Tomahawk Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Το Σαββάτο θα πάω να δω ένα Desire που δίνει ένα παιδί, 1 μήνα είναι το κινητό. Πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athanaso77 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Το Σαββάτο θα πάω να δω ένα Desire που δίνει ένα παιδί, 1 μήνα είναι το κινητό. Πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο; Ευχαριστώ! Να είναι σε άριστη εμφανισιακά κατάσταση (χωρίς χτυπήματα), να έχει σωστή απεικόνιση χρωμάτων, να μην έχει καμμένα pixel και να συνοδεύεται από απόδειξη αγοράς. Προαιρετικά καλό θα ήταν να είναι και ελληνική συσκευή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Το Σαββάτο θα πάω να δω ένα Desire που δίνει ένα παιδί, 1 μήνα είναι το κινητό. Πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο; Ευχαριστώ! Εγώ δεν συμφωνώ με την άριστη κατάσταση εξωτερικά. Το ότι μπορεί να έχει 1-2 γρατζουνιές δεν σημαίνει κακομεταχείριση. Εμένα είχε γρατζουνιές από αστεία πεσίματα των 5 εκατοστών.. απλά ήταν την λάθος ώρα στο λάθος μέρος και δεν είχα θήκη. Ο άλλος πμορεί να έχει θήκη και να έχει φάει τα άπειρα πεσίματα και να μην φαίνεται εξωτερικά αυτό. ένα από αυτά που θα σου έλεγα να κοιτάξεις είναι να δουλεύουν όλα τα κουμπιά ας πούμε.. και η οθόνη να είναι εμφανίσιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athanaso77 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Κακά τα ψέματα... όταν έχεις κάποιες επιλογές με ίδια λοιπά χαρακτηριστικά, θα διαλέξεις αυτή με την καλύτερη εξωτερική εμφάνιση. Αυτό είναι το λογικό, αυτό είναι το σωστό μιας και αυτό αποτελεί ένδειξη ότι η συσκευή είναι καλομεταχειρισμένη. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για συσκευή ενός μηνός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Τελικά εχτές δεν άντεξα και usara το "UOT Kitchen" δεν έχω κάποιο πρόβλημα, μόνο που δεν μου πέρασε το boot animation. ήθελα πάρα πολύ τα window animation effects Πάντως εγώ είχα δει από εδώ ένα παιδί που είχε postarei ένα άλλο kitchen για να φτιάχνεις Roms, πιο είναι αυτό ρε παιδιά? Το "uot kitchen" είναι μόνο για desire? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Τελικά εχτές δεν άντεξα και usara το "UOT Kitchen" δεν έχω κάποιο πρόβλημα, μόνο που δεν μου πέρασε το boot animation. ήθελα πάρα πολύ τα window animation effects Πάντως εγώ είχα δει από εδώ ένα παιδί που είχε postarei ένα άλλο kitchen για να φτιάχνεις Roms, πιο είναι αυτό ρε παιδιά? Το "uot kitchen" είναι μόνο για desire? Απ΄ όσο έχω διαβάσει στους xda, υποτίθεται ότι το UOT Kitchen κάνει για όλες τις Android συσκευές, αλλά το περίεργο είναι ότι στην 2η επιλογή (η 1η είναι να πάρεις από το system/framework του κινητoύ σου το αρχείο framework-res.apk) όπου επιλέγεις ποια rom χρησιμοποιείς από drop down list, υπάρχουν ΜΟΝΟ rom για Desire !!!!! Εσύ τί έκανες; Πήρες το framework-res.apk, το έκανες upload στο site, επέλεξες τί διαφορές θέλεις (πχ. μπαταρία), πάτησες να σου 'μαγειρέψει' το .zip αρχείο και τέλος το flashαρες μέσω CWM; Εγώ δυστυχώς δεν κατάλαβα τη διαδικασία, άσε που 'κολλούσε' το site! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Απ΄ όσο έχω διαβάσει στους xda, υποτίθεται ότι το UOT Kitchen κάνει για όλες τις Android συσκευές, αλλά το περίεργο είναι ότι στην 2η επιλογή (η 1η είναι να πάρεις από το system/framework του κινητoύ σου το αρχείο framework-res.apk) όπου επιλέγεις ποια rom χρησιμοποιείς από drop down list, υπάρχουν ΜΟΝΟ rom για Desire !!!!! Εσύ τί έκανες; Πήρες το framework-res.apk, το έκανες upload στο site, επέλεξες τί διαφορές θέλεις (πχ. μπαταρία), πάτησες να σου 'μαγειρέψει' το .zip αρχείο και τέλος το flashαρες μέσω CWM; Εγώ δυστυχώς δεν κατάλαβα τη διαδικασία, άσε που 'κολλούσε' το site! Πήρα το framework-res.apk (από το zip της rom που είχα στο Pc) όλα όπως λες μόνο που flashara από την recovery, όχι από το cwm. Έβαλα και εφέ στα παράθυρα και emoticons και πάνω στην μπάρα άλλα εικονίδια! Τώρα εάν ήθελε αυτό που ήταν στο κινητό δεν το νομίζω. Αυτό για το desire που λες ναι το είδα και εγώ αλλά νομίζω είναι για όλους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Πήρα το framework-res.apk (από το zip της rom που είχα στο Pc) όλα όπως λες μόνο που flashara από την recovery, όχι από το cwm. Έβαλα και εφέ στα παράθυρα και emoticons και πάνω στην μπάρα άλλα εικονίδια! Τώρα εάν ήθελε αυτό που ήταν στο κινητό δεν το νομίζω. Αυτό για το desire που λες ναι το είδα και εγώ αλλά νομίζω είναι για όλους... Ok, ευχαριστώ. Θα δοκιμάσω την Honeycomb μπαταρία που μου αρέσει. Πάντως... recovery = cwm & framework-res.apk από το zip της rom = framework-res.apk από το κινητό (/system/framework) :) Thanks again. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Ok, ευχαριστώ. Θα δοκιμάσω την Honeycomb μπαταρία που μου αρέσει. Πάντως... recovery = cwm & framework-res.apk από το zip της rom = framework-res.apk από το κινητό (/system/framework) :) Thanks again. Ναι ναι όπως τα είπες, απλά να διπλοchekarw μην σε πάρω στον λαιμό μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Παιδια δεν εχω ξαναασχοληθει αλλα θα ηθελα αν μπορω και πως να περασω απο τον υπολογιστη ενα αρχειο excel γαι καποιους υπολογισμους στο κινητο.Γινεται και αν ναι πως ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Παιδια δεν εχω ξαναασχοληθει αλλα θα ηθελα αν μπορω και πως να περασω απο τον υπολογιστη ενα αρχειο excel γαι καποιους υπολογισμους στο κινητο.Γινεται και αν ναι πως ? Υπάρχουν 2 τρόποι: 1) Να συνδέσεις το κινητό με το pc όπου έχεις το excel αρχείο. Στην οθόνη του κινητού θα σε ρωτήσει ποιον τρόπο σύνδεσης θέλεις και θα επιλέξεις Mass Storage. Τότε θα σου ανοίξει στην οθόνη του pc η sd card του κινητού σαν εξωτερικός σκληρός και θα κάνεις copy/paste εκεί μέσα το excel αρχείο. 2) Αφού το κινητό σου το έχεις συνδεδεμένο με ένα gmail λογαριασμό, μπορείς από το pc να στείλεις με email το excel αρχείο στο gmail λογαριασμό σου (στον εαυτό σου δηλαδή) και μετά να το κατεβάσεις από το κινητό σου (αυτός ο τρόπος βοηθάει αν δεν έχεις πρόχειρο το usb καλώδιο ή βαριέσαι την όλη διαδικασία του παραπάνω τρόπου ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Υπάρχουν 2 τρόποι: 1) Να συνδέσεις το κινητό με το pc όπου έχεις το excel αρχείο. Στην οθόνη του κινητού θα σε ρωτήσει ποιον τρόπο σύνδεσης θέλεις και θα επιλέξεις Mass Storage. Τότε θα σου ανοίξει στην οθόνη του pc η sd card του κινητού σαν εξωτερικός σκληρός και θα κάνεις copy/paste εκεί μέσα το excel αρχείο. 2) Αφού το κινητό σου το έχεις συνδεδεμένο με ένα gmail λογαριασμό, μπορείς από το pc να στείλεις με email το excel αρχείο στο gmail λογαριασμό σου (στον εαυτό σου δηλαδή) και μετά να το κατεβάσεις από το κινητό σου (αυτός ο τρόπος βοηθάει αν δεν έχεις πρόχειρο το usb καλώδιο ή βαριέσαι την όλη διαδικασία του παραπάνω τρόπου ). Ευχαριστω.Το εκανα με καλωδιο αμμεσως και ευκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Ευχαριστω.Το εκανα με καλωδιο αμμεσως και ευκολα. Φίλε, πέραν του e-mail (το οποίο έχει περιορισμό στο μέγεθος) μπορείς wireless να μεταφέρεις όλων των τύπων τα αρχεία χρησιμοποιώντας το Wifi-file-explorer ή διάφορα άλλα εφάμιλλα αρχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Φίλε, πέραν του e-mail (το οποίο έχει περιορισμό στο μέγεθος) μπορείς wireless να μεταφέρεις όλων των τύπων τα αρχεία χρησιμοποιώντας το Wifi-file-explorer ή διάφορα άλλα εφάμιλλα αρχεία. Πώς ακριβώς λειτουργεί ο WiFi File Explorer; Τον έχεις δοκιμάσεις; Mπορείς να πάρεις αρχεία από pc που είναι συνδεδεμένο στο ίδιο home network με το Desire, αλλά με ethernet καλώδιο και όχι με Wi-Fi; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Πώς ακριβώς λειτουργεί ο WiFi File Explorer; Τον έχεις δοκιμάσεις; Mπορείς να πάρεις αρχεία από pc που είναι συνδεδεμένο στο ίδιο home network με το Desire, αλλά με ethernet καλώδιο και όχι με Wi-Fi; Δεν έχει σημασία πως έχεις συνδέσει το pc αρκεί να βρίσκονται στο ίδιο Home network (δεν είναι καμία ρύθμιση απλά να μπαίνει από κοινό router). Σου δίνει το app μία διεύθυνση τύπου 192.168.1.8 και μπαίνεις από τον browser εκεί και βλέπεις τα αρχεία του κινητού σου. Προτείνω το webshαring αντί του wifi file explorer γιατί έχει πιο καλό Interface. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα