Προς το περιεχόμενο

HTC Desire

Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά πιο είναι το καλύτερο GPS Navigator για το android μας;

Με το "καλύτερο" εννοώ:

1) Να έχει μόνο το Ελλαδιστάν (και μη σας πως επιλεκτικά Αθήνα και Εύβοια μόνο), και να μην καταναλώνει πολύ χώρο ως αποτέλεσμα.

2) Να είναι εύχρηστο με ωραία αναπαράσταση του δρόμου.

3) Να σου λέει που να στρίβεις και να μην χρειάζεται να το κοιτάς κάθε λίγο. (Να μιλάει γυναίκα κατά προτίμηση. :P :lol: )

Αυτά τα λίγα. Κοίταξα το GPS topic μας, και το μόνο που είδα ήταν από το Google maps το οποίο το βάζεις με κόλπο στην sd σου και γενικά δε μου γεμίζει το μάτι..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά πιο είναι το καλύτερο GPS Navigator για το android μας;

Με το "καλύτερο" εννοώ:

1) Να έχει μόνο το Ελλαδιστάν (και μη σας πως επιλεκτικά Αθήνα και Εύβοια μόνο), και να μην καταναλώνει πολύ χώρο ως αποτέλεσμα.

2) Να είναι εύχρηστο με ωραία αναπαράσταση του δρόμου.

3) Να σου λέει που να στρίβεις και να μην χρειάζεται να το κοιτάς κάθε λίγο. (Να μιλάει γυναίκα κατά προτίμηση. :P :lol: )

Αυτά τα λίγα. Κοίταξα το GPS topic μας, και το μόνο που είδα ήταν από το Google maps το οποίο το βάζεις με κόλπο στην sd σου και γενικά δε μου γεμίζει το μάτι..

1) Για όλα τα navigators μπορείς να βρεις ελληνικούς χάρτες. Για την εγκατάσταση του προγραμμάτος θα σ' απογοητεύσω, σχεδόν όλα χρειάζονται ~20Mb της εσωτερικής μνήμης της συσκευής.

2) Αυτό θα το αποφασίσεις εσύ βλέποντας αποικονίσεις από τους χάρτες στο site κάθε εταιρίας που βγάζει navigators. Πάντως οι χάρτες (και εννοώ τα γραφικά, βουνά, λόφοι κτλ) είναι ακόμη πολύ πίσω από τους αντίστοιχους για winmo (πχ το iGO που χρησιμοποιούσα στο OmniaII είναι μέρα με τη νύχτα με το αντίστοιχο για το Desire. Ίσως αυτό να ωφείλεται γιατί περισσότερο μοιάζει με το Amigo των winmo, που ήταν από τα χειρότερά τους).

3) Το κάνουν όλα τα navigators.

Για navigators τώρα μπορείς να δεις τα: iGO On My Way, Destinator (δεν λειτουργεί ακόμη σε FROYO !!!!!!!), nDrive & Navigon.

Σημερα οσο ημουν με 3G μου εβγαλε update στην 2.29 που βγηκε σημερα. Επειδη δεν εχω αρκετο data δεν το εκανα εκεινη τη στιγμη. Στο σπιτι που ειμαι τωρα με wifi δεν μου βγαζει το update... (rooted Desire, stock ROM)

χμμ γιατι δεν βλεπω πουθενα το update αυτο ?

Παιδια επειδη αρχιζω να εκνευριζομαι...

Παω απτη σελιδα του market και του black market να αναβαθμισω τις εφαρμογες που χω εγκατεστημένες και παρατηρώ πως μειωνεται η μνημη μου ΠΟΛΥ.

Το θεμα ειναι πως δε μπορω να δω τι μεγεθος εχει η καθε ενημερωση για να μην την κατεβαζω ή οχι.

Δεν ειναι περιεργο παντως η καθε αναβαθμιση να χρειαζεται τοσο χώρο επιπλεον? δεν ειναι οπως στις εκδοσεις προγραμματων του πισι,δηλ να αναβαθμιζεται ενα προγραμμα χωρις αυξηηση μεγεθους.

manost thanks για τα info! Το μόνο πρόβλημα είναι τα MB που πρέπει να μείνουν στην Rom.. =/

Κάτι άλλο.. Ο μαμά Photo viewer του Desire δεν χωρίζει τις Pics σε folders.. Υπάρχει άψογο free Photo Album/viewer? (Μην προτείνεται το Astro file manager, δεν μου αρέσει σαν photo viewer)

• Moderators

manost thanks για τα info! Το μόνο πρόβλημα είναι τα MB που πρέπει να μείνουν στην Rom.. =/

Κάτι άλλο.. Ο μαμά Photo viewer του Desire δεν χωρίζει τις Pics σε folders.. Υπάρχει άψογο free Photo Album/viewer? (Μην προτείνεται το Astro file manager, δεν μου αρέσει σαν photo viewer)

3D Gallery και Just Pictures.

παιδια καλησπερα φιλος αγορασε το desire z απο expansys αλλα δεν εβαλε στην αρχη τη sim και δεν εχει Ελληνικα

πως μπορουμε να το επαναφερουμε για να ξεκινησουμε απο την αρχη? (τοποθετηση sim και ελληνοποιηση?)

hard reset? soft reset?

επισης πως θα μεταφερουμε τις εφαρμογες στην καρτα μνημης? (καινουρια καρτα αδεια με fat32)

thanks

Μου αρέσει το όλο concept του 3D Gallery, αλλά έχω φάει τον τόπο και δεν το έχω βρει πουθενά!

Ούτε στο Applanet, ούτε σε AppBrain/Market, ούτε στο IpMart, ούτε στον Google. :mellow:

(Για iPhone το κατέβασα, αλλά φυσικά δεν είναι comptbl)

• Moderators

Μου αρέσει το όλο concept του 3D Gallery, αλλά έχω φάει τον τόπο και δεν το έχω βρει πουθενά!

Ούτε στο Applanet, ούτε σε AppBrain/Market, ούτε στο IpMart, ούτε στον Google. :mellow:

Ωπ το εβγαλαν απο το market! Περιεργο και ηταν free (γι'αυτο δεν το εβρισκες στα αλλα).

Κατσε να δω στους xda μια και επανερχομαι.

Δεν το βρηκα, αλλα βρηκα ενα apk απο δικο μου backup, κοιτα τα ΠΜ σου.

• Moderators

και γω σελω... :cry:

Koιτα και εσυ :lol:

Θα το ανεβαζα εδω το λινκ αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν επιτρεπεται. Τεχνικα βεβαια δεν νομιζω να απαγορευεται, μεχρι πριν να βγει απο το μαρκετ ηταν δωρεαν και τωρα θεωρειται ripped απο το galaxy S το οποιο την εχει stock την εφαρμογη...

Παιδια καποιος για αυτο που ρωτησα πανω απο το κοριτσι

κοριτσι δωσε μου και μενα..gallery

παιδια καλησπερα φιλος αγορασε το desire z απο expansys αλλα δεν εβαλε στην αρχη τη sim και δεν εχει Ελληνικα

πως μπορουμε να το επαναφερουμε για να ξεκινησουμε απο την αρχη? (τοποθετηση sim και ελληνοποιηση?)

hard reset? soft reset?

επισης πως θα μεταφερουμε τις εφαρμογες στην καρτα μνημης? (καινουρια καρτα αδεια με fat32)

thanks

Για δοκίμασε αρχικά να περάσεις το MoreLocale2 από το Market. Εκεί θα επιλέξεις φυσικά το Greek.

Στους περισσότερους που αγοράζουν συσκευή από το εξωτερικό, 'τους λύνει τα χέρια'.

Όσον αφορά το θέμα μεταφοράς των εφαρμογών στην sd σου, η πιο σωστή μέθοδος είναι να κάνεις τη συσκευή root, να περάσεις κάποια custom rom που να υσποστηρίζει app2sd (έτσι θα μεταφέρονται τα apps στην sd σου, αλλά όχι και τα data τους) ή κάποια που να υποστηρίζει app2ext για ακόμη περισσότερο ελεύθερο χώρο στην εσωτερική μνήμη της συσκευής.

Φυσικά κάνοντας όλα τα παραπάνω βγάζεις εκτός εγγύησης τη συσκευή σου, καθώς οι εταιρίες δεν θέλουν να έχεις root τη συσκευή και να μπορείς να επεμβαίνεις σε αρχεία συστήματος κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...