nnik_1969 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Παίδες καλησπέρα αποφάσισα να κάνω root το desire μου, για τον λόγο τα apk να μπαίνουν στην SD, να μπορώ να βλέπω pay apk, και να ξυπνάει η συσκευή με οποιοδήποτε κουμπί από τα μπροστά, χωρίς να χρειάζεται να πατάω to hard power κτλ. Αν μπορεί κάποιος να με κατευθύνει πως ακριβώς να ξεκινήσω αυτην την διαδικασία τον ευχαριστώ. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Link
Runner25 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 παιδια τι γινεται με τη νεα εκδοση του android 2,3 και το desire θα βγει για μας και αν ναι ξερετε ποτε περιπου
333_halfdevil Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 επισημως δεν εχω δει κατι. αλλα αφου το 2.3 sdk ειναι διαθεσιμο στους developers, συντομα θα δουμε custom roms στο xda forum. βασικα υπαρχει ηδη μια απο τον Adamg(gingerninja) αλλα ειναι unstable.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=863884
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 παιδια τι γινεται με τη νεα εκδοση του android 2,3 και το desire θα βγει για μας και αν ναι ξερετε ποτε περιπου Ναιιιιιιιιιιι!!!!!!! http://androidandme.com/2010/12/phones/htc-manufacturers-news/htc-confirms-gingerbread-rollout-coming-to-some-phones/
nnik_1969 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 ε δεν θα το έλεγα και με τόση σιγουριά. Αν διαβάσεις με πρόσοχη δεν λέει κάτι σίγουρο.
Jastonas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Όποιος δεν είναι root καλό θα ήταν να περιμένει τουλάχιστον μήνα (εγώ πιστεύω αρκετά παραπάνω) μέχρι να πάρει 2.3 Όποιος είναι, τότε σε 10-15 μέρες πιστεύω θα έχουμε. Λογικά λίγες μέρες αφού βγει Nexus S στην αγορά γιατί δύσκολα να βάλουν 2.3 σε κάποιο κίνητο πριν από αυτό..
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Αξίζει να κλοκαρω το htc μου; έχω κλοκαρει τα πάντα στο pc μου.. δεν είμαι άσχετη.. Μπορεί να πάει κάτι στραβά;
manost Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Αξίζει να κλοκαρω το htc μου; έχω κλοκαρει τα πάντα στο pc μου.. δεν είμαι άσχετη.. Μπορεί να πάει κάτι στραβά; Τρέχοντας το setcpu (χρειάζεται να είσαι root) δεν υπάρχει περίπτωση να πάει κάτι στραβά. Απλά, αν του ανεβάσεις πάρα πολύ τα Mhz, τότε ίσως ν' αρχίσεις να έχεις συχνές επανεκκινήσεις. Εγώ προσωπικά δεν το έχω χρησιμοποιήσει, είμαι με την ported rom του Desire HD και δεν βρίσκω τον λόγο να 'ανεβάσω' ταχύτητες.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Κάνουμε LAN με έναν φίλο μου που έχει το Galaxy S, και παίζουμε Games από παλιές κονσόλες (μπορείς να βρείς στο web πολλά emulators για android).. Σε κάποιες στιγμές χάνουμε frames.. Το Galaxy S έχει λίγο δυνατότερο cpu από τον δικό μου και σκέφτομαι μήπως οφείλονται από εμένα και ξενερώνω. Σε λίγο θα βάλουμε και κάνα PSX να παίζουμε Quake, αν μπορώ να κάνω O/C και είναι ασφαλές.. why not? Τι λες;
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Κάτι άλλο.. Χρησιμοποιεί κανείς το Winamp στο Android του; Πως σκ_τά, επιλέγεις εσύ τους folders που θέλεις να παίζει; Αυτό πάει και scanάρει όλο το κινητό και θέλω δε θέλω έχω και άκυρους ήχους στο Playlist. =/ Κάτι απλό, μπροστά στα μάτια μου, θα' ναι και δεν το βρίσκω τώρα.. >.> Έψαξα πάντως κάθε επιλογή..
euklidis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Σημερα οσο ημουν με 3G μου εβγαλε update στην 2.29 που βγηκε σημερα. Επειδη δεν εχω αρκετο data δεν το εκανα εκεινη τη στιγμη. Στο σπιτι που ειμαι τωρα με wifi δεν μου βγαζει το update... (rooted Desire, stock ROM)
nikoskon Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Ίσως είναι κάποιο bug. Πήγαινε στο Settings/Applications/Samsung Apps και βάλε Wi-Fi only και πες αν σου δούλεψε...
mouzak Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 παιδια εχω προβλημα με το widget απο το greek eortologio ενα ακομα widget και κανα 2 προγραμματα. λοιπον οταν εγαθηστω τα widget δουλευουν κανονικα,οταν κανω επανεκινηση η σβησω και ανοιξω το κινητο μου βγαζει προβλημα φορτοσης widget. το πεταω στον καδο το απεγκατηστω το ξανα εγκατηστω και δουλευει ως την επομενη επανεκινηση. το desire εχει 2.2 ροοτ. κανω κατι λαθος; σημειωση--οταν το ανοιγω το κινητο το προγραμα υπαρχει στα προγραματα αλλα στο προσθηκη στοιχειο ελενχου παραθυρου δεν υπαρχει. και οπως ειπα το ιδιο κανει και σε μερικα προγραματα που τα εχω στην αρχικη oxi widget. wtf;
manost Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 παιδια εχω προβλημα με το widget απο το greek eortologio ενα ακομα widget και κανα 2 προγραμματα. λοιπον οταν εγαθηστω τα widget δουλευουν κανονικα,οταν κανω επανεκινηση η σβησω και ανοιξω το κινητο μου βγαζει προβλημα φορτοσης widget. το πεταω στον καδο το απεγκατηστω το ξανα εγκατηστω και δουλευει ως την επομενη επανεκινηση. το desire εχει 2.2 ροοτ. κανω κατι λαθος; σημειωση--οταν το ανοιγω το κινητο το προγραμα υπαρχει στα προγραματα αλλα στο προσθηκη στοιχειο ελενχου παραθυρου δεν υπαρχει. και οπως ειπα το ιδιο κανει και σε μερικα προγραματα που τα εχω στην αρχικη oxi widget. wtf; Κανένα πρόβλημα με το Greek Eortologio σ' εμένα. Ένα μικρό θεματάκι μόνο, που όταν επανεκκινείς τη συσκευή αντί ν' ανοίξει στην 1η homescreen, ανοίγει σε αυτήν που τρέχει το widget του εορτολογίου. Ίσως πάλι έτσι να το έχουν προγραμματίσει για να βλέπεις τις γιορτές. Δεν ξέρω τί μπορεί να φταίει σ' εσένα !! Swyped from my HTC Desire using Tapatalk
nnik_1969 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Το ίδιο συνεβαινε και σε εμενα για αυτό το απεγκατεστησα.Μαλλον ειναι bug
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα