flik Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Κάντε ένα backup απο το recovery, και μετά δοκιμάστε όσες rom θέλετε. Και όποια σας αρέσει, φτιάξτε την, όπως πρέπει, και κάντε και σε αυτήν backup. Η όλη διαδικασία δε κρατάει πολύ, εγώ κάνω ένα καινούριο titanium backup μόνο με τα προγράμματα μου, πηγαίνω σε recovery, backup, wipe+flash. Ειδικά με σπασμένο titanium που δεν σε ρωτάει για κάθε εφαρμογή, αλλά τις βάζει συνεχόμενα, αλλάζω πολύ συχνά roms. Και να προτείνω απο sense την leedroid μόνο, και απο aosp την Oxygen 1.0.4 ή όποιος θέλει 2.3 ginger, την 2.0RC2, χωρίς υποστήριξη 3D graphics και video rec.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Να σας ρωτήσω κάτι που δεν έχω βρει ρε παιδιά.. στο handcent γράφω όλα τα μηνύματα, και ΟΛΑ γίνονται αυτόματα κεφαλαία αφού τα στείλω (ΟΧΙ, ενώ τα γράφω). Έχω ψάχνει την πιο τρελή επιλογή στις ρυθμίσεις και δεν υπάρχει κάτι.. Τι σκατά φταίει; το swype;
gesamgr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Mα νομιζω ειναι θεμα κωδικοποίησης των μηνυματων για την υποστηριξη των 160 χαρακτηρων ο,τι γραφουμε , οπως το γραφουμε , το μηνυμα θα φυγει και θα παραληφθει με κεφαλαια.
manost Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Να σας ρωτήσω κάτι που δεν έχω βρει ρε παιδιά.. στο handcent γράφω όλα τα μηνύματα, και ΟΛΑ γίνονται αυτόματα κεφαλαία αφού τα στείλω (ΟΧΙ, ενώ τα γράφω). Έχω ψάχνει την πιο τρελή επιλογή στις ρυθμίσεις και δεν υπάρχει κάτι.. Τι σκατά φταίει; το swype; Για κάποιον περίεργο λόγο, όντως στο handcent τα εξερχόμενα μηνύματά μας φαίνονται με κεφαλαίους χαρακτήρες. Στο παραλήπτη όμως πηγαίνουν όπως ακριβώς τα γράφουμε. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό.
eliashadow Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 καλησπερα...να σας κανω μια ερωτηση;;;βαζω φωτο στις επαφες μου και στη κληση στην οθονη μου τις βγαζει σα...θολες!!οι εικονες ειναι περασμενες μεσα στην sd σε καλη αναλυση και δε μπορω να καταλαβω το λογο που το κανει αυτο.μερικες φορες οταν τις διαγραφω και τις ξαναπερναω στις επαφες μου τις βγαζει κανονικα και μετα απο καποια ωρα,στην επομενη κληση,τις ξαναβγαζει θολες!!εχει αλλος δει το συγκεκριμενο προβλημα να με βοηθησει;;;εχω την official rom...ευχαριστω
Nightstrike Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Νομίζω έχει να κάνει με το gmail όπου αποθηκεύονται. Δοκίμασε να κάνεις μία δύο επαφές στο local και ξανά βάλε photo.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Ρε μάγκες, που πας για να βλέπεις τις available ενημερώσεις για τα εγκατεστημένα προγράμματά σου;
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Ρε μάγκες, που πας για να βλέπεις τις available ενημερώσεις για τα εγκατεστημένα προγράμματά σου; Στο market?
Alxnks Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Στο market? Ακριβώς Sent from my HTC Desire using Tapatalk
arxaggelos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 ...εκτός αν σου έχει στείλει τις εφαρμογές ο θείος, οπότε θα πρέπει να ρωτήσεις αυτόν αν υπάρχουν ενημερωμένες εκδόσεις να σου τις στείλει και να τις ξαναπεράσεις από την αρχή.
Alxnks Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 ...εκτός αν σου έχει στείλει τις εφαρμογές ο θείος, οπότε θα πρέπει να ρωτήσεις αυτόν αν υπάρχουν ενημερωμένες εκδόσεις να σου τις στείλει και να τις ξαναπεράσεις από την αρχή. Μπα..εμένα ακόμα και για εφαρμογές από το θείο, στο μάρκετ μου βγάζει ότι έχουν βγει αναβαθμίσεις τους και απλά δεν τις περναω. Αν θελησω την αναβάθμιση τους, θα προτιμησω να γίνει πάλι από το θείο. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
manost Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 καλησπερα...να σας κανω μια ερωτηση;;;βαζω φωτο στις επαφες μου και στη κληση στην οθονη μου τις βγαζει σα...θολες!!οι εικονες ειναι περασμενες μεσα στην sd σε καλη αναλυση και δε μπορω να καταλαβω το λογο που το κανει αυτο.μερικες φορες οταν τις διαγραφω και τις ξαναπερναω στις επαφες μου τις βγαζει κανονικα και μετα απο καποια ωρα,στην επομενη κληση,τις ξαναβγαζει θολες!!εχει αλλος δει το συγκεκριμενο προβλημα να με βοηθησει;;;εχω την official rom...ευχαριστω Τις επαφές μου τις έχω συνδεμένες με το facebook, οπότε στο caller id η φωτό είναι καλής ανάλυσης. Για το πρόβλημά σου βρήκα αυτό: Here's the workaround for HTC Desire (and probably for other devices with Sense UI): You should create additional contact and save it in phone memory. Contact info can be empty and it's not important what name you'll choose. Then you should add a photo for this contact. Next step is to create a link in People between this new contact and that one stored in Gmail account. By pressing Menu key during link creation you have access to options to choose name and photo for this "linked contact". You should choose photo from "Phone". The result is you have high quality photo in your caller ID! Also, you have duplicate contacts: one from Google account (but it's still synchronized!! , second from your phone internal memory. But it's not a problem - you won't see those duplicates as long as they're linked. Αν το δοκιμάσεις και λειτουργεί σωστά, ενημέρωσέ μας Πιστεύω ότι θα δουλεύει μιας και το post με τη λύση στο forum που το βρήκα είναι γεμάτο με Thanks messages.
eliashadow Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 manost δουλεψε 100% ο οδηγος σου!!!οσοι εχουν προβλημα με τις φωτο τους να τον ακολουθησουν!!επιτελους!!!!! σ ευχαριστω πολυ για τη λυση που μας εδωσες!!!
manost Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 manost δουλεψε 100% ο οδηγος σου!!!οσοι εχουν προβλημα με τις φωτο τους να τον ακολουθησουν!!επιτελους!!!!! σ ευχαριστω πολυ για τη λυση που μας εδωσες!!! Χαίρομαι που δούλεψε.
johnnykou21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 βλέπω που πολλοί ανεβάζετε συζητήσεις και κάτω κάτω αναφέρει το tapatalk το όποιο αν δεν κάνω λάθος έχει να κάνει με την ανάγνωση forum και είναι πιο εύχρηστο αλλά το θέμα είναι πως εγώ δεν μπορώ να το βρω στο μάρκετ? γνωρίζει κάτι κάποιος????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα