταίει ότι το Galaxy μόλις βγήκε ενώ το Desire είναι πιο ώριμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Skylined.. έκανα την πρώτη μου απόπειρα και έβαλα το defrost. Ακόμα παίζω μαζί του αλλά έχω ξενερώσει γιατί δεν μπορώ να κάνω htc sync... Εσείς πως κάνετε sync? Πρέπει να κάτσω να φτιάξω έναν έναν στο gmail για να τους κάνω ota...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Σε τρεις ώρες συνεχόμενου browsing με wi-fi, φωτεινότητα οθόνης στο τέρμα χαμηλό (όπως φαίνεται στο screenshot), η μπαταρία έπεσε 37%. Αναλογικά το 100% της μπαταρίας αρκεί για 8 ώρες. Defrost 2.0d Rom, uv kernel 998 max Το 95% της μπαταρίας αρκεί για 4,5 ώρες. Απλή μέθοδος των τριών. Χωρίς να υπολογίσουμε ότι από max charge αδειάζει πιο αργά, ενώ όταν πλησιάζει στα τελευταία της δε κρατάει καθόλου. Έστω ότι αποδίδει γραμμικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 To defrost έχει πολύ ωραίο lockscreen! Μπορούμε να το βάλουμε στην dj droid;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Το 95% της μπαταρίας αρκεί για 4,5 ώρες. Απλή μέθοδος των τριών. Χωρίς να υπολογίσουμε ότι από max charge αδειάζει πιο αργά, ενώ όταν πλησιάζει στα τελευταία της δε κρατάει καθόλου. Έστω ότι αποδίδει γραμμικά. Δεν έπεσε στο 37% (από το 100), μειώθηκε 37%. Το άλλο δε το έχω ξανακούσει ---------- Προσθήκη στις 03:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:22 ---------- Skylined.. έκανα την πρώτη μου απόπειρα και έβαλα το defrost. Ακόμα παίζω μαζί του αλλά έχω ξενερώσει γιατί δεν μπορώ να κάνω htc sync... Εσείς πως κάνετε sync? Πρέπει να κάτσω να φτιάξω έναν έναν στο gmail για να τους κάνω ota...? Contacts, calendar, κλήσεις κτλ μέσω gmail "over the air " όπως λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 θέλω να δοκιμάσω τον launcherpro. Μου φαίνεται πολύ ωραίος και γρήγορος. Όταν πατάω home μου δίνει την επιλογή να το κάνω default... αν αλλάξω γνώμη μετά μόνο με uninstall?? Επίσης, κάποιο alternative όσον αφορά το people widget? Πολύ μου άρεσε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα