Προς το περιεχόμενο

HTC Desire

Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορω σε official rom να αυξησω την μνημη του τηλεφωνου...????

android.png

Όχι. Αυτός είναι ο λόγος που κάνουμε όλοι root.

Mε την official θα ξεκινήσεις με ~150Mb και αυτά θα είναι. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Νομίζεις ότι περνώντας official rom θα έχεις περισσότερη ελεύθερη μνήμη απ' ό,τι με την custom;

Με τίποτα, όμως. Μη σου πω ότι θα έχεις και λιγότερη, γιατί ίσως στην custom rom να έχουν αφαιρέσει κάποια/ες άχρηστη/ες εφαρμογή/ές ή μπορείς να αφαιρέσεις εσύ χειροκίνητα όσες δε σου κάνουν, κάτι που δεν είναι εφικτό στην official. Για να μην αναφέρω τα scripts a2sd+ και data2ext που σου δίνουν τη δυνατότητα να έχεις άπειρη internal memory. ;)

Όσον αφορά την 2.3 ήδη υπάρχουν άπειρες custom rom με GingerBread, με την 1η (oxygen) να έχει κυκλοφορήσει από τον Νοέμβρη (αν θυμάμαι καλά).

Η οxygen που αναφερεις ειναι σταθερη?.εχει κολληματ και γενικα αξιζει?

android.png

Η οxygen που αναφερεις ειναι σταθερη?.εχει κολληματ και γενικα αξιζει?

android.png

Δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ. Είμαι fun του Sense (γι' αυτό άλλωστε αγόρασα HTC) και η Oxygen είναι AOSP.

Πάντως όσοι θέλουν να ξεφορτωθούν το Sense, η Oxygen είναι η Νο1 rom που βάζουν. Δεν έχω διαβάσει κάποιο πρόβλημα.

Δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ. Είμαι fun του Sense (γι' αυτό άλλωστε αγόρασα HTC) και η Oxygen είναι AOSP.

Πάντως όσοι θέλουν να ξεφορτωθούν το Sense, η Oxygen είναι η Νο1 rom που βάζουν. Δεν έχω διαβάσει κάποιο πρόβλημα.

Ποια ρομ ειναι η top κατα την γνωμη σου με 2.3 με sense για να βαλω χωρις ν αλλαξει το μενου μου και γενικα το ιντερφεης...δλδ να ειναι οπως ακριβως το desire με 2.3????

android.png

Δεν εχω καταλαβει πως κανουμε με gmail κai αν μπορουμε απο εκει να επαναφερουμε σε αλλο κινητο που δεν ειναι android.

Είναι μια διαδικασία που μάλλον θα σου πάρει 5-10 λεπτά αλλά από εκεί και πέρα θα σε σώσει και θα σου εξοικονομήσει πολύ χρόνο μετά!

[Οδηγός] Συγχρονισμός επαφών τηλεφώνου σε google account

Είναι μια διαδικασία που μάλλον θα σου πάρει 5-10 λεπτά αλλά από εκεί και πέρα θα σε σώσει και θα σου εξοικονομήσει πολύ χρόνο μετά!

[Οδηγός] Συγχρονισμός επαφών τηλεφώνου σε google account

Μπορει να γινει επαναφορα και σε μη android κινητο ?

Μπορει να γινει επαναφορα και σε μη android κινητο ?

Εξαρτάται. Φαντάζομαι πως ένα παλιό νόκια ίσως να μην μπορεί να συγχρονίσει με gmail.

Τα καινούρια δεν ξέρω. Το iOS σίγουρα μπορεί να πάρει τις επαφές από gmail.

Αν αλλάξεις κινητό που δεν το υποστηρίζει τότε κάνεις την αντίστροφη διαδικασία. Δηλαδή από το gmail κάνεις export τις επαφές και import στο outlook ξανά.

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε αυτή και αυτή.

Υποστηριζουν ελληνικα ετσι?

Φιλε manost μπαινω στην πρωτη που μαλλον αυτην με βλεπω να βαζω..Τι απο ολα κατεβαζω απο ολα που μου δινει?τα εχω παιξει!

Παιδια καλησπερα,θελω να περασω στο desire μου αυτην εδω την rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=988570 που μου προτεινε ο manost αλλα επειδη ειμαι ακομη αρχαριος μπορει καποιος να μου πει τι ακριβως πρεπει να κατεβασω απο τα link που δινει στην σελιδα?και με λιγα λογια πως να την περασω?θα το εκτιμουσα πολυ!!(sorry αν γινομαι κουραστικος αλλα ελπιζω να με καταλαβαινετε γιατι ακομα δεν γνωριζω πολλα!Ευχαριστω εκ των προτερων!

Το market δεχεται προπληρωμενη καρτα παιδια ??? Εχω εγκαταστησει το MyBackup pro και δεν δουλευει γιατι λεει οτι υπαρχει νεοτερη εκδοση στο market και πρεπει να την κατεβασω..

Λοιπον....Παω Προσωπα /εισαγωγη εξαγωγη επαφων και με ρωταει απο που θελω να κανω εξαγωγη στην sd .

Απο το τηλεφωνο (εχω 212 επαφες) ή απο google (εχω 226 επαφες).

Αρα αν καταλαβαινω καλα υπαρχουν 14 επαφες σε google που δεν ειναι στην μνημη του τηλεφωνου.

Πως μπορω να τις βρω και να τις περασω και στο τηλεφωνο ?

Ευχαριστω.

Παιδια καλησπερα,θελω να περασω στο desire μου αυτην εδω την rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=988570 που μου προτεινε ο manost αλλα επειδη ειμαι ακομη αρχαριος μπορει καποιος να μου πει τι ακριβως πρεπει να κατεβασω απο τα link που δινει στην σελιδα?και με λιγα λογια πως να την περασω?θα το εκτιμουσα πολυ!!(sorry αν γινομαι κουραστικος αλλα ελπιζω να με καταλαβαινετε γιατι ακομα δεν γνωριζω πολλα!Ευχαριστω εκ των προτερων!

Για να κάνεις όλα τα παρακάτω, πρέπει να είσαι root και να έχεις εγκαταστήσει το ClockWorkMod Recover ή το RA Recovery (εγώ έχω το ClockWorkMod Recovery και οι οδηγίες είναι ΜΟΝΟ γι' αυτό (δεν ξέρω ποιες είναι οι αντίστοιχες στο RA Recovery).

1. Κατεβάζεις από εδώ την rom που θέλεις (την BravoHboot αν δεν έχεις αλλάξει hboot στο κινητό σου, την CM7Hboot αν έχεις αλλάξει (πρέπει να είσαι s-off).

2. Βάζεις το .zip αρχείο μέσα στο root της sd card σου.

3. Ξεκινάς το κινητό σε ClockWorkMod Recover (με κλειστό το κινητό πατάς Power button + Volume Down button και στην σελίδα που θα δεις επιλέγεις Recovery με το Power button).

4. Επιλέγεις wipe data/factory reset.

5. Επιλέγεις wipe cache partition.

6. Eπιλέγεις install .zip from sdcard και διαλέγεις το .zip αρχείο που κατέβασες. Αρχίζει η εγκατάσταση της rom.

7. Κάνεις reboot.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Αν δεν έχεις καταλάβει τα παραπάνω βήματα, μην ξεκινήσεις τη διαδικασία.

Είτε μπορεί να brickάρεις το κινητό σου (η χειρότερη περίπτωση) ή μπορεί να μην ανοίγει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...