Προς το περιεχόμενο

HTC Desire

Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 φορες αλλαξε γνωμη η ΗΤC.Τη μια θα βγει μετα το desire εχει πολυ μικρη μνημη για την 2.3 και τωρα μας λεει...τελικα θα βγει η αναβαθμιση..οτι να 'ναι!!

(Aσχετο)

Ερωτηση: Υπαρχει καποιο thread εδω η καποιο site οπου να μπορω να δω ολες τις rom για Desire?

EDIT:Βρηκα αυτο που εψαχνα στους xda!

Επεξ/σία από MIKELTHEDRUMMER
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η HTC ανακοίνωσε πως η πολυαναμενόμενη αναβάθμιση του HTC Desire στην έκδοση Android 2.3 GingerBread, μπήκε σε δοκιμαστικό στάδιο.

Η αναβάθμιση που θα παρέχει η HTC θα έρχεται με κάποιες εφαρμογές λιγότερες, ώστε να απελευθερωθεί χώρος στην μνήμη του κινητού που είναι απαραίτητος για την ομαλή λειτουργία της έκδοσης GingerBread. Θυμόμαστε όλοι την ιστορία με την HTC που στην αρχή ανακοίνωσε ότι δεν θα υπάρχει αναβάθμιση και μία μέρα αργότερα το διέψευσε. Έτσι η είδηση αυτή είναι αρκετά χαρμόσυνη για τους κατόχους της παραπάνω συσκευής.

Συγκεκριμένα η εταιρεία ανακοίνωσε μέσω του Facebook πως «είμαστε χαρούμενοι να σας ανακοινώσουμε ότι δοκιμάζουμε την έκδοση GingerBread για το HTC Desire και θα ξεκινήσουμε τον έλεγχο ποιότητάς την αυτή την εβδομάδα ενώ θα σας ενημερώσουμε με νέα ανακοίνωση για το πότε θα γίνει διαθέσιμη.»

Δυστυχώς δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το πότε θα γίνει διαθέσιμη προς τους τελικούς χρήστες η συγκεκριμένη αναβάθμιση, αλλά η εταιρεία από ότι φαίνεται εργάζεται εντατικά σύμφωνα και με τις τελευταίες δηλώσεις της και πιστεύουμε πως δεν θα αργήσει πολύ να κυκλοφορήσει.

Swyped from my HTC Desire running Sense 3.0, using Tapatalk

Παίδες μια ερώτηση. Γιατί οι ιδιοκτήτες του HD τα πουλάνε σωρηδόν;

Σκεφτόμουν να μεταβώ απο Desire στο HD, αλλά κωλύομαι.

Γιατι ειναι πολυ πιο μεγαλο και δυσχρηστο με το ενα χερι χωρις να προσφερει κατι πιο σημαντικο απο το απλο.Ειχα το απλο , πηγα στο HD και ξαναγυρισα στο απλο.

Γιατι ειναι πολυ πιο μεγαλο και δυσχρηστο με το ενα χερι χωρις να προσφερει κατι πιο σημαντικο απο το απλο.Ειχα το απλο , πηγα στο HD και ξαναγυρισα στο απλο.

Εκτός αν έχεις τα δάχτυλα τα δικά μου, που ώρες ώρες νομίζω πως και το DHD είναι μικρό :P

Αν θυμαμαι καλα το πληκτρολογιο αφης και οι γραμματοσειρες δεν εχουν διαφορα στα δυο αυτα.Εγω λογω ηλικιας για μεγαλυτερη γραμματοσειρα το ειχα παρει αλλα δεν...

Μάγκες ένα φίλος μου αγόρασε το Desire S.. δεν βλέπω ουσιαστικές διαφορές.. Αξίζει τα λεφτά του συγκριτικά με την Smartphone-άρα μας;

Ευχαριστώ πολύ αγαπητέ.

Μια έρευνα που έκανα σε φιλους και γνωστούς, αποκόμισα τα ίδια. Οπότε εμμένω στο Desire μέχρι νεοτέρας. Οχι πως χρειάζομαι κάτι περισσότερο...

Γεια σε όλους.Έχω εδώ και 2 μέρες το Desire και αντιμετωπίζω πρόβλημα με την εφαρμογή του Facebook.Έχω κάνει update της εφαρμογής,έχω συγχρονίσει το κινητό με το HTC Sync αλλά συνέχεια μου βγάζει ότι δίνω λάθος κωδικούς.Κάποια βοήθεια?

Αν εννοείς την επίσημη εφαρμογή του facebook και ότι αυτή της htc (widgets κτλ) έχει αρκετά κουσούρια και αρκετά παράπονα. Προσωπικά σε μένα δουλεύει σωστά (σε άλλη συσκευή) αλλά έχει γίνει ένας μικρός χαμός από ότι διαβάζω.

Μάγκες ένα φίλος μου αγόρασε το Desire S.. δεν βλέπω ουσιαστικές διαφορές.. Αξίζει τα λεφτά του συγκριτικά με την Smartphone-άρα μας;

Σε απλά ελληνικα...no!

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Αν εννοείς την επίσημη εφαρμογή του facebook και ότι αυτή της htc (widgets κτλ) έχει αρκετά κουσούρια και αρκετά παράπονα. Προσωπικά σε μένα δουλεύει σωστά (σε άλλη συσκευή) αλλά έχει γίνει ένας μικρός χαμός από ότι διαβάζω.

Αυτήν εννοώ ναι..Και μου κάνει εντύπωση γιατί απ τον browser μπαίνω.Υπάρχει κάποια λύση?

Εχει πολυ καλυτερο gpu παντως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...