johnnykou21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 johnnykou21 δεν το'χουμε... voice = ομιλία ναι βρε αδερφε,θα εχω μονο voice στις βιντεο κλησεις? αρα τι βιντεο κληση θα ειναι αυτη? τι πρεπει να κανω για να μην μπαινει το κινητο μονο του στο νετ οταν δεν το εχω συνδεδεμενο με το wi-fi και να εχω ομως κλησεις βιντεο?
manost Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 ναι βρε αδερφε,θα εχω μονο voice στις βιντεο κλησεις? αρα τι βιντεο κληση θα ειναι αυτη? τι πρεπει να κανω για να μην μπαινει το κινητο μονο του στο νετ οταν δεν το εχω συνδεδεμενο με το wi-fi και να εχω ομως κλησεις βιντεο? Για ποια videoκλήση μιλάμε; To Desire 2η κάμερα όπως και μαμά πρόγραμμα για videoκλήσεις δεν έχει. Έβαλες το Tango (το Skype για Αndroid δεν υποστηρίζει videoκλήσεις) και μπόρεσες να κάνεις videoκλήση; Δεν έχω καταλάβει.
johnnykou21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Για ποια videoκλήση μιλάμε; To Desire 2η κάμερα όπως και μαμά πρόγραμμα για videoκλήσεις δεν έχει. Έβαλες το Tango (το Skype για Αndroid δεν υποστηρίζει videoκλήσεις) και μπόρεσες να κάνεις videoκλήση; Δεν έχω καταλάβει. οχι λεω πως δεν εχω βιντεο κλησης,αλλα πως θα γινει για να εχω. μαλλον χλωμο.... χαχαχαχα τελικα τι ειναι αυτο με τα βελακια διπλα απο το ρολοι ποθ πηγαινουν πανω κατω???
chill Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Ρε παιδιά για βοηθείστε....πήρα έναν αυθεντικό φορτιστή αυτοκινήτου. Προσπαθώ να τον βάλω στον αναπτήρα αλλά εξέχει αρκετά με αποτέλεσμα να μην φορτίζει η συσκευή. Επειδή είναι η πρώτη φορά που επιχειρώ κάτι τέτοιο (όλων των κινητών μου η μπαταρία άντεχε μόνο στο desire έχω θέμα........)υπάρχουν διαφορετικά μεγέθη για τους φορτιστές ή έτσι είναι και απλά παίζει πρόβλημα στον φορτιστή?
crais Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Κι εγώ συμφωνώ με τον flik όσον αφορά τη σειρά προτίμησης. Με τη διαφορά ότι, αν βάλεις Rasterdata (3d χάρτης από το Google Earth) της πόλης σου στο nDrive, απλά δε συγκρίνεται με κανέναν πλοηγό Rasterdata χάρτες υπάρχουν για: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κατερίνη, Δράμα, Καβάλα, Αγρίνιο, Ιωάννινα, Ηράκλειο, Χανιά, Καλαμάτα, Λαμία, Λάρισα, Βόλο, Χαλκίδα, Τρίκαλα & Σέρρες. Swyped from my HTC Desire using Tapatalk rasterdata χάρτες που μπορεις να βρεις? τους αγοράζεις
tailas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Παίδες πήρα τι desire πριν μια βδομάδα.. 1)Σε μια φάση που είμουν εκτός σπιτίου μου πέταξε αναβάθμιση για το 2.3 androit..λόγο του οτι δέν έχω unlimited interner δεν συνέχισα και πάτησα επιλογή να γίνει άλλη φορά..Τώρα πως θα το εγκαταστήσω αφού δεν μου έρχετε αυτόματα η αναβάθμιση... 2)Αξίζει το 2.3? 3)Δεν ξέρω πώς μπορώ να καταργώ εφαρμογές και παιχνίδια τελείως απο το HTC μου... Ευχαρηστώ εκ τον πρωτέρων!!!
Nightstrike Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 1) Setting>about?check for updates 2) όπως και να έχει παίρνεις μερικά Under the hood updates και δεν χάνεις τίποτα! 3) α. αντί να το αφήσεις κατευθείαν στον κάδο το app, περίμενε λίγη ώρα από πάνω του μέχρι να δείξει "απεγκατάσταση" ή "uninstall" b. settings>εφαρμογές επιλέγεις την εφαρμογή και σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις απεγκατάσταση P.s. είσαι σίγουρος ότι σου ήρθε για 2.3? μου κάνει εντύπωση δεν έχει ακουστεί τίποτα...
Jastonas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Παίδες πήρα τι desire πριν μια βδομάδα.. 1)Σε μια φάση που είμουν εκτός σπιτίου μου πέταξε αναβάθμιση για το 2.3 androit..λόγο του οτι δέν έχω unlimited interner δεν συνέχισα και πάτησα επιλογή να γίνει άλλη φορά..Τώρα πως θα το εγκαταστήσω αφού δεν μου έρχετε αυτόματα η αναβάθμιση... 2)Αξίζει το 2.3? 3)Δεν ξέρω πώς μπορώ να καταργώ εφαρμογές και παιχνίδια τελείως απο το HTC μου... 1) αποκλείεται να σου ήρθε αναβάθμιση για 2.3 γιατί η HTC θα την βγάλει σε 3-4 μήνες λέει. 2) Αξίζει 3) Ή τις βγάζεις από το market, ή πας ρυθμίσεις, εφαρμογές, διαλέγεις την εφαρμογή που θες να βγάλεις και πατάς uninstall
tailas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Απλά είδα και αθτό μετά http://developer.android.com/sdk/android-2.3-highlights.html. Αυτό που μου ήρθε είναι ενα update που έλεγε οτι είναι 48ΜΒ..γι'αυτό και με μπέρδεψαι... Tnx για το help σας!
johnnykou21 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 θα ήθελα να μάθω αν τελικά βγήκε από την google η εφαρμογή με την πρόβλεψη κειμένου Blindtype ή κάπως έτσι που θυμάμαι πως την αγόρασαν από Έλληνες προγραμματιστές.
mouzak Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Για να περασεις καινουρια ρομ πρεπει να κανεις unroot; και πως θα γινει να εχω πιο πολυ χωρο στο κινητο; htc desire 2,2 rooted. αν κατεβασω google earth γεμιζει η μνημη.πως κανουμε partition Την sd card και σε τι χρησημευει αυτο;
manost Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 και πως θα γινει να εχω πιο πολυ χωρο στο κινητο; htc desire 2,2 rooted. αν κατεβασω google earth γεμιζει η μνημη.πως κανουμε partition Την sd card και σε τι χρησημευει αυτο; Αν έχεις rooted συσκευή και κατεβάσεις κάποια rom η οποία flashάρεται μέσω ClockworkMod, τότε δεν χρειάζεται να κάνεις unroot. Βάζεις το αρχείο_εγκατάστασης_της_rom.zip μέσα στην SD σου εκκινείς τη συσκευή σε ClockworkMod και αφού κάνεις τα απαραίτητα wipe, επιλέγεις flash from .zip. και πως θα γινει να εχω πιο πολυ χωρο στο κινητο; htc desire 2,2 rooted. αν κατεβασω google earth γεμιζει η μνημη.πως κανουμε partition Την sd card και σε τι χρησημευει αυτο; Οι rom που υπάρχουν είναι κυρίως ειδών: οι A2SD και οι D2EXT. Με τις πρώτες αυτό που κερδίζεις είναι ότι μέρος των εφαρμογών που κατεβάζεις από το Market αποθηκεύονται στην SD κάρτα σου και έτσι σου περισσεύει όσον το δυνατόν περισσότερος χώρος από την μικρή εσωτερική μνήμη του Desire. Με τις D3EXT, ο δημιουργός σού λέει ότι απαιτείται να κάνεις είτε EXT3 ή EXT4 partition στην SD κάρτα σου. Αν για παράδειγμά εσύ κανεις ένα partition 512Mb, τότε το Desire θα νομίζει ότι αντί για 135Mb (αν θυμάμαι καλά τόσα είναι τα ελεύθερα MB όταν ανοίγεις για 1η φορά τη συσκευή), θα έχει 135+512Mb. Το partition δηλαδή που θα φτιάξεις θα γίνει ένα με την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου . Επειδή όμως οι SD κάρτες είναι πιο αργές από το NAND της συσκευής, συνήθως χρειάζεται να έχουμε γρήγορη κάρτα (Class 4 στην χειρότερη, Class 6 ή 8 προτεινόμενη), αλλιώς υπάρχει μεγάλη περίπτωση το λογισμικό του κινητού να σέρνεται. Οδηγό για το πώς θα κάνεις partition θα βρεις εδώ και εδώ.
Sterg_ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα, μόλις αγόρασα ένα HTC Desire απο το EasyBuyWorld και ως γλωσσα κινητού μου εμφανίζει ως επιλογή μόνο τα Αγγλικά. Πως μπορώ να του περάσω Ελληνικά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα