manost Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 βλέπω που πολλοί ανεβάζετε συζητήσεις και κάτω κάτω αναφέρει το tapatalk το όποιο αν δεν κάνω λάθος έχει να κάνει με την ανάγνωση forum και είναι πιο εύχρηστο αλλά το θέμα είναι πως εγώ δεν μπορώ να το βρω στο μάρκετ? γνωρίζει κάτι κάποιος???? Ναι, δίκαιο έχεις. Παλιότερα υπήρχε η Free έκδοση (μπορούσες ΜΟΝΟ να διαβάσεις τις συζητήσεις σε forum) και έαν ήσουν root μπορούσες να τρέξεις το MarketEnabler έτσι ώστε να σου εμφανιστεί η Pro και να μπορέσεις να την αγοράσεις. Τώρα που το έψαξα, δεν υπάρχει ούτε η Free ούτε η Pro Mάλλον θα πρέπει να το βρεις με 'πλάγιο' τρόπο
akpe Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Γενικώς το tapatalk μια εμφανίζεται μια εξαφανίζεται από το market... δοκίμασε πάλι σε λίγες ώρες/ημέρες.
HTC Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 καλησπερα θελω να ρωτησω αμα υπαρχει καποιος οδηγος στα ελληνικα για να κανω root το desire ευχαριστω.
manost Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 καλησπερα θελω να ρωτησω αμα υπαρχει καποιος οδηγος στα ελληνικα για να κανω root το desire ευχαριστω. Δες εδώ. Πηγή: myphone.gr Ps. Ο οδηγός αναφέρει ότι δουλεύει σε Desire με Froyo, αν και δε νομίζω να υπάρχει πλέον Desire με Eclair, οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Απλά το αναφέρω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μολις ξαναγυρισα το κινητο σε εργοστασιακη κατασταση και η διαφορα ταχυτητας ειναι παραπανω απο εμφανης !!! Τα μονα μου παραπονα προσωπικα ειναι οτι: Δεν μπορω να μεγαλωσω την γραμματοσειρα και Δεν μπορω να "ξυπναω" το κινητο με αλλο τροπο εκτος το power button. Τελικα μηπως υπαρχει καποια λυση για αυτα τα δυο ? Ευχαριστω.
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μολις ξαναγυρισα το κινητο σε εργοστασιακη κατασταση και η διαφορα ταχυτητας ειναι παραπανω απο εμφανης !!! Τα μονα μου παραπονα προσωπικα ειναι οτι: Δεν μπορω να μεγαλωσω την γραμματοσειρα και Δεν μπορω να "ξυπναω" το κινητο με αλλο τροπο εκτος το power button. Τελικα μηπως υπαρχει καποια λυση για αυτα τα δυο ? Ευχαριστω. Για το δευτερο τσεκαρε την εφαρμογη Tap Tap App η οποια στο ξυπναει με διπλο ταπ στον proximity sensor. Δεν εχω ιδεα τι καταναλωση μπαταριας μπορει να εχει βεβαια.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Για το δευτερο τσεκαρε την εφαρμογη Tap Tap App η οποια στο ξυπναει με διπλο ταπ στον proximity sensor. Δεν εχω ιδεα τι καταναλωση μπαταριας μπορει να εχει βεβαια. Που ακριβως ειναι αυτος ο proximity sensor ? Ευχαριστω.
Dimitris362 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 παιδες αξιζει τα 100 ευρω παραπανω για ενα μεταχειρησμενο Desire η ενα καινουριο ΖΤΕ Βλαδε
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Που ακριβως ειναι αυτος ο proximity sensor ? Ευχαριστω. Aκριβως στο Desire δεν ξερω, αλλα συνηθως ειναι διπλα στο ακουστικο. Κανε μια κληση και πλησιασε το δαχτυλο σου στο ακουστικο και την γυρω περιοχη. Οπου δεις να κλεινει η οθονη εκει ειναι ο sensor. EDIT: Πανω τερμα αριστερα, αριστερα απο το λογοτυπο της HTC.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Για το δευτερο τσεκαρε την εφαρμογη Tap Tap App η οποια στο ξυπναει με διπλο ταπ στον proximity sensor. Δεν εχω ιδεα τι καταναλωση μπαταριας μπορει να εχει βεβαια. Το δοκιμασα μολις και τις πρωτες 2-3 φορε επιασε. Μετα τιποτα !!!!
gesamgr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μολις ξαναγυρισα το κινητο σε εργοστασιακη κατασταση και η διαφορα ταχυτητας ειναι παραπανω απο εμφανης !!! Τα μονα μου παραπονα προσωπικα ειναι οτι: Δεν μπορω να "ξυπναω" το κινητο με αλλο τροπο εκτος το power button. Ευχαριστω. http://www.appbrain.com/app/no-lock/org.jraf.android.nolock Γιατι Γιαννη το εκανες? τι προβλημα σου παρουσιασε εκτος απο το οτι εγινε πιο αργο?
dealer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά επειδή είμαι μεταξύ του Desire και του Optimus One, θέλω να ρωτήσω μιας και το έχετε καιρό το κινητό, σχετικά με την διάρκεια της μπαταρίας. Φυσικά και είναι ανάλογη της χρήσης,οπως ξέρω επίσης ότι τον πρώτο καιρο δεν θα το αφήνω απ τα χέρια μου , αλλά θέλω να μάθω πως τα πάει μετά,όταν η χρήση του περιοριστεί σε καμμιά κλήση, μαζί με περιστασιακό broswing(μέσω wifi) και κανά παιχνίδι. Διαβάζω τόσο καλά λόγια αλλά για μένα η διάρκεια της μπαταρίας είναι σημαντική! Επίσης μήπως κάποιος ξέρει αν το GPS μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς σύνδεση στο internet? Λίγα σχόλια επί των δύο αυτών θεμάτων αν μπορείτε! Ευχαριστώ
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 http://www.appbrain.com/app/no-lock/org.jraf.android.nolock Γιατι Γιαννη το εκανες? τι προβλημα σου παρουσιασε εκτος απο το οτι εγινε πιο αργο? Οχι δεν το εκανα το no lock.Τι κανει αυτο ? Δεν μου παρουσιασε αλλο προβλημα η rom του hd που ειχα αλλα το κιντο ηταν αισθητα πιο αργο. Edit Περασα το no lock και οταν το εχω στο unlocked η σβηστη οθονη ανοιγει και απο το στρογγυλο κουμπι !!!! Αν το εχω στο locked ανοιγει μονο απο το power button.πολυ καλο !!!Ευχαριστω.
Nightstrike Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Το desire το απλό αντέχει δύο μέρες με χαλαρή κλήση άνετα. Το gps δεν χρειάζεται Internet, αλλά δεν έχει τόσο καλή απόδοση από ότι έχω καταλάβει χωρίς 3g Παιδιά επειδή είμαι μεταξύ του Desire και του Optimus One, θέλω να ρωτήσω μιας και το έχετε καιρό το κινητό, σχετικά με την διάρκεια της μπαταρίας. Φυσικά και είναι ανάλογη της χρήσης,οπως ξέρω επίσης ότι τον πρώτο καιρο δεν θα το αφήνω απ τα χέρια μου , αλλά θέλω να μάθω πως τα πάει μετά,όταν η χρήση του περιοριστεί σε καμμιά κλήση, μαζί με περιστασιακό broswing(μέσω wifi) και κανά παιχνίδι. Διαβάζω τόσο καλά λόγια αλλά για μένα η διάρκεια της μπαταρίας είναι σημαντική! Επίσης μήπως κάποιος ξέρει αν το GPS μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς σύνδεση στο internet? Λίγα σχόλια επί των δύο αυτών θεμάτων αν μπορείτε! Ευχαριστώ
gesamgr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Οχι δεν το εκανα το no lock.Τι κανει αυτο ? Δεν μου παρουσιασε αλλο προβλημα η rom του hd που ειχα αλλα το κιντο ηταν αισθητα πιο αργο. Edit Περασα το no lock και οταν το εχω στο unlocked η σβηστη οθονη ανοιγει και απο το στρογγυλο κουμπι !!!! Αν το εχω στο locked ανοιγει μονο απο το power button.πολυ καλο !!!Ευχαριστω. ναι καλα πιστεψα οτι θα σου εκανε ΟΚ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα