Προς το περιεχόμενο

HTC Desire

Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για δοκίμασε αρχικά να περάσεις το MoreLocale2 από το Market. Εκεί θα επιλέξεις φυσικά το Greek.

Στους περισσότερους που αγοράζουν συσκευή από το εξωτερικό, 'τους λύνει τα χέρια'.

Όσον αφορά το θέμα μεταφοράς των εφαρμογών στην sd σου, η πιο σωστή μέθοδος είναι να κάνεις τη συσκευή root, να περάσεις κάποια custom rom που να υσποστηρίζει app2sd (έτσι θα μεταφέρονται τα apps στην sd σου, αλλά όχι και τα data τους) ή κάποια που να υποστηρίζει app2ext για ακόμη περισσότερο ελεύθερο χώρο στην εσωτερική μνήμη της συσκευής.

Φυσικά κάνοντας όλα τα παραπάνω βγάζεις εκτός εγγύησης τη συσκευή σου, καθώς οι εταιρίες δεν θέλουν να έχεις root τη συσκευή και να μπορείς να επεμβαίνεις σε αρχεία συστήματος κτλ.

ευχαριστω δηλαδη δεν γινεται με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων?

και ακομα αφου φοραει 2.2 δεν λειτουργει αυτοματα η μεταφορα σε καρτα?

το θεμα ειναι οτι η καρτα ειναι καινουρια και fat32 ...δεν πρεπει να κανω κατι για να λειτουργησει?

αυτο το linux κουβαλαει παντου τις παραξενιες του τελικα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστω δηλαδη δεν γινεται με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων?

και ακομα αφου φοραει 2.2 δεν λειτουργει αυτοματα η μεταφορα σε καρτα?

το θεμα ειναι οτι η καρτα ειναι καινουρια και fat32 ...δεν πρεπει να κανω κατι για να λειτουργησει?

αυτο το linux κουβαλαει παντου τις παραξενιες του τελικα

Οχι δεν λειτουργει αυτοματα και θα πρεπει να το κανεις εσυ. Λογικο ειναι αφου αν εσυ εχεις αργη καρτα θα κατηγορεις την HTC μετα που αργει να ανοιξει η εφαρμογη. Οποτε καθολου παραξενια αυτο. Υπαρχει τροπος παρ'ολα αυτα να γινεται αυτοματα.

To app2sd δουλευει και χωρις root αρκει να το υποστηριζει το app

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

αν εχεις εκδοση αντροιντ 2.2 δε χρειαζεται το apps2sd, μιας και οποια εφαρμογη το υποστηριζει μπορεις να την μεταφερεις στη καρτα.

αν εχεις εκδοση αντροιντ 2.2 δε χρειαζεται το apps2sd, μιας και οποια εφαρμογη το υποστηριζει μπορεις να την μεταφερεις στη καρτα.

ναι αλλα το app2sd σου βρισκει αυτοματα ποιες το υποστηριζουν και κανει τη διαδικασια πολυ πιο ευκολη ;)

Παιδια πως κανω unroot το Desire; Το εχω κανει root με unrevoked αλλα τωρα δεν μου περναει το update. Ειμαι με στοκ ROM.

HOW TO UNROOT

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ TOY ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

by xda member teppic74

Συνήθως για το unroot απλά χρειαζότανε να τρέξουμε μια εργοστασιακή rom και το κινητό μας

επανερχοτανε , Η τελευταία έκδοση όμως unrevoked δημιουργεί πρόβλημα και δεν μπορούμε να κάνουμε unroot

όπως με της παλαιότερες εκδόσεις.

Έτσι θα χρησιμοποιήσουμε μια διαφορετική μέθοδο , η μέθοδος αυτή έχει αναφερθεί ότι δουλεύει με slcd και amoled

οθόνες , προσωπικά το έχω δοκιμάσει με amoled

Ξεκινάμε

κατεβάζωντας από εδώ http://www.multiupload.com/CFAR720K5P και το αποσυμπιέζουμε σε έναν φάκελο

παμε στο κινητό μας ρυθμίσεις / εφαρμογες /ανάπτυξη τικ το εντοπισμος σφαλμάτων usb

εχουμε εγκατεστημενο το Htcsync και 150mb ελευθερα στην sd μας

συνδέουμε το κινητό με τον υπολογιστή μας και τρέχουμε το αρχείο win-down

με το που το τρέξουμε ανοίγει ένα παράθυρο dos ακολουθούμε τις οδηγίες πιστά

το πρόγραμμα θα αντιγράψει στην sd καρτα μας μια official rom , μόλις κάνει

ρεσταρτ διαλέγουμε απο το κινητό bootloader με τα πληκτρα volume down up και power down

θα δούμε οτι φορτώνει μια μπλε μπάρα στα δεξιά περιμένουμε μέχρι να ολοκληρωθεί

μόλις ολοκληρωθεί το κινητό θα μας ρωτήσει do u want to start update ? παταμε volume up που σημανει yes

θα δούμε τώρα μια κόκκινη μπάρα στα δεξιά μας περιμένουμε να γινει το update μόλις γίνει εμφανίζετε το

μηνυμα do u want to reboot device ? παταμε volume up (yes)

το κινητο ειναι σε κατασταση τωρα 2.1 εργοστασιακη με HBOOT 0.83.0001

***ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΣΤΗΝ SD CARD KAI ΣΒΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ PB99IMG.ZIP***

και τέλος ρυθμίσεις / σχετικά με το τηλέφωνο / ενημερώσεις λογισμικού

για update σε 2.2

Αγόρια πάω για ROOTing, με την τακτική του unrEVOked. Κολάει το HTC στο screen που λέει τα version του λογισμικού, ενώ το unrEVOked κολάει γράφοντάς μου το message "Wai*ting for bo*otloader; make sure driver is instal*led!" (χωρίς τα *)

Τι παίχτηκε; Σε ποιο driver αναφέρεται ο ποιητής; (googlαρα λίγο αλλά δεν βρήκα λύση 100%)

• Moderators

Αγόρια πάω για ROOTing, με την τακτική του unrEVOked. Κολάει το HTC στο screen που λέει τα version του λογισμικού, ενώ το unrEVOked κολάει γράφοντάς μου το message "Wai*ting for bo*otloader; make sure driver is instal*led!" (χωρίς τα *)

Τι παίχτηκε; Σε ποιο driver αναφέρεται ο ποιητής; (googlαρα λίγο αλλά δεν βρήκα λύση 100%)

Αν και δεν εχω Desire υποθετω πως εννοει τους drivers που επιτρεπουν στην συσκευη να συνδεθει στο PC μεσω της HTC suite (οποια κι αν ειναι αυτη). Διορθωστε με αν κανω λαθος :P

Μάλλον το HTC Sync κάνει αυτή τη δουλειά. Όλοι οι οδηγοί το θέλουν Uninstalled αυτό το πρόγραμμα..

Τώρα πάω να κάνω αυτό, ίσως πιάσει. (δεν νομίζω να καταστρέψω τίποτα :P )

ADDED: The job is nicely done fellas. Αυτό με το driver πέτυχε τελικά.. και όλα κομπλέ.

Ξέρεις, μπαίνω στο startup και περίμενα να δω "κααααάτι" αλλά όλα ίδια φαίνονται :P (φυσικά)

Εκτός από το O/C που θα του κάνω, και κάνα συγκεκριμένο πρόγραμμα που θα θέλει ROOT access.. υπάρχει τίποτα άλλο που μπορώ να κάνω;

Υ.Γ: Υποτίθεται πως κάνει και Reboot όταν είναι ROOTed, πως κάνω reboot? :P

Εγκατέστησα και το SetCPU, του έδωσα root rights, έκανα disable to perflock και έβαλα ρυθμίσεις όπως όταν πέσει η battery κάτω από 30% να κάνει underclock στον επεξεργαστή και να πηγαίνει core clock στα 550mhz (δεν κολλάει, και έκανα stress test και φυσικά είναι stable).

Το OVERclock είναι το θέμα.. δε πάει πάνω από 1ghz. Είναι δυνατόν να φταίει το kernel; Πως βάζω άλλο;

Μια ερωτηση παιδες...

Το νεο update του froyo τι μας προσφερει? το βαλα προχθες στο κινητο αλλά δεν ειδα κατι οσο ασχοληθηκα...

Υ.Γ: Υποτίθεται πως κάνει και Reboot όταν είναι ROOTed, πως κάνω reboot? :P

Πατώντας το πάνω κουμπί παρατεταμένα σου βγάζει επιλογές :rolleyes:

Το OVERclock είναι το θέμα.. δε πάει πάνω από 1ghz. Είναι δυνατόν να φταίει το kernel; Πως βάζω άλλο;

Δεν έχω την παραμικρή ιδέα, αν και λογικά έχει σχέση με τον kernel.

Περισσότερα εδώ, και ιδίως εδώ. B)

Εκτός από root πέρασες και καμιά custom rom; Αν όχι θα πρότεινα LeeDroid με a2sd+ (δυνατότητα να περνάς εφαρμογές σε ext3 partition στην sd). Αν χρησιμοποιείς clockwork mod ή οποιοδήποτε custom recovery είναι πανεύκολο να την περάσεις, αντιγράφεις το zip και το κάνεις install από recovery, απλά θα χρειαστεί να φτιάξεις ένα δεύτερο partition σε ext3 στην κάρτα μεγέθους 512mb-2gb (παραπάνω θα έχεις πρόβλημα στο market, από προσωπική εμπειρία τα 768mb είναι αρκετά).

Από apps όπως-και-δήποτε ES File Explorer, Titanium Backup, Quick App Clean Cache (όχι free, 0.80€), Quick System Info, MarketAccess για αρχή. Το MarketAccess ειδικά σου επιτρέπει να έχεις πρόσβαση στο Αμερικάνικο market (με paid apps) αλλά αν περάσεις rom με a2sd+ δεν πειράζεις το Force Install Location (default είναι στο 0: Auto).

Θεωρω οτι ειμαι φαν της HTC ρε παιδια , αλλα μετα το diamond ...δε ξερω...μου βγαλε λιγο την πιστη η αργοπορια του !!

Τωρα σκεφτομαι κ γω για desire, αλλα... ( by the way ειναι το πρωτο μου ποστ αυτο !! καλως σας βρηκα !! )

Καλωσήρθες B)

Κοίτα, σύγκριση diamond με desire απλά δεν υφίσταται. Η μέρα με τη νύχτα τόσο σε hardware/λειτουργικό όσο και σε δυνατότητες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...