nikoskon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 To market της Google για την Ελλάδα, προσφέρει μόνο Free apps.(Ρώτα την Google γιατί.) Βασικά θέλεις το Market Enabler apk για να "ανοίξεις" το Market και να βλέπεις και τις επι πληρωμή (full) εφαρμογές, αλλά για το Market Enabler πρέπει να γίνεις rooted. Πάντως αν "ψάξεις" στο Internet υπάρχουν διάφορες συλλογές με εκαντοτάδες full apk's που τα εγκαθιστάς απ'ευθείας από την SD κάρτα που θα τα μεταφέρεις. Χωρίς root πάντα.
tr3quart1sta Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Με το root νομιζω χανεις την εγγυηση... Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Finn Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παιδιά.. τι χρειάζεται να κάνω για να το έχω σε TOP software επίπεδο το desire? Δεν έχω κάνει πολλά.. ένα gmail.. μπήκα στο android market και κατέβασα μερικές χρήσιμες εφαρμογές όπως το Advanced task killer κ.α (+ μερικά Lite/free μουφο-games).. Αυτά. Full FREE Games, TOP android Programs, άλλες παπάτζες όπως το swype, προγράμματα που ελαττώνουν τη κατανάλωση μπαταρίας, άλλα προγράμματα που σου κάνουν τη ζωή εύκολη.. που θα βρω; Εν το μεταξύ έχω την έκδοση λογισμικού 2.2.. Είναι το περιβόητο froyo σωστά? Δεν χρειάζεται να κάνω άλλα updates..? Επίσης χρειάζεται να το ROOTάρω; Ξέρω τα λίγα + του (όπως εφαρμογές όπως το addblocker που θέλουν δικαιοδοσία κτλπ) αλλά μήπως υπάρχει ο παραμικρός λόγος να το αποφύγω..; Αυτά.. Δεν είμαι τεμπέλα, ψάχνω από εδώ και από εκεί.. αλλά μιας και έρχομαι από μπακατέλα κινητό είμαι λίγο newbie στο χώρο. Κατανόηση και support! (: Task manager βγάλε, ειναι άχρηστος. Βαλε astro file manager,swype,tapatalk.applanet,poweramp,soundhound... Sent from my HTC Desire using Tapatalk
flik Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Να κάνω κι εγώ μία ερωτησουλα σχετικά με τα updates των rom. Όταν κάποιος για παράδειγμα έχει την τελευταία έκδοση της hd του rcmixhd (0.13), όταν βγει η 0.14 θα πρέπει να τα κάνει ξανά όλα από την αρχή (full wipe κτλ.) σα να είχε stock rom της HTC ή μπορεί να την περάσει από επάνω; Swyped from my HTC Desire using Tapatalk Ανάλογα την κάθε αναβάθμιση. Το γράφει ο developer αν είναι full update, άρα θα θέλει wipe ή αν δε χρειάζεται. Αλλά συνήθως κάνεις wipe. Μη σε απασχολεί πλέον, γιατί με το titanium backup, ειδικά με τη full έκδοση που είναι τελείως αυτοματοποιημένο, μπορείς με batch δουλειά να κάνεις backup όλων των εφαρμογών που έχεις περάσει μαζί με τα δεδομένα τους στη κάρτα, και μετά στη καινούρια rom να τα κάνεις restore. Ρε παιδιά.. τι χρειάζεται να κάνω για να το έχω σε TOP software επίπεδο το desire? Δεν έχω κάνει πολλά.. ένα gmail.. μπήκα στο android market και κατέβασα μερικές χρήσιμες εφαρμογές όπως το Advanced task killer κ.α (+ μερικά Lite/free μουφο-games).. Αυτά. Full FREE Games, TOP android Programs, άλλες παπάτζες όπως το swype, προγράμματα που ελαττώνουν τη κατανάλωση μπαταρίας, άλλα προγράμματα που σου κάνουν τη ζωή εύκολη.. που θα βρω; Εν το μεταξύ έχω την έκδοση λογισμικού 2.2.. Είναι το περιβόητο froyo σωστά? Δεν χρειάζεται να κάνω άλλα updates..? Επίσης χρειάζεται να το ROOTάρω; Ξέρω τα λίγα + του (όπως εφαρμογές όπως το addblocker που θέλουν δικαιοδοσία κτλπ) αλλά μήπως υπάρχει ο παραμικρός λόγος να το αποφύγω..; Αυτά.. Δεν είμαι τεμπέλα, ψάχνω από εδώ και από εκεί.. αλλά μιας και έρχομαι από μπακατέλα κινητό είμαι λίγο newbie στο χώρο. Κατανόηση και support! (: Εγώ λέω να μη φοβάστε να κάνετε root και πέρασμα custom roms. Έχει αρκετά πλεονεκτήματα, και είναι πραγματικά σχεδόν απίθανο να πάθει κάτι, ακόμα και αν είσαι απρόσεκτη στα λιγοστά βήματα που υπάρχουν. Υπάρχουν πολλοί οδηγοί για αυτές τις δουλειές, νομίζω και εδώ, και στο myphone στο thread του desire στο πρώτο post, και στο forum xda-developers. Και όντως, οι free εφαρμογές είναι λίγο υποδεέστερες. Σε διάφορα forum στο internet βρίσκεις όμως και τις paid για κατέβασμα. Γενικά με σκέτο root κερδίζεις, αλλά ακόμα περισσότερα κερδίζεις με μια custom rom, που υποστηρίζει και apps2sd, που εκεί χρειάζεται μέσω της εφαρμογής rom manager να κάνεις partition την sd και να δημιουργήσεις ένα διαμέρισμα 512mb ή 1gb ext διαμέρισμα για να μπαίνουν εκεί οι εφαρμογές. Αυτά είναι τα βασικά. Απο εκεί και πέρα, υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορείς να κάνεις, υπάρχουν στο xda πολλά καλούδια. Αν θες τη γνώμη μου για rom, leedroid - oxygen ή defrost - miui 0.12.3. Η καθεμιά στη κατηγορία της. Δοκιμάζεις και βλέπεις. Πριν περάσεις οποιαδήποτε rom, και σε κάθε αλλαγή που εφαρμόζεις στο κινητό, αφού θα είσαι root, υπάρχει η δυνατότητα backup μέσω του recovery, και ότι και να γίνει κάνεις restore μέσω recovery πάλι, ακόμα και αν δεν ανοίγει το τηλέφωνο σε κανονική λειτουργία. Για την εγγύηση, αν θέλεις να το στείλεις για service, πάλι υπάρχουν οδηγοί για να περάσεις την official RUU rom και όλα μέλι γάλα.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Τέτοιες απαντήσεις περίμενα.. Να'στε καλά.. <3 Task manager βγάλε, ειναι άχρηστος. Βαλε astro file manager,swype,tapatalk.applanet,poweramp,soundhound... Sent from my HTC Desire using Tapatalk Λοιπόν ένα ένα, έχω τον Advanced Task Killer.. με αυτόν με ΕΝΑ πάτημα κλείνω όλα τα active programs (εκτός από αυτά που Obviously δεν πρέπει να κλείσουν ακόμα και αν τρέχουν στο background βλ. MSN/Skype κτλπ) Ήθελα να σας ρωτήσω.. μετά από το άνοιγμα των περισσότερων android παιχνιδιών και προγραμμάτων, αυτός ο Task Killer ΓΕΜΙΖΕΙ από ανοιχτά προγράμματα τα οποία απ' ότι λέει ΤΡΕΧΟΥΝ στο background ενώ τα έχω, και καλά, τερματίσει.. ΤΙ ΣΚΑΤΑ συμβαίνει; Βαλμένα είναι να μου φάνε τη μπαταρία όλα τα κέρατα μαζί; Στην τελική το Astro File Manager κάνει τη δουλειά του Task Killer για να τον απεγκαταστήσω; Ή μήπως όλα αυτά τα προγράμματα είναι Illusion και τσάμπα παιδεύομαι "σκοτώνοντας" τα..; Το PowerAMP ήταν πολύ καλό, είναι όμως αναγκαίο να απεγκαταστήσω το πολυαγαπημένο μου Winamp γι' αυτό; Το Soundhound είναι απίστευτό στο να ψάχνεις με τον ΟΠΟΙΟΝΔΉΠΟΤΕ τρόπο κομμάτια.. είναι η εξέλιξη του TrackID της S.E. το οποίο ήταν paraplegic.. ΈΛΗΞΕ μετά από μερικά Scans.. τι κάνω τώρα; Πέρα από το να τα ψάχνει και να σε πάει γρήγορα σε info και YT Videos δεν κάνει κάτι άλλο ε; (για downloads λογικά είδα ότι υπάρχει το FrostWire) Swype και applanet δεν βρήκα, καθώς το περιβόητο tapatalk ήταν pay to taste. Που θα τα βρω αυτά τα τρία; Και αυτό το Tapatalk για να το έχετε όλοι πρέπει να μετράει. Ανάλογα την κάθε αναβάθμιση. Το γράφει ο developer αν είναι full update, άρα θα θέλει wipe ή αν δε χρειάζεται. Αλλά συνήθως κάνεις wipe. Μη σε απασχολεί πλέον, γιατί με το titanium backup, ειδικά με τη full έκδοση που είναι τελείως αυτοματοποιημένο, μπορείς με batch δουλειά να κάνεις backup όλων των εφαρμογών που έχεις περάσει μαζί με τα δεδομένα τους στη κάρτα, και μετά στη καινούρια rom να τα κάνεις restore. Εγώ λέω να μη φοβάστε να κάνετε root και πέρασμα custom roms. Έχει αρκετά πλεονεκτήματα, και είναι πραγματικά σχεδόν απίθανο να πάθει κάτι, ακόμα και αν είσαι απρόσεκτη στα λιγοστά βήματα που υπάρχουν. Υπάρχουν πολλοί οδηγοί για αυτές τις δουλειές, νομίζω και εδώ, και στο myphone στο thread του desire στο πρώτο post, και στο forum xda-developers. Και όντως, οι free εφαρμογές είναι λίγο υποδεέστερες. Σε διάφορα forum στο internet βρίσκεις όμως και τις paid για κατέβασμα. Γενικά με σκέτο root κερδίζεις, αλλά ακόμα περισσότερα κερδίζεις με μια custom rom, που υποστηρίζει και apps2sd, που εκεί χρειάζεται μέσω της εφαρμογής rom manager να κάνεις partition την sd και να δημιουργήσεις ένα διαμέρισμα 512mb ή 1gb ext διαμέρισμα για να μπαίνουν εκεί οι εφαρμογές. Αυτά είναι τα βασικά. Απο εκεί και πέρα, υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορείς να κάνεις, υπάρχουν στο xda πολλά καλούδια. Αν θες τη γνώμη μου για rom, leedroid - oxygen ή defrost - miui 0.12.3. Η καθεμιά στη κατηγορία της. Δοκιμάζεις και βλέπεις. Πριν περάσεις οποιαδήποτε rom, και σε κάθε αλλαγή που εφαρμόζεις στο κινητό, αφού θα είσαι root, υπάρχει η δυνατότητα backup μέσω του recovery, και ότι και να γίνει κάνεις restore μέσω recovery πάλι, ακόμα και αν δεν ανοίγει το τηλέφωνο σε κανονική λειτουργία. Για την εγγύηση, αν θέλεις να το στείλεις για service, πάλι υπάρχουν οδηγοί για να περάσεις την official RUU rom και όλα μέλι γάλα. Τα Custom Roms δεν έχω ιδέα τι είναι, αλλά θα τα ψάξω. Point taken, θα κάνω και root και πέρασμα custom roms με partition.. Εφόσον το προτείνετε.. (μόλις τακτοποιηθώ θα σας κάνω και την ερώτηση "Clock να κάνω;", μιας και έβαλα τα Emu και παίζω με έναν φίλο μου μέσω server Wifi emulated games και χάνουμε που και που κάνα fps ) Επείγει να μου απαντήσετε στο θέμα με τα background apps που συνέχεια πληθαίνουν.. Να τα αφήσω να πληθαίνουν;
Nomedor Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Θα γίνω γραφικός αλλά θα τα πω για άλλη μια φορά Η τελευταία έκδοση του android (aka froyo) αντί να τερματίζει τις εφαρμογές τις κάνει επανεκκίνηση γιατί η google είναι ενάντια στη χρήση των task manager. To android και ειδικά το froyo δεν χρειάζεται task manager για να κλείνεις κάθε τρεις και λίγο εφαρμογές, γιατί είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να μην χρειάζεται, άσε που στην πράξη το android έχει δικό του άσχετα αν εσύ δεν τον βλέπεις. Aν βέβαια έχεις κάνει root μπορείς να τον "πειράξεις" με την εφαρμογή autokiller. Βέβαια υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο κάποια εφαρμογή να "κολλήσει" και σου φάει την μπαταρία, αλλά μπορείς να βάλεις την εφαρμογή watchdog να τις παρακολουθεί. Η γενική άποψη είναι πάντως να μην βάζεις task managers καθόλου, και να το αφήσεις να κάνει μόνο του τη δουλειά. Θα παρατηρήσεις ότι έτσι το λειτουργικό θα "ρολάρει" καλύτερα.
