manost Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δεν έχει σημασία πως έχεις συνδέσει το pc αρκεί να βρίσκονται στο ίδιο Home network (δεν είναι καμία ρύθμιση απλά να μπαίνει από κοινό router). Σου δίνει το app μία διεύθυνση τύπου 192.168.1.8 και μπαίνεις από τον browser εκεί και βλέπεις τα αρχεία του κινητού σου. Προτείνω το webshαring αντί του wifi file explorer γιατί έχει πιο καλό Interface. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, είναι πολύ ποιο απλό απ' ότι κατάλαβα. Νόμισα ότι θα πρέπει να κάνεις share κάποιο folder στο pc σου και να έχεις access από το κινητό σ' αυτό. Εδώ γίνεται το αντίθετο, ΑΛΛΑ... εγκατέστησα το WebSharing File/Media Sync 1.6.1, έτρεξα την εφαρμογή και πάτησα Start. Έβαλα την ip address που μου έδωσε σε Firefox/IE στο pc, αλλά δεν γίνεται κάτι. Timeout error (έχω απενεργοποιήσει ακόμη και τα AVG στο pc και firewall στο router). Να υποθέσω ότι έχω το ίδιο πρόβλημα που αντιμετωπίζω και όταν προσπαθώ να κάνω stream κάποια αρχεία (.jpg, .avi, mp3) από το κινητό είτε στον Windows Media Player του pc ή στην DLNA Philips TV; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, είναι πολύ ποιο απλό απ' ότι κατάλαβα. Νόμισα ότι θα πρέπει να κάνεις share κάποιο folder στο pc σου και να έχεις access από το κινητό σ' αυτό. Εδώ γίνεται το αντίθετο, ΑΛΛΑ... εγκατέστησα το WebSharing File/Media Sync 1.6.1, έτρεξα την εφαρμογή και πάτησα Start. Έβαλα την ip address που μου έδωσε σε Firefox/IE στο pc, αλλά δεν γίνεται κάτι. Timeout error (έχω απενεργοποιήσει ακόμη και τα AVG στο pc και firewall στο router). Να υποθέσω ότι έχω το ίδιο πρόβλημα που αντιμετωπίζω και όταν προσπαθώ να κάνω stream κάποια αρχεία (.jpg, .avi, mp3) από το κινητό είτε στον Windows Media Player του pc ή στην DLNA Philips TV; χμ..βλακεία...πραγματικά δεν ξέρω soz :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 κάποιο νέο για την 2.3 έκδοση στα Desire μας; (περί επίσημης φυσικά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 @manost μέσο του OsArena βρήκα το https://market.android.com/details?id=com.funkyfresh.samba&feature=search_result με το οποίο βλέπεις τα αρχεία σου πραγματικά σαν να έχεις συνδέσει το κινητό σου στο pc! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 @manost μέσο του OsArena βρήκα το https://market.android.com/details?id=com.funkyfresh.samba&feature=search_result με το οποίο βλέπεις τα αρχεία σου πραγματικά σαν να έχεις συνδέσει το κινητό σου στο pc! Δυστυχώς στο δίκτυο του σπιτιού μου δεν λειτουργεί τίποτα. Δεν μπορώ να στείλω εικόνα/mp3/avi (streaming) από το Desire στον Windows Media Player του pc μου (είτε με το μαμά app του Desire ή με άλλα που κυκλοφορούν στο Market), δεν μπορώ να κάνω το ίδιο στο GalaxyS του αδερφού μου, ούτε στην DLNA Philips TV που έχω. Φυσικά δεν μπορώ να βάλω στον Firefox του pc μου, την ip που μου δίνει το Websharing στο κινητό και να 'δω' τους φακέλους του. Όλα τα παραπάνω δουλεύουν στο πατρικό μου (εκτός από τη σύνδεση με DLNA Philips TV, μιας και εκεί δεν εχω τέτοια TV ). Είμαι πεπεισμένος ότι φταίει το Thomson TG585 v8 router της Forthnet (στο πατρικό έχω το Thomson TG585 v7) και δυστυχώς δεν μπορώ να πειραματιστώ με δύο άλλα router που έχω στο σπίτι, γιατί δεν έχουν Wi-Fi. Ps. Έχω απανεργοποιημένα τα firewall του Thomson και του pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 παιδια, καποιοι που να εχουν δοκιμασει αλλη rom στο desire...ποια ειναι η πιο σταθερη και αξιοπιστη sense rom που κυκλοφορει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ditsikts Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 παιδια, καποιοι που να εχουν δοκιμασει αλλη rom στο desire...ποια ειναι η πιο σταθερη και αξιοπιστη sense rom που κυκλοφορει; Η official:) Ως τέλος ιουνίου θα βγει official 2.3, περίμενε να βγει και αν δε σου αρέσει πας σε custom. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Ναι αλλά δεν θέλω να την πατησω όπως έγινε με τα wildfire κι οποιος έβαλε official 2.2 ξεμεινε με αυτην. Με την official που εχω τώρα μπορώ να κάνω απλά root κι ένα ext partition για να αυξησω τη μνήμη του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ναι αλλά δεν θέλω να την πατησω όπως έγινε με τα wildfire κι οποιος έβαλε official 2.2 ξεμεινε με αυτην. Με την official που εχω τώρα μπορώ να κάνω απλά root κι ένα ext partition για να αυξησω τη μνήμη του; Δεν αρκεί μόνο το root και ένα partition στην sd card σου για να μεγαλώσεις την internal memory της συσκευής. Χρειάζεσαι και μία rom που να μπορεί να αξιοποιήσει το partition (πχ. Rcmix, insertcoin κτλ.). Swyped from my GingerSensed Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Με επιστροφη σε official ROM χανονται τα δεδομενα απο το κινητο?Επαφες,εφαρμογες και τα λοιπα!??και υπαρχει καμια επισιμη ημερομηνια για την 2.3? Ειχατε ποτε προβλημα με rooted Desire οσον αφορα τη χωρητικοτητα?Εμενα εχει πολυ μικρη χωρητικοτητα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Με επιστροφη σε official ROM χανονται τα δεδομενα απο το κινητο?Επαφες,εφαρμογες και τα λοιπα!??και υπαρχει καμια επισιμη ημερομηνια για την 2.3? Ειχατε ποτε προβλημα με rooted Desire οσον αφορα τη χωρητικοτητα?Εμενα εχει πολυ μικρη χωρητικοτητα! Είναι ο κλασσικός λόγος που όλοι κάνουν ρουτ στην αρχή. Εγώ προσωπικά πέρασα πολλές φορές ρομ και πολλές φορές έσβησα ότι αρχείο είχα. Απλά τα ξαναπέρναγα. Ειδικά για τις επαφές, αν τις έχεις στο gmail ποιός ο λόγος να αγχώνεσαι. Εφαρμογές ή κρατάς backup με το titanium ή τις ξαναπερνάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Είναι ο κλασσικός λόγος που όλοι κάνουν ρουτ στην αρχή. Εγώ προσωπικά πέρασα πολλές φορές ρομ και πολλές φορές έσβησα ότι αρχείο είχα. Απλά τα ξαναπέρναγα. Ειδικά για τις επαφές, αν τις έχεις στο gmail ποιός ο λόγος να αγχώνεσαι. Εφαρμογές ή κρατάς backup με το titanium ή τις ξαναπερνάς. Δεν εχω καταλαβει πως κανουμε με gmail κai αν μπορουμε απο εκει να επαναφερουμε σε αλλο κινητο που δεν ειναι android. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Είναι ο κλασσικός λόγος που όλοι κάνουν ρουτ στην αρχή. Εγώ προσωπικά πέρασα πολλές φορές ρομ και πολλές φορές έσβησα ότι αρχείο είχα. Απλά τα ξαναπέρναγα. Ειδικά για τις επαφές, αν τις έχεις στο gmail ποιός ο λόγος να αγχώνεσαι. Εφαρμογές ή κρατάς backup με το titanium ή τις ξαναπερνάς. Ο βασικος λογος που θελω να επιστρεψω στην official ειναι η ελαχιστη χωρητικοτητα στην μνημη του τηλεφωνου τωρα με custom rom και για να μπορεσω να δεχθω την 2.3σε λιγο καιρο που θα ειναι διαθεσιμη.Γιατι την ειδα σε desire hd και εχει πολυ μεγαλη βελτιωση στο θεμα μπαταριας....Αυτο ρε φιλε με τον συγχρονισμο των επαφων στο gmail το συνανταω πολυ συχνα αλλα δεν εχω καταλαβει ακομη πως γινεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Ο βασικος λογος που θελω να επιστρεψω στην official ειναι η ελαχιστη χωρητικοτητα στην μνημη του τηλεφωνου τωρα με custom rom και για να μπορεσω να δεχθω την 2.3σε λιγο καιρο που θα ειναι διαθεσιμη.Γιατι την ειδα σε desire hd και εχει πολυ μεγαλη βελτιωση στο θεμα μπαταριας....Αυτο ρε φιλε με τον συγχρονισμο των επαφων στο gmail το συνανταω πολυ συχνα αλλα δεν εχω καταλαβει ακομη πως γινεται... Νομίζεις ότι περνώντας official rom θα έχεις περισσότερη ελεύθερη μνήμη απ' ό,τι με την custom; Με τίποτα, όμως. Μη σου πω ότι θα έχεις και λιγότερη, γιατί ίσως στην custom rom να έχουν αφαιρέσει κάποια/ες άχρηστη/ες εφαρμογή/ές ή μπορείς να αφαιρέσεις εσύ χειροκίνητα όσες δε σου κάνουν, κάτι που δεν είναι εφικτό στην official. Για να μην αναφέρω τα scripts a2sd+ και data2ext που σου δίνουν τη δυνατότητα να έχεις άπειρη internal memory. Όσον αφορά την 2.3 ήδη υπάρχουν άπειρες custom rom με GingerBread, με την 1η (oxygen) να έχει κυκλοφορήσει από τον Νοέμβρη (αν θυμάμαι καλά). Swyped from my GingerSensed Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Μπορω σε official rom να αυξησω την μνημη του τηλεφωνου...???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα