Προς το περιεχόμενο

HTC Desire

Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

το θέμα είναι ένα, μπορώ να χρησιμοποιήσω το desire μου για πλοηγό χωρίς χρέωση όπως όλα αυτά που υπάρχουν για τα αμάξια ή όχι? και αν ναι με ποιο πρόγραμμα?

Nαι.

Με τα Sygic Aura, Navigon, Igo πιθανως και αλλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Nαι.

Με τα Sygic Aura, Navigon, Igo πιθανως και αλλα.

+1. Oπως τα λεει ο φιλος. Παρολο που χει a-gps, λειτουργει και ως αυτονομο gps.

Μπορεις να βρείς προγράμματα οπως τα ανωθεν.Να προσθεσω και ndrive (που εμένα με βολεψε περισσοτερο,αλλα ειναι υποκειμενικο το θεμα).Σιγουρα θα υπάρχουν κι άλλα.

+1. Oπως τα λεει ο φιλος. Παρολο που χει a-gps, λειτουργει και ως αυτονομο gps.

Μπορεις να βρείς προγράμματα οπως τα ανωθεν.Να προσθεσω και ndrive (που εμένα με βολεψε περισσοτερο,αλλα ειναι υποκειμενικο το θεμα).Σιγουρα θα υπάρχουν κι άλλα.

και σε αυτά δεν υπαρχει καθόλου χρεωση???

και σε αυτά δεν υπαρχει καθόλου χρεωση???

Οχι καμμια χρεωση εκτος αυτο της αγορας του προγραμματος , αν το αγορασεις βεβαια.

Οχι καμμια χρεωση εκτος αυτο της αγορας του προγραμματος , αν το αγορασεις βεβαια.

κάποιο πρόγραμμα που να είναι δωρεάν??? δεν υπάρχει??

μόλις πηρα το desire και εχω μια sim cosmote με 2 νούμερα μέσα. πως μπορώ να μπω στις επιλογες της sim κ να αλλάξω νούμερο;;

Μέσα στις εφαρμογές θα δεις και κάποια που λέγεται SIM Toolkit.

Αφού την τρέξεις, επιλέγεις: Cosmote 2in1 -> Ενεργοποίηση -> επιλέγεις ποια από τις 2 γραμμές θέλεις.

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στο να έχεις ενεργοποιημένη την 1η γραμμή και η 2η να είναι απενεργοποιημένη (όσοι καλούν θα βγαίνει μήνυμα ότι το έχεις κλειστό) ή μπορείς να έχεις ενεργοποιημένη την 1η, με προωθημένη σ' αυτήν τη 2η. Έτσι θα μπορούν να σε καλούν και στις 2 γραμμές, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν θα μπορείς να λάβεις τα sms της 2ης γραμμής.

Για να τα διαβάσεις, θα πρέπει να ενεργοποιήσεις την 2η γραμμή.

Φυσικά μπορείς να κάνεις και το αντίθετο: ενεργοποιημένη την 2η γραμμή και η 1η να είναι απενεργοποιημένη κ.ο.κ.

Καλησπερα σε ολους! Μια μικρη βοηθεια παιδια παρακαλω.. Πως μπορω να συγχρονισω το desire με το imac? Υπαρχει free εφαρμογη στο android η ειναι επι πληρωμη? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.

Ευχαριστω αλλα δεν με βοηθαει σε κατι αυτο...με το htc Sync βλεπει μονο pc εδω μπαινωντας στο itunes δεν γινεται τιποτα.. μπορει καποιος να βοηθησει λεγοντας μου η εστω παραθετοντας καποιο λινκ τι πρεπει να κανω για να συνδεσω το imac με το desire? ευχαριστω πολυ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Παιδιά μόλις έσπασε η οθόνη του κινητού μου.....Πήγα να φτιάξω την κουρτίνα και έπεσε το μέταλλο από την ράβδο πάνω στο καλοριφέρ που ήταν το κινητό έξω από την θήκη.... ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!! μήπως ξέρει κανένας πόσο στοιχίζει περίπου? γιατί έκανα μια αναζήτηση και πήρε κάτι 200άρες+ και έπαθα πλάκα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...