MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Το ClockWorkMod μπορω να ξερω οτι ειναι εγκατεστημενο στο κινητο μου αν ανοιγει σε recovery mode με πατημενο το volume Down κουμπι?Και πως καταλαβαινω αν το κινητο μου εχει αλλαγμενο hBoot ή οχι?Γιατι οπως ειπα το κινητο ειναι rooted και οχι καινουριο και δεν γνωριζω καποια πραγματα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Απ' τη στιγμή που με ρωτάς τα παραπάνω, καλύτερα να μη δοκιμάσεις τίποτα. Για την ιστορία: Και πως καταλαβαινω αν το κινητο μου εχει αλλαγμενο hBoot ή οχι?Γιατι οπως ειπα το κινητο ειναι rooted και οχι καινουριο και δεν γνωριζω καποια πραγματα!! Έχοντας κλειστό το κινητό, πάτησε Power button & Volume Down button μέχρι να δεις αυτή την εικόνα στην οθόνη σου. Αν στην 1η γραμμή γράφει είτε Bravo ή S-ON (ή και τα δύο μαζί), τότε είσαι με BravoHboot. Αν γράφει ALPHAREV-CM7 (εικόνα), τότε είσαι με CM7Hboot. Το ClockWorkMod μπορω να ξερω οτι ειναι εγκατεστημενο στο κινητο μου αν ανοιγει σε recovery mode με πατημενο το volume Down κουμπι? Το έχεις εγκατεστημένο αν: έχοντας κλειστό το κινητό πατάς Power button & Volume Down button μέχρι να δεις αυτή την εικόνα στην οθόνη σου. Aπό εκεί, με το Volume Down button πηγαίνεις στο Recovery, το επιλέγεις με το Power button και αν δεις στην οθόνη σου αυτή την εικόνα, τότε έχεις εγκατεστημένο το ClockWorkMod recovery. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Ενταξει το ειδα ειμαι με bravohboot και με εγκατεστημενο το clockworkmod!Μπορω να Προχωρησω με τις οδηγιες που δινεις πιο επανω? Παντως φιλε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια,εισαι αψογος!Και ολα τα παιδια Εδω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Λοιπον φιλε χρειαζεται να κανω κατι αλλο πριν προχωρησω στις οδηγιες που δινεις πιο επανω??η να το ξεκινησω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Όχι, τίποτα άλλο. Αν αποφάσισες να προχωρήσεις, ακολουθείς τα βήματα που είχα δώσει σε προηγούμενο μου post. Καλή επιτυχία. Swyped from my GingerSensed Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Σ'ευχαριστω manost.θα σου πω το αποτελεσμα στο τελος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Παιδια στο facebook στα μηνυματα ενω βλεπω τι γραφω σε φιλο δεν μπορω να δω τι μου γραφει... :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Ειχα συγχρονισμενες τις επαφες με gmail και στο pc και το κινητο τις εμαφανιζε με παυλες αναμεσα στα νουμερα.Τις διορθωσα στο pc επιτυχως εκανα συγχρονισμο αλλα στο κινητο παλι με παυλες τις εμφανιζει.... Καποια ιδεα ? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 (επεξεργασμένο) Καλησπερα την περασα την rom ολα κομπλε!Απλα ενα προβληματακι!Ειναι πολυ μικρη η μνημη τηλεφωνου και απο τη στιγμη που περασα την rom βλεπω μνημη πληρης!Τι κανω?Μου ειπαν πως υπαρχει τροπος να την επεκτινω!Πως ακριβως γινεται αυτο?Ευχαριστω EDIT : Ολα οκ..εκανα partition με τον οδηγο του myphone!αλλα εχω μια απορροια!Πως μπορω να δω τωρα ποση μνημη εχω συνολο μαζι με το partition της καρτας? Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2011 από MIKELTHEDRUMMER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Παιδια στον υπολογιστη σε ενα παλιο φακελο απο καρτα μνημης εχω ενα αρχειο pcsc_pcsc_00017.vcf και θελω να βρω καποιο παλιο τηλεφωνο που εχει μεσα.Δοκιμαζω να το κανω εισαγωγη στο Μicrosoft Outlook αλλα μου εισαγει μονο ενα τηλεφωνο... Υπαρχει τροπος χωρις να περασω αυτο το αρχειο στο κινητο να δω τις καταχωρησεις που εχει μεσα ? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μια ερωτηση ακομα... Στα προσωπα /επιλογες εχω να εμφανιζοντε αυτες του google μονο. Οταν μπαινω σε μια επαφη σε αλλες πανω δεξια γραφει google και σε αλλες συνδεδεμενο. Τι σημαινει το καθενα ? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 ποτε θα βγει η 2.3 για το desire ? official όχι με root. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crais Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 λογικά κάποια στιγμή μεσα σ'αυτόν τον μήνα την περιμένουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 αν ειναι δυνατον!!!!! Our engineering teams have been working hard for the past few months to find a way to bring Gingerbread to the HTC Desire without compromising the HTC Sense experience you’ve come to expect from our phones. However, we’re sorry to announce that we’ve been forced to accept there isn’t enough memory to allow us both to bring Gingerbread and keep the HTC Sense experience on the HTC Desire. We’re sincerely sorry for the disappointment that this news may bring to some of you. https://www.facebook...225607660802056 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 αν ειναι δυνατον!!!!! Our engineering teams have been working hard for the past few months to find a way to bring Gingerbread to the HTC Desire without compromising the HTC Sense experience you’ve come to expect from our phones. However, we’re sorry to announce that we’ve been forced to accept there isn’t enough memory to allow us both to bring Gingerbread and keep the HTC Sense experience on the HTC Desire. We’re sincerely sorry for the disappointment that this news may bring to some of you. https://www.facebook...225607660802056 τη μια πατάτα πίσω από την άλλη κάνει τελευταία η HTC ή μου φαίνεται;;; Και για να μην τα γράφω κι εγώ, τα κάνω copy paste από ένα σχόλιο στο facebook: HTC Desire runs on a 1GHz processor, has 576MB RAM and 512MB ROM. HTC claims the memory is not enough. Well, HTC, the Wildfire S has a 600MHz CPU, 512MB RAM and 512MB ROM and it CAN RUN Gingerbread. Even though, the Desire has a higher resolution screen, it's still not enough to convince us HTC has done everything in its power. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα