Προς το περιεχόμενο

HTC Desire

Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πατώντας το πάνω κουμπί παρατεταμένα σου βγάζει επιλογές :rolleyes:

Nope, όχι Reboot.

Θα δοκιμάσω αυτά που μου λες. (Χρειαζόμουν κάποιο Custom Rom "brand" βλ. leedroid, γιατί απλά δεν ήξερα ποιο να βάλω)

Για να κάνω partition λογικά δεν θα χρειάζεται και 4mat o sd;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να κάνω partition λογικά δεν θα χρειάζεται και 4mat o sd;

Αν βάλεις κάποια custom rom για το απλό Desire (πχ. Leedroid), τότε χρειάζεται να κάνεις ext3 partition την sd με 512Mb cache. Αυτή η διαδικασία γίνεται πανεύκολα με τον Rom Manager (Utillities -> Patition SD card). ΦΥΣΙΚΑ θα γίνει αυτόματα format της sd κάρτας (δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι εσύ), οπότε αν έχεις μέσα δεδομένα, καλό θα είναι να τα μεταφέρεις στο pc και μετά τη διαδιακασία του partition τα ξαναπερνάς στην sd.

Αν πάλι θέλεις να περάσεις κάποια custom rom για το Desire HD (πχ. RCMixHD), τότε το partition με 512Mb cache δεν αρκεί και θα χρειαστείς partition 1Gb, γιατί χρησιμοποιεί αρκετά Mb και η ίδια η rom. Σ' αυτή την περίπτωση δεν μπορείς να κάνεις partition με κάποιο application του κινητού (βλέπε Rom Manager), αλλά θα πρέπει να βάλεις την sd σε κάποιο card reader, να το συνδέσεις στο pc σου και να κάνεις το partition με κάποιο πρόγραμμα (πχ. EASEUS Partition Master)

ΓΙΑ desire z με froyo πανω πως δουλευει ρε παιδια η εγκατασταση στην καρτα?

Τί ακριβώς εννοείς;

Έχεις το Z ή θέλεις να περάσεις rom του Z στο απλό Desire; Και τί εννοείς: "πως δουλευει η εγκατασταση στην καρτα?". Πώς θα στείλεις τις εφαρμογές σου στην κάρτα;

Δώσε περισσότερες πληροφορίες.

Εχω το desire z και θελω να βαζω τις εφαρμογες στην καρτα

ευχαριστω

Με λίγο ψάξιμο στους xda, δεν βρήκα κάποια rom με ενσωματωμένο A2SD.

Μάλλον αυτό συμβαίνει γιατί το Ζ έχει χωρητικότητα 1.5Gb, σε αντίθεση με το απλό Desire που έχει κατά πολύ μικρότερη, οπότε μάλλον δεν υπάρχει λόγος για μεταφορά των apps στην sd.

Μπορείς πάντως να ρωτήσεις τον Robocik, αν μπορείς να περάσεις την rom του στη δική σου συσκευή (έχει κάνει port από το Z για το απλό Desire και υποστηρίζει A2SD). Την ερώτηση μπορείς να την κάνεις εδώ

Επίσης ψάξε για την εφαρμογή App2SD, αλλά έχω διαβάσει πολλές αναφορές από χρήστες, ότι δεν δουλεύει σωστά.

Κάτι άλλο δεν έχω να σου προτείνω.

παιδια μπορω να δωσω internet απο το κινητο μου (Z) σε ενα tablet (με android)

thanks

Αν το tablet έχει wi-fi και θέλεις να του δώσεις internet από το data plan του Z σου, επειδή δεν υπάρχει κοντά σου κάποιο ασύρματο router, γίνεται.

Οδηγίες/πληροφορίες: εδώ

Έχω κάνει το τελευταίο upgrade της συσκευής και έχω κατεβάσει τη νεότερη έκδοση του htc sync αλλά δεν μπορώ να επιτύχω συγχρονισμό.....Καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...