Προς το περιεχόμενο

HTC Desire

Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το ζαχαρώνω αυτό το κινητό.. η μπαταρία του όμως deal breaker απ'ότι καταλαβαίνω :(

Ακούω πολλές ώρες μουσική και ράδιο τη μέρα και άμα είναι στο άλλο τσεπάκι να πρέπει να έχω το φορτιστή μαζί.. ξενερώνω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Προσφορα Γερμανος: 399.90 χωρίς σύνδεση από 15/7 εώς 3/8

Super τιμή! Μαλακία μεγάλη ωστόσο για τους υπόλοιπους που το πήραμε λίγες ημέρες πριν με +100 ευρώ :fear:

Προσφορα Γερμανος: 399.90 χωρίς σύνδεση από 15/7 εώς 3/8

υ.γ. η προσφορα δεν εχει ανεβει ακομα στο site

μπας και η htc έχει ήδη έτοιμο τον διάδοχο και τα σφάζουν; αλλά ποιό κινητό θα έρθει μετά το desire αφού το evo δεν θα έρθει εδώ;

Δεν έχουν κάτι άλλο προς το παρόν απλά από ότι καταλαβαίνω επεκτείνονται στην αγορά ;)

Εκτοπίζουν τον ανταγονισμο. Πάντως η προσφορά είναι εξαιρετική.

Παιδια στο ενθετο λεει οτι η προσφορα ισχυει μεχρι εξαντλησης των αποθεματων...που σημαινει οτι μολις φυγει το στοκ η τιμη θα επανελθει αν οχι στα 499 σιγουρα ανω των 450.

Συγνώμη...αλλα τελικά υπάρχει η δέν υπάρχει native ελληνικό πληκτρολόγιο στο κινητό;; πρέπει οποσδήποτε να κατεβάσω ελληνικο απο το store ή απλώς αυτό που κατεβάζεις ξεπερνά κάποιο φράγμα (π.χ. 160 αντι για 70 χαρακτήρες, μικρά αντι για κεφαλαιά κλπ...)

Θέλω επιτέλους να δοκιμάσω κάποια rom γιατί μου τρώει πολύ μπαταρία τώρα και θέλω να δω αν φταίει αυτό. Ξέρετε ποιά είναι η πιό ολοκληρωμένη froyo που κυκλοφορεί;; (με τα λιγότερα προβλήματα...).

Επίσης, το undervolting, που αποσκοπεί;

---------- Προσθήκη στις 15:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:55 ----------

Θέλω επιτέλους να δοκιμάσω κάποια rom γιατί μου τρώει πολύ μπαταρία τώρα και θέλω να δω αν φταίει αυτό. Ξέρετε ποιά είναι η πιό ολοκληρωμένη froyo που κυκλοφορεί;; (με τα λιγότερα προβλήματα...).

Αν είναι να περιμένουμε την επίσημη κυκλοφορία του 2. 2 από την HTC ζητώ που καήκαμε. Οι καλύτερες 2. 2 Rom μάλλον είναι οι Defrost και Opendesire οι οποίες έχουν ωριμάσει και πλησιάζουν την τελειότητα. Οι αναβαθμίσεις τους επίσης είναι πολύ συχνές. Η DjDroid είναι Rom της HTC που διέρρευσε (με το γνωστό sense UI). Τί μου αρέσει στη Defrost που χρησιμοποιώ:

-Ο υπερηχητικός browser του froyo

-Η γενική αποκρισιμότητα του συστήματος

-Flash 10. 1 και το YouTube application που αναπαράγει τα 1080p βίντεο καλύτερα από πότε

-Το mod περιστροφής 270 μοιρών

-Το ποσοστό % στο εικονίδιο της μπαταρίας

-Η δυνατότητα υπερχρονισμού και undervolt.

-Η λιτή εμφάνιση την οποία φυσικά μπορώ να αλλάξω

-app2SD

-Επιλογή πληκτρολογίων

-Διορθώθηκε η φωτεινότητα των πλήκτρων

-Το LED ειδοποίησης έγινε πολύχρωμο

-Ξεκλείδωμα και με το μεσαίο πλήκτρο

και περιμένω σύντομα υποστήριξη .flac και 720p recording

Δε μου αρέσει η απουσία fm radio (υπάρχει στη DjDroid Rom) και ότι το auto-fit to page δε λειτουργεί στο pinching to zoom in-λειτουργεί στο zoom out-αν και πλέον έχω συνηθίσει το double tap, κάπως

Το undervolting μάλλον αποσκοπεί στην επιμήκυνση της ζωής της μπαταρίας

Skylined, γενικά παρατήρησες καλύτερη αυτονομία;

Το undervolting δεν έχει κάποια αρνητική επίδραση;

Το undervolting δεν επηρεάζει πουθενά το κινητό. Είναι ένα είδος fine-tuning του επεξεργαστή. Παρ'ολα αυτά μην περιμένεις και τραγικές διαφορές στη μπαταρία. Η μόνη λύση για μεγάλη αυτονομία είναι να μην αγγίζεις το κινητό!! Μην ξεχνάτε οτι μιλάμε για superphone, οπότε πρέπει να συμβιβαστείτε με τη μικρή αυτονομία.

Jastonas, να δοκιμάσεις και την OpenDesire αν θες custom rom. Αυτή και η defrost είναι με διαφορά οι καλύτερες rom, απλά η OD είναι compiled για το desire εξ 'αρχής, ενώ η Defrost είναι port από το Nexus One.

Το undervolting δεν επηρεάζει πουθενά το κινητό. Είναι ένα είδος fine-tuning του επεξεργαστή. Παρ'ολα αυτά μην περιμένεις και τραγικές διαφορές στη μπαταρία. Η μόνη λύση για μεγάλη αυτονομία είναι να μην αγγίζεις το κινητό!! Μην ξεχνάτε οτι μιλάμε για superphone, οπότε πρέπει να συμβιβαστείτε με τη μικρή αυτονομία.
Ευχαριστώ για την απάντηση

Jastonas, να δοκιμάσεις και την OpenDesire αν θες custom rom. Αυτή και η defrost είναι με διαφορά οι καλύτερες rom, απλά η OD είναι compiled για το desire εξ 'αρχής, ενώ η Defrost είναι port από το Nexus One.

Εδώ έχω ένα πρόβλημα. Έχω 2 στις 2 προτάσεις για opendesire και defrost αλλά ψήθηκα για dj droid λόγω sense. Σε αυτές τις δύο μπορώ να περάσω το sense?

Εδώ έχω ένα πρόβλημα. Έχω 2 στις 2 προτάσεις για opendesire και defrost αλλά ψήθηκα για dj droid λόγω sense. Σε αυτές τις δύο μπορώ να περάσω το sense?

Δε μπορείς να περάσεις το sense σε καμία rom αν δεν το έχει ήδη. Κάνε μια δοκιμή σε μια απ' αυτές που σου προτείνω για να πάρεις μια γεύση από "καθαρό" froyo και αν δε σ' αρέσει (πολύ δυσκολο να μη σου αρέσει!) τότε πέρνα μια sense rom. Απλά όπως καταλαβαίνεις, το sense είναι ένας πάρα πολύ βαρύς launcher που εκτός του ότι κρύβει την "ομορφιά" του android, ρίχνει και πολύ τις επιδόσεις του κινητού.

Αν νομίζεις οτι θα σου λείψουν διάφορα widgets κτλ από το sense, σε διαβεβαιώνω ότι υπάρχουν άπειρα και πολύ καλύτερα, είτε στο market ή με ένα απλό search στο google..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...