Προς το περιεχόμενο

HTC Desire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καπου στο myphone εχω διαβασει οτι μοπουμε να κανουμε προσωρινο root στην συσκευη και να περασουμε εφαρμογες που δεν μας αφηνει αλλα δεν καταλαβα πως...

με το visionary root app γινεται , εγω το εφαρμοσα επιτυχως σε ενα mytouch 4G

http://www.addictivetips.com/mobile/how-to-root-htc-desire-hd-with-visionary-one-click-root/

Δημοσ.

Το gps δεν χρειάζεται Internet, αλλά δεν έχει τόσο καλή απόδοση από ότι έχω καταλάβει χωρίς 3g

Το 3g δεν επηρεάζει καθόλου, μα καθόλου το GPS. Μην μπερδεύετε το GPS με το GPRS.

Το GPS είναι σύστημα το οποίο με ανάλογο λογισμικό (χάρτες) μπορείς να βλέπεις την τοποθεσία σου, ενώ το 3g έχει να κάνει με standar/υπηρεσία (δεν ξέρω πώς ακριβώς να το εκφράσω) στην κινητή τηλεφωνία (εν ολίγης ταχύτερη μεταφορά δεδομένων).

Όπως ξέρετε, οι συσκευές GPS που υπάρχουν στο εμπόριο δεν έχουν καμία σχέση με κινητή τηλεφωνία. Άρα δεν επηρεάζονται από το 3g ;)

Και ναι, το GPS δεν χρειάζεται internet για να σου δείξει πού βρίσκεσαι.

Δημοσ.

Δες εδώ.

Πηγή: myphone.gr

Ps. Ο οδηγός αναφέρει ότι δουλεύει σε Desire με Froyo, αν και δε νομίζω να υπάρχει πλέον Desire με Eclair, οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Απλά το αναφέρω.

ευχαριστω μανο. τωρα κατι αλλο που θελλω να ρωτησω ειναι ποια ρομ να βαλω???

Δημοσ.

ευχαριστω μανο. τωρα κατι αλλο που θελλω να ρωτησω ειναι ποια ρομ να βαλω???

Δυστυχώς απάντηση σ' αυτό το θέμα δεν θα πάρεις! Το καλύτερο είναι να δοκιμάσεις ο ίδιος κάποιες από αυτές που κυκλοφορούν και στο τέλος να μείνεις με αυτή που ήταν ποιο κοντά σε αυτό που ζητάς ή σου άρεσε περισσότερο από τις άλλες, για διάφορους λόγους.

Ότι και να σου πω εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος... Βασικά πρέπει εσύ ο ίδιος να ξέρεις που θέλεις να κινηθείς. Θέλεις να περάσεις κάποια rom με sense, χωρίς sense, από HD ή Ζ, με gingerbread;

Πες μας, να σου πούμε ποια/ποιες είναι η/οι καλύτερη/ες ανά κατηγορία και την άποψη μας αν κάποια από αυτές τις έχουμε δοκιμάσει.

Swyped from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

Το 3g δεν επηρεάζει καθόλου, μα καθόλου το GPS. Μην μπερδεύετε το GPS με το GPRS.

Το GPS είναι σύστημα το οποίο με ανάλογο λογισμικό (χάρτες) μπορείς να βλέπεις την τοποθεσία σου, ενώ το 3g έχει να κάνει με standar/υπηρεσία (δεν ξέρω πώς ακριβώς να το εκφράσω) στην κινητή τηλεφωνία (εν ολίγης ταχύτερη μεταφορά δεδομένων).

Όπως ξέρετε, οι συσκευές GPS που υπάρχουν στο εμπόριο δεν έχουν καμία σχέση με κινητή τηλεφωνία. Άρα δεν επηρεάζονται από το 3g ;)

Και ναι, το GPS δεν χρειάζεται internet για να σου δείξει πού βρίσκεσαι.

Τα περισσότερα κινητά έχουν aGPS συμπεριλαμβανομένου και του desire. οπότε ναι παίζει στην ακρίβεια.

Δημοσ.

Τα περισσότερα κινητά έχουν aGPS συμπεριλαμβανομένου και του desire. οπότε ναι παίζει στην ακρίβεια.

Το ότι το Desire έχει a-gps είναι κατά 90% λάθος (για να μην πω 100%).

Το a-gps σημαίνει ότι η ενσωματωμένη συσκευή gps χρειάζεται και την υποστήριξη δικτύου (χρέωση) για κάποια απαραίτητα data. Από τη στιγμή που το Desire δεν χρειάζεται τα data για να τρέξει τα nDrive, iGO κτλ, τότε sorry αλλά ό,τι και αν γράφεται στα φυλλάδια, το κινητό έχει gps και όχι a-gps.

Έχω δει/χρησιμοποιήσει αρκετά κινητά με a-gps, όπου την ώρα που έτρεχαν πλοηγοί επάνω στο notification bar (όχι απαραίτητα Android συσκευές) αναβόσβηναν τα βελάκια του GPRS (οπότε ναι, χρέωση υπήρχε).

Όταν εγώ στο Desire μπορώ και τρέχω πλοηγούς (και έχω αρκετούς μιας και έχω rom με data2ext και χωράει της Παναγιάς τα μάτια από εφσρμογές) χωρίς να έχω τοποθετημένη την κάρτα sim, τότε πολύ απλά μιλάμε για συσκευή με gps όπου δεν χρειάζεται σύνδεση στο internet. Tο μόνο που χρειάζεται είναι η οπτική επαφή με 4 από τους 32 δορυφόρους για να γίνει τριγωνοποίηση και να πάρουμε το στίγμα μας (δηλαδή κλασική περίπτωση μηχανήματος gps).

Άρα δεν μας ενδιαφέρει το αν έχουμε δίκτυο H, 3g ή οτιδήποτε άλλο.

Δημοσ.

Το ότι το Desire έχει a-gps είναι κατά 90% λάθος (για να μην πω 100%).

Το a-gps σημαίνει ότι η ενσωματωμένη συσκευή gps χρειάζεται και την υποστήριξη δικτύου (χρέωση) για κάποια απαραίτητα data. Από τη στιγμή που το Desire δεν χρειάζεται τα data για να τρέξει τα nDrive, iGO κτλ, τότε sorry αλλά ό,τι και αν γράφεται στα φυλλάδια, το κινητό έχει gps και όχι a-gps.

Έχω δει/χρησιμοποιήσει αρκετά κινητά με a-gps, όπου την ώρα που έτρεχαν πλοηγοί επάνω στο notification bar (όχι απαραίτητα Android συσκευές) αναβόσβηναν τα βελάκια του GPRS (οπότε ναι, χρέωση υπήρχε).

Όταν εγώ στο Desire μπορώ και τρέχω πλοηγούς (και έχω αρκετούς μιας και έχω rom με data2ext και χωράει της Παναγιάς τα μάτια από εφσρμογές) χωρίς να έχω τοποθετημένη την κάρτα sim, τότε πολύ απλά μιλάμε για συσκευή με gps όπου δεν χρειάζεται σύνδεση στο internet. Tο μόνο που χρειάζεται είναι η οπτική επαφή με 4 από τους 32 δορυφόρους για να γίνει τριγωνοποίηση και να πάρουμε το στίγμα μας (δηλαδή κλασική περίπτωση μηχανήματος gps).

Άρα δεν μας ενδιαφέρει το αν έχουμε δίκτυο H, 3g ή οτιδήποτε άλλο.

ρε manost δεν λέω ότι είναι απαραίτητο (σαν να λέμε χωρίς σύνδεση Internet δεν λειτουργεί!) λέω ότι βοηθάει στην ακρίβεια. Στο desire δεν σου ανοίγει το gprs αυτόματα διότι το έχεις ρυθμίσει να μην το κάνει, chekare στο location στα settings να δεις.

Δημοσ.

Το "a" στο GPS είναι ουασιαστικά θέμα software και όχι hardware.

Μην τρελαίνεται.

Εφόσον γίνεται χρήση κινητών δικτύων δεδομένων έστω και για πιο γρήγορο κλείδωμα σε δορυφόρους,

τότε έχουμε assisted (από τις κεραίες κινητής)-GPS.

Δημοσ.

Δυστυχώς απάντηση σ' αυτό το θέμα δεν θα πάρεις! Το καλύτερο είναι να δοκιμάσεις ο ίδιος κάποιες από αυτές που κυκλοφορούν και στο τέλος να μείνεις με αυτή που ήταν ποιο κοντά σε αυτό που ζητάς ή σου άρεσε περισσότερο από τις άλλες, για διάφορους λόγους.

Ότι και να σου πω εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος... Βασικά πρέπει εσύ ο ίδιος να ξέρεις που θέλεις να κινηθείς. Θέλεις να περάσεις κάποια rom με sense, χωρίς sense, από HD ή Ζ, με gingerbread;

Πες μας, να σου πούμε ποια/ποιες είναι η/οι καλύτερη/ες ανά κατηγορία και την άποψη μας αν κάποια από αυτές τις έχουμε δοκιμάσει.

Swyped from my HTC Desire using Tapatalk

ελεγα να βαλω gingerbread αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχω ασχολιθει καθολου συν οτι δεν ξερω πως να το βαλω.

Δημοσ.

Παιδια κατι τρεχει με το bluetooth του κινητου..

Το βαζω να ψαξει γαι συσκευες τιποτα...βαζω αλλες συσεκυες (Nokia N70) δεν το βρισκουν.

Κανω επανεκκινηση χωρις αλλη ρυθμιση και βρισκει το Nokia καθως και το macbook της κορης και το βρισκει το desire το Nokia.Μετα χανεται η συνδεση.Το ιδιο και με το bluetooth της οθονης Kenwood 8022BT που εχω στο αυτοκινητο.

Υπαρχει τροπος να κανω reset το bluetooth ή τι αλλο μπορω να κανω ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

ρε manost δεν λέω ότι είναι απαραίτητο (σαν να λέμε χωρίς σύνδεση Internet δεν λειτουργεί!) λέω ότι βοηθάει στην ακρίβεια. Στο desire δεν σου ανοίγει το gprs αυτόματα διότι το έχεις ρυθμίσει να μην το κάνει, chekare στο location στα settings να δεις.

το θέμα είναι ένα, μπορώ να χρησιμοποιήσω το desire μου για πλοηγό χωρίς χρέωση όπως όλα αυτά που υπάρχουν για τα αμάξια ή όχι? και αν ναι με ποιο πρόγραμμα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...