kanesaxo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Σου εστειλα πμ με τη σελιδα που εχει τα ΠΑΝΤΑ απο το θειο. Πιο απλά δεν γινεται. Διαβάζεις,βλεπεις τις εικόνες κατεβαζεις,εγκαθιστας.
Argirisdel Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 hi guys!εχω rooted htc desire (custom rom rcmix v0.14) και θελω καποιοσ να μου πει πωσ χρησιμοποιουμε το setcpu και εχει καποιο νοημα να το χρησιμοποιησω καθωσ καμια αλλη εφαρμογη που χρειαζεται αν εχεισ rooted κινητο
TEOKOS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Τι γίνεται ρε παιδιά και με το tapatalk δεν μπορώ να δώ τις αγγελίες του insomnia?.Σας συμβαίνει το ίδιο?
kanesaxo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 hi guys!εχω rooted htc desire (custom rom rcmix v0.14) και θελω καποιοσ να μου πει πωσ χρησιμοποιουμε το setcpu και εχει καποιο νοημα να το χρησιμοποιησω καθωσ καμια αλλη εφαρμογη που χρειαζεται αν εχεισ rooted κινητο χωρις να το εχω χρησιμοποιησει,μιας και δεν εχω ροοταρει το μπρικι μου, εινια υπερχρησιμη εφαρμογη καθως κανεις underclocking τον επεξεργαστη και ετσι τρωει λιγοτερη μπαταρια οταν δεν κανει τπτ το τηλεφωνο. Αν δεν απατωμαι κανεις και καποιο προγραμμα για το ποσο θα τρεχει idle,ποσο στις εφαρμογές και παει λεγοντας... Νομιζω πως οι 9 στους 10 ροοτeds το χρησιμοποιουν.
Runner25 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά είμαι. Νέος με το android μπορεί να μου πει κάποιος αν στο desire μου μπορώ στο μενού του να κάνω φακέλους και αν ναι πως Ευχαριστώ
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά είμαι. Νέος με το android μπορεί να μου πει κάποιος αν στο desire μου μπορώ στο μενού του να κάνω φακέλους και αν ναι πως Στο dock εκει δηλαδη που ειναι η λιστα με τις εφαρμογες, δεν μπορεις. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι φακελους με προγραμματα στις home screens. Νομιζω γινεται απο default, αλλα δες και την εφαρμογη apps organizer, ειναι πολυ καλη, με labels κλπ. Ευχαριστώ sent from my Galaxy S using pigeons
antbyron Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 το desire που αγόρασα προ εβδομάδας από το easy buy world Link τι οθόνη έχει; Ρωτάω γιατί στην περιγραφή τους αναφέρουν ως LCD ενώ παρακάτω στην παρουσίαση oled! Τελικά τι είναι;
metmat Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Από όσο ξέρω το desire έβγαινε με οθόνη amoled αλλά τον τελευταίο καιρό την αλλάξανε και έβαλαν S-LCD. Λογικά κάτι θα γράφει μέσα στα τεχνικά χαρακτηριστικά στο κουτί ή στο βιβλιαράκι. Το έχεις ψάξει; Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση, διάβασα ότι θα βγει σε καμιά δεκαριά μέρες η gingerbread 2.3. Ξέρετε αν θα βγει στο μέλλον official από την htc για το desire; Iσχύει αυτό που έχω ακούσει ότι στις ελάχιστες απαιτήσεις της είναι οθόνη 4" ;;
SPARTIAN Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Παίδες καλησπέρα αποφάσισα να κάνω root το desire μου, για τον λόγο τα apk να μπαίνουν στην SD, να μπορώ να βλέπω pay apk, και να ξυπνάει η συσκευή με οποιοδήποτε κουμπί από τα μπροστά, χωρίς να χρειάζεται να πατάω to hard power κτλ. Αν μπορεί κάποιος να με κατευθύνει πως ακριβώς να ξεκινήσω αυτην την διαδικασία τον ευχαριστώ. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα