Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Βρήκα το REBOOT αγόρια, και δουλεύει άψογα και είναι και γρήγορο. (Μόνο για HTC Desire με ROOT!) 1) Μπαίνεις applanet και κατεβάζεις το SwitchPro Widget 2) Το κάνεις install 3) Κρατάς σε ένα ελεύθερο space ενός wallpaper πατημένο το δάκτυλό σου 4) Επιλέγεις το "Στοιχείο ελέγχου παραθύρου" και επιλέγεις το SwitchPro (Size 1) 5) Θα εμφανιστεί ένα μενού ρυθμίσεων, εκεί θα επιλέξεις το REBOOT (αντί για άλλα που παρέχει το πρόγραμμα). Έτσι θα έχεις σε ένα μικρό κουτάκι έναν διακόπτη που με ένα πάτημα θα κάνεις Reboot.. εύκολα, γρήγορα, συναρπαστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Kαινουργια αναβάθμιση σήμερα το πρωί υπ αριθμόν 2.29.405.5 από την HTC.Αλλαγή τρόπου πληκτρολογησης κειμένου.Κάτι άλλο δεν εχω δει προς το παρόν.....Καλές γιορτές ρε τεχνολαγνοι ..... Εdit...Έφτιαξε και το 720P Recording )) Sent from my HTC Desire using Tapatalk Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2010 από TEOKOS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Όταν λες έφτιαξε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Smooth Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Damn, είδα που έγραψες για το update.. το βρήκα στις ρυθμίσεις και το κατέβασα. Η εγκατάσταση δεν πήγε καλά όμως, όταν έκανε RR, είδα στην οθόνη ένα android και ένα θαυμαστικό.. είχε γίνει abort για κάποιο λόγο. Πειράζει που το έχω ROOTed? Δεν το έχω πειράξει περισσότερο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Damn, είδα που έγραψες για το update.. το βρήκα στις ρυθμίσεις και το κατέβασα. Η εγκατάσταση δεν πήγε καλά όμως, όταν έκανε RR, είδα στην οθόνη ένα android και ένα θαυμαστικό.. είχε γίνει abort για κάποιο λόγο. Πειράζει που το έχω ROOTed? Δεν το έχω πειράξει περισσότερο..... Λογικά άμα έχει την μαμά rom δεν πειράζει.Παίρνει κανονικά τις αναβαθμίσεις.Κατα τα άλλα σου χάλασε τίποτις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μπραβο αυτη η HTC...στο θεμα αναβαθμισεων ειναι σβελτη. Οχι σα την αθλια SE. To βαλα μολις. Ωραιο και το νεο market! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Νομίζω πως όταν είσαι rooted δεν είναι καλό να κάνεις OTA updates. Στο xda έχουν μερικές ruu pre-rooted roms, έχει και την 2.29 που νομίζω είναι η τελευταία. Στο thread του Desire όλα αυτά. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=773997 Επίσης, να πω πως αυτή τη στιγμή οδεύω για δοκιμή του ADW Launcher Ex, για τον οποίο ακούω μόνο καλά λόγια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Damn, είδα που έγραψες για το update.. το βρήκα στις ρυθμίσεις και το κατέβασα. Η εγκατάσταση δεν πήγε καλά όμως, όταν έκανε RR, είδα στην οθόνη ένα android και ένα θαυμαστικό.. είχε γίνει abort για κάποιο λόγο. Πειράζει που το έχω ROOTed? Δεν το έχω πειράξει περισσότερο..... Αυτο φταιει, και σε εμενα τα ιδια... Ή κανεις unroot ή περνας το update μεσω RUU πραγμα το οποιο εκανα εγω, μονο που σβηνει εφαρμογες και καταλογο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Έχω ξενερώσει άσχημα τώρα.. Δεν μπορώ να καταλάβω, superuser administrative rights έχει, ΓΙΑΤΙ να ΜΗΝ μπορεί να κάνει κάτι όπως ένα update damn it.. euklidis, τι ακριβώς έκανες; Υπάρχουν πουθενά απλά και clear βήματα; (και τι εννοείς ότι διαγράφει επαφές και δεδομένα; πρέπει να τα κάνω ΟΛΑ backup; άντε στην SD γίνεται, στην ROM πως σκ_τα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 κοριτσια και αγορια αυτα τα updates αφαιρουν την δυνατοτητα root κλπ. ..διαβαζω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=875099 (desire Z owner) γιατι δεν περιμενετε καποια custom rom (prerooted κλπ) απο τους "μαγειρες"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δηλαδή πάλι καλά που δεν το έκανα.. Ευχαριστούμε gesamgr. Ρε guys κοιτάξτε λίγο αυτό το list. Μήπως είναι αυτή η already μαγειρεμένη custom rom που αναφέρεις; Έχει το latest update που δεν μπορούμε να βάλουμε, είναι και με την καλύτερη custom ROM, και ΕΙΝΑΙ και Pre-rooted. Αξίζει να μπω στη διαδικασία; (η αλήθεια είναι πως όλα καλά τα βλέπω στην list, + επιτέλους θα μπορέσω να περάσω το 1Ghz του Desire με το SetCPU) Φοβόμουν την custom ROM tbh.. (άσε που φοβάμαι μη χάσω και κάνα δεδομένο -δε λέει να ξαναεγκαθηστώ το οτιδήποτε-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 ναι αυτη φαινεται καλη και σιγουρα ο μονος δρομος ειναι αυτος custom rom που να ειναι pre-rooted και βασιζονται σε επισημες ROM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Προτείνεις/προτείνετε να πάω για leedroid λοιπόν; Δεν έχω τίποτα να μετανιώσω..; Επίσης, χρειάζεται η όλη διαδικασία το παραμικρό backup; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 ε...κοιτα ενα backup εγω θα το επαιρνα για παν ενδεχομενο και μετα..ορμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα