Προς το περιεχόμενο

HTC Desire

Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν αγοράζω τίποτα από Κινέζο παραγωγό..

Πάω για το Desire, ελπίζω να έχεις δίκιο για την ποιότητά του. Το μόνο που θέλω είναι να μην προκύψει κανένα κόλλημα (σε θέμα προβλήματος, όχι lag) και κανένα ελάττωμα as well. Ελπίζω να μην συμβαίνουν συχνά αυτά..

..από εκεί και πέρα σαν κινητό είμαι απολύτως σίγουρη πως θα με καλύψει (Η μπαταρία θα είναι το μόνο downgrade από το τωρινό μου κινητό -S.E. w610i-).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θες μήπως και προσύμφωνο ότι δε θα σου πάθει εσένα τίποτα;Σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε.Εμένα για παράδειγμα στο μήνα επάνω μου κάηκε το ηχείο στο desire.Ωραία και τι να λέει;Τι πόρισμα να βγάλει κανείς για την αξιοπιστία της htc γενικώς;Άμα ψήνεσαι πάρ' το και μη βλέπεις εφιάλτες.Είναι ωραίο κινητό γενικά.

Για την μπαταρία απλά απενεργοποιείς τα "Background data"("Synch & accounts") και

α. Η διάρκεια της μπαταρίας εκτοξέυεται στα ύψη

β. κόβεις το τηλέφωνο στη μέση! :)

Τουλάχιστον αυτά συμβαίνουν στο Galaxy S που είναι πιο αδηφάγο από το Desire.

Μια χαρουλα ειναι το Desire.Κι εγω το χω λιγο καιρο...Πολυ τιμιο κινητο για τα χρηματα του ως μεταχειρισμενο.

Μη ξεχναμε ομως πως ειναι μια συσκευή των 500ε, οποτε δε μπορει ναναι παπαρια.

Απο ποιοτητα κατασκευής ειναι λιτο,αλλά μ'αρεσει αρκετά μιας και ειμαι μινιμαλιστης,αλλα εχω ενδοιασμους για το πισω μερος αν το βγαζεις συχνα...

Γκοου φορ ιτ παντως και μη μασας.Οτι και να παθει,εγγυηση.

Χαιρετω παιδια

εχω το το Desire me Froyo 2.2 kai εκανα

α) με gparted χωρισα την καρτα σε 2,7Gb fat32 και 900Mb σε ext3

μετα

β) εκανα root την συσκευη με Unrevoked τελευταια version και απεκτησα δικαιωματα superuser

μετα

γ)για clean install επανεφερα με εργοστασιακες ρυθμισεις και αμεσως εβαλα απο το μαρκετ το a2sdfroyo.

ερωτησεις λογω προβληματων

α)οταν ανοιξα το a2sdfroyo βγαζει για λιγο μηνυμα warning, can't findbusybox και warning, testing for root access withoutsucces (εχει γινει κατι λαθος και αν ναι τι πρεπει να κανω για να αποθηκευω στην ext3 που δημιουργησα?) σημειωση επελεξα στην εφαρμογη (Install location --> external και το πηρε κανονικα)

υποσημειωση .. Εβαλα και το Titanium BackUP και εβαλε το busyβοχ αλλα τιποτα και παλι βγαζει τα ιδια warnings...

β)μηπως πρεπει να χρησιμοποιησω καποια αλλη εφαρμογη αντι για την a2sdfroyo και ποια?

γ) χρειαζεται swap στην SD card και αν ναι ποσο?

δ)εβαλα την εφαρμογη quick system info pro και μου δειχνει (sd storage card: 2.71 GB, a2sd storage- total:13.16Mb free:9.35Mb, system storage - total:250Mb free:12Mb)---σιγουρα καποια πατατια εγινε

ε) μηπως χρειαζεται να βαλω custom rom για το a2sd ή το a2sd+ (και ποιες ειναι οι καλυτερες?)

στ)ποια ειναι η εργοστασιακη ROM του κινητου μου και πως την επανατοποθετω?

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας

@Runner25: Νομίζω πως δεν υποστηρίζει j2me. Στο market είχε πάρει το μάτι μου κάτι για java apps, ίσως ήταν κάποιος emulator. Πάντως είμαι σχεδόν σίγουρος πως εγγενώς δεν υποστηρίζονται. Χρειάζεσαι κάτι συγκεκριμένο;

@cmeletis: Σίγουρα δεν σου έχει δουλέψει καλά. Δουλεύει σίγουρα σε desire; Πάντα το έκανα βάζοντας μια rom που το υποστηρίζει, και πάντα μου δούλευε. Swap δεν θέλει.

Τώρα για rom, αναλόγως και τι θες: Για sense, βάζεις leedroid. Για sense HD, rcmixhd 0.13, τώρα δουλεύει και η κάμερα, πλην του 720p recording. Για καθαρές rom, βάζεις opendesire ή defrost. Μοιάζουν πολύ, ίσως πιο λιτή και σταθερή η πρώτη, πολύ συχνά ανανεώνεται όμως η DeFrost, έως υπερβολικά συχνά. Ή μπορείς να βάλεις και μια miui, δεν έχει ελληνικά πλήρως, μοιάζει με iphone, απο εκεί εμπνεύστηκε. Όλες αυτές είναι καλές και γρήγορες εξίσου πανω κάτω.

Για επίσημη rom, κατεβάζεις απο εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=695667

την WWE έκδοση. Τότε χάνεται root κτλ, και είναι όλα εργοστασιακά. Αν έχεις σωστά περασμένους drivers, τότε απλά το τρέχεις με συνδεδεμένο κινητό.

Καλησπερα, στο android και συγγεκριμενα στο desire πως χωριζουμε τα μνμτα σε εισερχομενα εξερχομενα και αποθηκευμενα;

υπαρχει καποιος τροπος;εχω και το Handscent sms.

Το πείραααααααααααα!!! Διαμαντάκι είναι!!! Αντε σιγά-σιγά να ξεκινήσω να το πειράζω και να το ξεζουμίζω. ;) Αν έχετε κάτι να προτείνετε για αρχή (ή να παραθέσετε από άλλα post ή site) θα ήμουν ευγνώμων. (Κάποια ρύθμιση, κάτι must που πρέπει να γίνει, ένας guide για starters κτλπ)

(Δηλαδη τωρα θα γραψει sent from my htc?!? XD)

P.S: Δε το' πε, δεν άφησε ίχνη το δικό μου :P

• Moderators

Το πείραααααααααααα!!! Διαμαντάκι είναι!!! Αντε σιγά-σιγά να ξεκινήσω να το πειράζω και να το ξεζουμίζω. ;) Αν έχετε κάτι να προτείνετε για αρχή (ή να παραθέσετε από άλλα post ή site) θα ήμουν ευγνώμων. (Κάποια ρύθμιση, κάτι must που πρέπει να γίνει, ένας guide για starters κτλπ)

(Δηλαδη τωρα θα γραψει sent from my htc?!? XD)

P.S: Δε το' πε, δεν άφησε ίχνη το δικό μου :P

Δεν αφηνει ιχνη γιατι η υπογραφη που λες βγαινει αν χρησιμοποιεις το Tapatalk το οποιο ειναι προγραμμα για αναγνωση και συμμετοχη σε fora. Η υπογραφη ειναι παραμετροποιησιμη (δες απο κατω) :lol:

sent from my Galaxy S using pidgeons

Να κάνω κι εγώ μία ερωτησουλα σχετικά με τα updates των rom.

Όταν κάποιος για παράδειγμα έχει την τελευταία έκδοση της hd του rcmixhd (0.13), όταν βγει η 0.14 θα πρέπει να τα κάνει ξανά όλα από την αρχή (full wipe κτλ.) σα να είχε stock rom της HTC ή μπορεί να την περάσει από επάνω;

Swyped from my HTC Desire using Tapatalk

Ρε παιδιά.. τι χρειάζεται να κάνω για να το έχω σε TOP software επίπεδο το desire?

Δεν έχω κάνει πολλά.. ένα gmail.. μπήκα στο android market και κατέβασα μερικές χρήσιμες εφαρμογές όπως το Advanced task killer κ.α (+ μερικά Lite/free μουφο-games).. Αυτά.

Full FREE Games, TOP android Programs, άλλες παπάτζες όπως το swype, προγράμματα που ελαττώνουν τη κατανάλωση μπαταρίας, άλλα προγράμματα που σου κάνουν τη ζωή εύκολη.. που θα βρω;

Εν το μεταξύ έχω την έκδοση λογισμικού 2.2.. Είναι το περιβόητο froyo σωστά? Δεν χρειάζεται να κάνω άλλα updates..? Επίσης χρειάζεται να το ROOTάρω; Ξέρω τα λίγα + του (όπως εφαρμογές όπως το addblocker που θέλουν δικαιοδοσία κτλπ) αλλά μήπως υπάρχει ο παραμικρός λόγος να το αποφύγω..;

Αυτά.. Δεν είμαι τεμπέλα, ψάχνω από εδώ και από εκεί.. αλλά μιας και έρχομαι από μπακατέλα κινητό είμαι λίγο newbie στο χώρο. Κατανόηση και support! (:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...