Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Επειδή σε ξέρω flik, η αποψή σου μου αρκεί. Κατέβασα το 1.2.1, το εγκατέστησα, εύκολα επέλεξα Europe/Greece και ξεκίνησε να κατεβάζει μόνο 300 MB data. Το άνοιξα σήμερα το πρωί, καθοδηγεί γυναίκα που το ήθελα, έχει πολλές επιλογές, καλή απεικόνιση (2d και 3d), και το βρίσκω πολύ εύκολο στη χρήση. Άντε σε λίγο θα ξεκινήσω τις διαδρομές και θα το δω και στη πράξη. Ευχαριστώ flik! Manost, θα το έχω υπόψιν αν βρω ελεύθερο χρόνο να το κάνω και αυτό από περιέργεια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Και το ndrive και το aura δέχονται teleatlas χάρτες. Οπότε λογικά θα γίνεται. Παρεμπιπτόντως, το ndrive δέχεται και teleatlas και navteq, μπορείτε να του βάλετε και τις δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnykou21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Είχα βολευτεί με το navigon, αλλά πλέον χρησιμοποιώ sygic aura. Πάρα πολύ καλό, με χάρτες teleatlas. Κατεβάζεις το apk και μόνο του μέσω wifi κατεβάζει χάρτες. Πολύ εύκολο, ωραίο και απλό μενού, και πολύ ωραία απεικόνιση 3D κτιρίων. aura>navigon>ndrive>(και μετά copilot και όλα τα άλλα). Προσωπική άποψη προφανώς. αυτό το aura το κατεβάζεις δωρεάν? το χρησιμοποιείς δωρεάν?? η έχει χρεώσεις??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 αυτό το aura το κατεβάζεις δωρεάν? το χρησιμοποιείς δωρεάν?? η έχει χρεώσεις??? Δεν ειναι δωρεαν αλλα δεν εχει χρεωσεις στην χρηση του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Θέλω να πάρω μια 2η μπαταρία. Κοιτάζω στο e-clik και βρίσκω 1)http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=46334 2)http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=44725 Τι είναι αυτό το Z και το Bravo δίπλα στο Htc Desire, στην περιγραφή του προϊόντος? Γενικότερα ποια προτείνετε από τις διαθέσιμες στο συγκεκριμένο κατάστημα? Επίσης κάποιο car kit ως πρόταση έχετε? Μόλις ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ ως gps (thanks flik για την πρόταση) και χωρίς car kit δουλειά δεν γίνεται.....Επειδή λοιπόν όλα ίδια μου φαίνονται ζητώ την συνδρομή σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Θέλω να πάρω μια 2η μπαταρία. Κοιτάζω στο e-clik και βρίσκω 1)http://www.e-click.g...roduct_id=46334 2)http://www.e-click.g...roduct_id=44725 Τι είναι αυτό το Z και το Bravo δίπλα στο Htc Desire, στην περιγραφή του προϊόντος? Γενικότερα ποια προτείνετε από τις διαθέσιμες στο συγκεκριμένο κατάστημα? Επίσης κάποιο car kit ως πρόταση έχετε? Μόλις ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ ως gps (thanks flik για την πρόταση) και χωρίς car kit δουλειά δεν γίνεται.....Επειδή λοιπόν όλα ίδια μου φαίνονται ζητώ την συνδρομή σας Το Desire Ζ είναι άλλο κινητό και δεν ξέρω αν οι μπαταρίες είναι συμβατές με του Desire. Το Bravo είναι η κωδική ονομασία του Desire. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Θέλω να πάρω μια 2η μπαταρία. Κοιτάζω στο e-clik και βρίσκω 1)http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=46334 2)http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=44725 Τι είναι αυτό το Z και το Bravo δίπλα στο Htc Desire, στην περιγραφή του προϊόντος? Γενικότερα ποια προτείνετε από τις διαθέσιμες στο συγκεκριμένο κατάστημα? Επίσης κάποιο car kit ως πρόταση έχετε? Μόλις ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ ως gps (thanks flik για την πρόταση) και χωρίς car kit δουλειά δεν γίνεται.....Επειδή λοιπόν όλα ίδια μου φαίνονται ζητώ την συνδρομή σας φιλε μου, λογικα θα παραγγειλεις μεσω ιντερνετ ετσι; κοιτα και απο ebay γιατι εγω στο desire μου πηρα δευτερη μπαταρια και εξωτερικο φορτιστη με καπου 10 ευρω και ειναι μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Επίσης για αγορές παρελκομένων/αξεσουάρ, μπορείτε να ρίξετε μία ματιά και εδώ. Οι τιμές πιστεύω είναι πολύ καλές (χωρίς να τις έχω συγκρίνει με ebay, amazon κτλ) όπως και ο χρόνος παράδοσης. Εγώ είχα στείλει παραγγελία με προστατευτικές θήκες και car kits για το Desire και το Galaxy S στις 14/12/10, έγιναν dispatched στις 15/12 και τα παρέλαβα στις 4/1/11. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnykou21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις όσον αφορά το desire μου. 1) Νομίζω πως έχω πρόβλημα σε οποία wi-fi είναι δημόσια γιατί ενώ πάω να συνδεθώ δεν μπορώ να συνδεθώ και βλέπω ότι περιμένει να πάρει ip διεύθυνση. 2) έχω κλείσει απο το παροχο μου την σύνδεση στο νετ από το κινητό για να μην έχω χρέωση τις οποίες δεν γνωρίζω.αν πάω στις ρυθμίσεις-> ασύρματα δίκτυα και τικαρω εκεί που λέει σύνδεση στο νετ από το Δίκτυο Κινητής Τηλεφωνίας, τι γίνεται?? 3) επίσης, θέλω να μάθω αν έχω 3G κλήσεις μεσώ αυτού που έκλεισα από τον παροχο, γιατί με μια υπάλληλο που μίλησα μου είπε πως θα έχω κανονικά 3G κλήσεις αλλά δεν εγώ μπορώ να πάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις όσον αφορά το desire μου. 1) Νομίζω πως έχω πρόβλημα σε οποία wi-fi είναι δημόσια γιατί ενώ πάω να συνδεθώ δεν μπορώ να συνδεθώ και βλέπω ότι περιμένει να πάρει ip διεύθυνση. 2) έχω κλείσει απο το παροχο μου την σύνδεση στο νετ από το κινητό για να μην έχω χρέωση τις οποίες δεν γνωρίζω.αν πάω στις ρυθμίσεις-> ασύρματα δίκτυα και τικαρω εκεί που λέει σύνδεση στο νετ από το Δίκτυο Κινητής Τηλεφωνίας, τι γίνεται?? 3) επίσης, θέλω να μάθω αν έχω 3G κλήσεις μεσώ αυτού που έκλεισα από τον παροχο, γιατί με μια υπάλληλο που μίλησα μου είπε πως θα έχω κανονικά 3G κλήσεις αλλά δεν εγώ μπορώ να πάρω. 1) Λογικά δεν φταίει το κινητό σου, αλλά η 'κίνηση' και η επισκεψιμότητα που έχει το router. Προχτές είχα παρόμοιο πρόβλημα, εγώ συνδεόμουν κανονικά και ένας φίλος με Galaxy S δεν μπορούσε. Ήταν συνεχώς στο σημείο όπου έγραφε: 'acquiring ip address'. Μετά από πολύ ώρα, κατάφερε και συνδέθηκε. Πιστεύω ότι δεν είναι πρόβλημα του Desire σου. 2) Το Android σού δίνει τη δυνατότητα να απενεργοποιήσεις την πρόσβαση στο internet μέσω των ρυθμίσεων του ή μέσω 3rd party εφαρμογών από το Market. Εσύ τώρα αν επιλέξεις τη σύνδεση στο internet, τότε η συσκευή σου θα δώσει πρόσβαση σ' αυτό. Παρόλα αυτά την πρόσβαση θα σου την απαγορεύσει η κάρτα SIM που έχεις (μέσω του παρόχου σου). 3) Δυστυχώς δεν γνωρίζω να σου απαντήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 3) "3G" είναι τύπος δικτύου. @@ σου είπαν ή δεν κατάλαβες τί σου είπαν. Αν μιλάμε για CosmOTE, μάλλον το πρώτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnykou21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 2) Το Android σού δίνει τη δυνατότητα να απενεργοποιήσεις την πρόσβαση στο internet μέσω των ρυθμίσεων του ή μέσω 3rd party εφαρμογών από το Market. Εσύ τώρα αν επιλέξεις τη σύνδεση στο internet, τότε η συσκευή σου θα δώσει πρόσβαση σ' αυτό. Παρόλα αυτά την πρόσβαση θα σου την απαγορεύσει η κάρτα SIM που έχεις (μέσω του παρόχου σου). οταν ομως το τικαρω αυτο που εμφανιζει το συμβολο με τα 2 βελακια πανω κατω διπλα απο την ωρα!!! 3) "3G" είναι τύπος δικτύου. @@ σου είπαν ή δεν κατάλαβες τί σου είπαν. Αν μιλάμε για CosmOTE, μάλλον το πρώτο. ναι γι αυτην μιλαμε αλλα το θεμα ειναι να καταλαβω και εγω. αφου μου εκλεισαν το νετ απο την cosmote τελεισαν και οι βεντεο κλησεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Οι βιντεοκλήσεις και τα MMS καθώς και το Internet, είναι υπηρεσίες data. Αν σου απενεργοποίησαν εντελώς τα data από την γραμμή σου, τα χάνεις όλα. Αλλιώς πάρε τους τηλέφωνο να σου ενεργοποιήσουν τουλάχιστον τα MMS. Για τις βιντεοκλήσεις δεν ξέρω αν γίνεται. Από εκεί και πέρα, εφόσον το κινητό σου είναι 3G θα μπορείς κανονικά να συνδέεσαι σε 3G δίκτυο απλά θα το χρησιμοποιείς μόνο για voice και όχι για data. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnykou21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Από εκεί και πέρα, εφόσον το κινητό σου είναι 3G θα μπορείς κανονικά να συνδέεσαι σε 3G δίκτυο απλά θα το χρησιμοποιείς μόνο για voice και όχι για data. τι ακριβώς εννοεις με το voice και data?? δλδ ή θα εχω χρεωση με τον παροχο για το νετ ή θα χασω και τισ video κλησεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα